Nederlandse TV live stream buitenland 2024

Nederlandse TV kijken in buitenland… Wanneer je vroeger naar het buitenland reisde had je vaak het probleem hebben dat je niet meer je lievelingsseries kunt volgen om de eenvoudige reden dat je geblokkeerd werd. Het was onmogelijk Nederlandse tv in het buitenland te ontvangen of buitenlandse tv-zenders te openen. In dit artikel zullen we uitleggen hoe je deze geblokkeerde televisiesites wel kunt openen zodat, waar je ook bent, je met een goede internetverbinding Nederlandse tv in het buitenland kan realiseren.

Probeer ExpressVPN
Kijk nederlandse tv in buitenland met ExpressVPN tot 49% korting

Met de diensten van ExpressVPN kun je de geo-blokkers omzeilen en nederlandse tv in het buitenland kijken. Zo kan je overal ter wereld toegang krijgen tot alle zenders binnen jou abonnement. Inclusief 30-dagen niet goed geld terug actie!

Het artikel is bijgewerkt op: 21 juni 2024

Waarom is het onmogelijk om Nederlandse TV in het buitenland te streamen?

Je bevindt je buiten landgrens en hierdoor is de inhoud geblokkeerd.

Hier hebben we te maken met copyright. Deze rechten gelden alleen binnen dat bepaalde land. Bevind je je hierbuiten dan zal het IP-adres dit aangeven. Blokkade zal hiervan het gevolg zijn. Vele sites zijn zo ingericht dat ze buitenlandse IP-adressen blokkeren. Nederlandse Tv kijken in buitenland wordt hierdoor vaak lastig.

Gelukkig is dit voor een gedeelte Europees opgelost omdat er niet meer mag worden geblokkeerd binnen Europa. Dwz wanneer ik geabonneerd ben op NL ziggo. Ik dit abonnement in heel Europa mag openen. Maar andere complicatie komen alweer om de hoek kijken.

De enige oplossing is wederom het gebruik van een gecodeerde verbinding.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

Handleiding voor het Nederlandse TV kijken in buitenland

Een VPN-provider is een 100% legale manier van het ontwijken van geografische blokkades. Met andere woorden er zullen geen belemmering meer zijn wanneer je streaming mediakanalen in het buitenland wilt openen.

Maar wat is een VPN-provider precies? Dit is eigenlijk heel simpel uit te leggen. Een VPN-aanbieder (Virtual Private Network) zorgt ervoor de je verbinding gecodeerd wordt en je IP-adres afgeschermd. Hierdoor wordt het onmogelijk voor derde je verbinding te ontcijferen.

Een ander belangrijk aspect van een VPN-software is dat de locatie nu kan worden nagebootst of geïmiteerd. Zeer handig wanneer we toegang willen krijgen tot andere geografisch geblokkeerde media. Het werkt heel makkelijk omdat je via een van de aangeboden servers van de VPN aanbieder contact maakt met de site die je wilt bezoeken. De website herkent een lokaal IP-adres en zal je toegang verlenen tot de inhoud.

Het geldt natuurlijk wanneer je Nederlandse TV kijen in buitenland zou willen. Er is een heel eenvoudige uitleg hoe je dit doel, stap voor stap, kunt bereiken met het gebruik van een VPN-provider.

  1. Kies een VPN-provider als ExpressVPN
  2. Klik op de “knop” om …………
  3. Creëer een account en sluit een VPN-provider af
  4. Download en installeer de VPN-provider
  5. Wanneer de software is geïnstalleerd heb kies een Nederlandse server.
  6. Maak contact door te klikken op “Connect”
  7. Ga naar de website die je zou willen openen en log in: Ziggo, KPN of KIJK bijvoorbeeld

De video: TV kijken buitenland

Test ExpressVPN gratis om Nederlandse TV in het buitenland kijken

Er zijn veel Gratis VPN-providers op de markt. Blijf ver weg van deze bedrijven. Ze opereren vaak uit eigen belang en niet uit het belang van de klant. De verbindingen zijn traag en vaak is er een beperkte bandbreedte en download.

Het businessmodel van deze bedrijven is net andersom namelijk de verzamelde log gegevens verkopen aan de hoogste bieder, zodat juist jouw veiligheid in het geding komt.

Vaak is een GRATIS VPN aanbieder dus niet de juiste keus voor het opheffen van de geografische blokkeringen veelal heeft dit te maken met de snelheid van de verbinding.

Ja het is mogelijk een “echte gratis VPN”. En wat bedoelen we met gratis? We bedoelen dat we zonder gezeik ons geld terug krijgen. Vaak moeten we allerlei vragen beantwoorden en dan moeten we blij zijn als we het geld retour gestort krijgen. Met ExpressVPN is dit echter heel anders. Je krijgt bij deze aanbieder zonder gezeur gewoon je volledige betaling retour.

Ideaal wanneer je de volledige functionaliteit wilt testen, maar ook handig als je maar een VPN voor een dag nodig hebt. Je kan deze gebruik maken van het systeem en GRATIS EXPRESSVPN gebruiken. Super handige truc die we al vaker hebben uitgetest en het werkt echt. Het is dus geen marketing verhaal waar je dan niet meer vanaf komt uiteindelijk. De betaling was binnen een paar dagen terug.

De meest populaire Nederlandse tv providers

In Nederland heb je verschillende tv providers waarbij je een tv abonnement kunt afsluiten. Wanneer je een abonnement bij een van de volgende diensten hebt en je gebruik maakt van een VPN zal het vaak kinderspel worden om een Nederlandse tv live stream buitenland te kunnen ontgrendelen!

Nederlandse tv in het buitenland met Ziggo

Ziggo is een van de meest populaire tv providers in Nederland en je kan er terecht voor heel wat verschillende streaming diensten. Wanneer je een abonnement hebt afgesloten bij deze tv provider en de diensten van een VPN dienst zult gebruiken kunt u van overal naar Nederlandse tv live stream buitenland kijken! Lees er in dit artikel alles over: Verander je Ip voor Ziggo

nederlandse tv kijken in buitenland

Nederlandse tv kijken in buitenland met de diensten van kijk!

Kijk.nl is een online streaming dienst die de populairste programma’s die je op de Nederlandse tv in het buitenland kunt kijken. De streaming diensten werken echter alleen maar in Nederland, en je kunt dus niet naar je nederlandse tv in buitenland kijken.

Maar ook de geo-blokkers van deze streaming diensten zullen proberen om je de toegang tot de nederlandse tv live stream buitenland te blokkeren. Gelukkig kun je met een VPN deze blokkers ook omzeilen om toch naar je favoriete nederlandse tv in het buitenland kijken kunnen! Lees er in deze blog alles over.

nederlandse tv in het buitenland

Kijk nederlandse tv kijken in buitenland met de diensten van KPN

KPN is ook een Nederlandse tv provider waarbij je terecht kunt voor het volgen van al je favoriete programma’s. Via de website van deze provdiger kun je nederlandse tv in het buitenland kijken. Hier heb je echter een klein probleem. Ook bij deze dienst zullen de geo blokkers de toegang proberen te blokkeren.

Wil je dus jouw favoriete nederlandse tv live stream buitenland volgen? Dan zul je dit moeten doen met een VPN en de geo-blokkers omzeilen! Op deze manier kun je en nieuwe programma’s opnemen en live programma’s van nederlandse tv kijken in buitenland!

nederlandse tv live stream buitenland

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

Wat zijn de populairste zenders die nederlandse tv live stream buitenland bezoeken?

We weten dat je naar nederlandse tv in het buitenland kijken wilt, hiervoor moet je echter ook weten wat de meest populaire kanalen zijn waar mensen die nederlandse tv live stream buitenland opzoeken naar willen kijken!

NPO (1, 2, 3)

NPO 1, NPO 2 en NPO 3 zijn 3 van de zenders van de Nederlandse Publieke omroep en zijn ook meteen de oudste televisie kanalen van Nederland. Hier worden dingen zoals het NOS journaal, NOS studio sport en belangrijke evenementen zoals koningsdag, algemene beschouwingen van de tweede kamer en het WK voetballen op uitgezonden! Er zijn dus veel mensen die hier een nederlandse tv live stream buitenland op zullen zoeken!

nederlandse tv in het buitenland kijken

SBS6

SBS6 is een nederlandse commerciële zender waarbij je bekende programma’s zoals het dans programma “Dance Dance Dance” en andere programma’s zoals It Takes 2 en Miljoenenjacht op uitgezonden worden! De SBS6 zender werd op 28 augustus in 1995 voor de eerste keer uitgebracht en maakt deel uit van het Talpa TV netwerk!

nederlandse tv kijken in buitenland

Net5

Een andere zender van het Talpa TV netwerk is Net 5, deze zender is meer gefocust op het uitzenden van tv programma’s voor kinderen. Wanneer je dus met kinderen naar het buitenland gaat zul je hier de nederlandse tv live stream buitenland moeten opzoeken! Het programma werd voor de eerste keer uitgebracht in maart van het jaar 1999 en is tegenwoordig vooral gericht op jonge hoogopgeleide vrouwen!

nederlandse tv live stream buitenland

Veronica

De voetbalfanaten zullen deze zender vast en zeker kennen. De zender is actief sinds 20 september van het jaar 2003. Veronica is ook een van de meest bekende tv zenders in Nederland waarop de UEFA Champions league op wordt uitgezonden, maar ook andere sporten zoals de oranje leeuwinnen en de UFC wedstrijden worden op deze nederlandse zender uitgezonden. Indien je dus niets wilt missen van je voetbal match zul je via deze zender moeten nederlandse tv in het buitenland kijken!

nederlandse tv in het buitenland kijken

SBS9

De mensen die vaker series of films willen kijken, maar die eigenlijk niet veel tijd hebben kunnen via de SBS9 zenders al de herhalingen van hun favoriete tv shows kijken. Ook worden er op deze zender verschillende populaire films opnieuw uitgezonden. Indien je dus op vakantie gaat en graag een film wilt kijken, kun je met VPN diensten zeker nederlandse tv in het buitenland kijken!

nederlandse tv kijken in buitenland

RTL

Families die graag naar talentenshows kijken zullen de RTL wel kennen. Hier worden namelijk programma’s zoals The Voice of Holland, the masked singer en nog veel andere bekende shows op uitgezonden. De zenders van RTL zijn dus de perfecte familie tv kanalen! Ook om nederlandse tv in het buitenland te kijken kun je best deze zenders of livestreams ervan uitproberen

nederlandse tv in het buitenland

RTL XL

RTL XL is een online streaming dienst van de tv kanalen van de RTL zender. Hier kun je binnen 7 dagen de fragmenten en afleveringen die je gemist hebt terugkijken! Om gebruik te maken van deze diensten zul je echter wel een abonnement moeten afsluiten. Hiervoor moet je €7,95 betalen. Deze diensten gecombineerd met een VPN zorgen voor de beste manier om  nederlandse tv in het buitenland kijken te kunnen! Kom in deze blog alles over RTL XL te weten! Aangezien deze dienst al online is hoef je niet veel moeite te doen om nederlandse tv in het buitenland te kunnen kijken!

nederlandse tv live stream buitenland

De beste VPN om Nederlandse tv kijken in buitenland te deblokkeren

VPN-aanbieders zijn er in alle soorten, van zeer eenvoudig en de niet vriendelijke gratis aanbieders tot aan de betaalde. Belangrijk voor de keuze van een VPN aanbieder is “de eigen behoefte”: zoek je bijvoorbeeld een VPN voor alleen maar nederlandse tv in het buitenland te kunnen kijken?

Het is niet makkelijk om VPN-aanbieders met elkaar te vergelijken. Je zal rekening moeten houden met de volgende criteria om geografisch geblokkeerde tv-kanalen te openen:

 • De gebruiksvriendelijkheid van de VPN, interface
 • De snelheid van de VPN, omdat er een goede snelle verbinding nodig zal zijn om bijvoorbeeld HD-kwaliteit te streamen. Wanneer het traag is zul je namelijk niet zo goed naar nederlandse tv in het buitenland kunnen kijken!
 • Niet alle VPN-providers zijn geschikt voor het deblokkeren van bepaalde informatie. Het is belangrijk dat je voordat je een VPN provider uitkiest je eerst nagaat of de VPN provider de informatie wel kan deblokkeren voor je.

Wij hebben een ranking gemaakt van de beste 5 VPN die geschikt zijn voor het deblokkeren van geografisch geblokkeerde tv-kanalen.

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Wij raden je altijd aan voor een jaar abonnement te gaan. Vele VPN’s hebben een proeftijd waardoor je de volledige VPN kan testen gedurende een bepaalde periode*. Je zit dan nergens aan vast en kan er binnen die test periode ook van af. Het voordeel is dat je soms wel 50% goedkoper uit bent, zonder enig risico!

Het is ook mogelijk een VPN-provider te delen met vrienden of familie waardoor je de kosten omlaag kan brengen wanneer de maandelijkse kosten te hoog zullen zijn. Let dan op het aantal mogelijke Multi login. Maar gelukkig hebben we het bij VPN-abonnementen over minimale kosten. Het zal je niet de kop kosten die paar euro, dat kost een biertje in Amsterdam ook.

De voordelen van het gebruiken van een VPN

Naast het ontgrendelen van de nederlandse tv live stream buitenland kun je met een VPN dienst ook nog veel meer. Het helpt je namelijk om de geo-blokkers van andere populaire streaming diensten zoals Netflix en Hulu te omzeilen en alle content van deze diensten te ontgrendelen!

Naast het omzeilen van de geo-blokkers zijn er ook nog verschillende andere redenen voor jou om een VPN dienst te gebruiken. Zo kun je namelijk jouw IP adres veranderen, waardoor websites jouw internet gebruik niet kunnen volgen en je toch nog naar nederlandse tv in het buitenland kijken kunt.

Een VPN dienst zoals de diensten van ExpressVPN zijn ook handig voor het beschermen van je online privacy en je persoonlijke gegevens. Deze worden namelijk op een zeer veilige manier versleuteld zodat derde partijen niet aan deze gegevens kunnen komen en ook geen kwaadwillige software kunnen installeren! De VPN diensten beschermen je zowel op een thuisnetwerk als op een openbaar gratis netwerk! Probeer het vandaag nog uit en kijk van overal naar nederlandse tv in het buitenland!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

Alles wat je moet weten om nederlandse tv in het buitenland kijken!

Nu dat Nederlandse tv kijken in buitenland wel mogelijk is moeten we zorgen dat dit veilig gebeurt. Dit is alleen maar denkbaar met een versleutelde verbinding ook wel VPN (Virtuel Privat Network) genoemd.

Deze verbinding zal ervoor zorgen dat de communicatie gecodeerd wordt. Nu kan je veilig van allerlei onbekende netwerken gebruik kan maken. Je zal niet bang hoeven zijn dat je verbinding gekraakt zal worden door een of ander buitenlandse hacker. Vanaf nu zal je met een VPN Nederlandse tv kijken in buitenland op een veilige manier kunnen doen.

Uit ervaring kan ik je vertellen dat Nederlandse tv kijken in buitenland zonder VPN een gevaarlijke bezigheid is. Je begeeft je op netwerken van wie je niet weet wie de eigenaars zijn. Deze kunnen alles opslaan wat je aan het doen bent en zelfs malware installeren op je smartphone of computer.

We raden aan om ExpressVPN te gebruiken, aangezien dit de beste provider is in 2024. Probeer het eens, zonder risico, met hun geld-terug-garantie.

Pauline tech blogger

Pauliene is de jongste van ons team. Sinds haar afstuderen aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze rechten studeerde, maakt ze deel uit van ons team als cyber security expert. Hoewel ze ook actief is als recreatieblogger, heeft ze snel geleerd over de voor- en nadelen van het (voorheen) vrije internet, net als velen van haar generatie. Met haar artikelen en onderzoek waarschuwt Pauliene ons voor de gevaren die het internet met zich meebrengt en de mogelijke risico's voor online privacy en veiligheid. Haar juridische achtergrond stelt haar in staat om complexe cyber security vraagstukken te analyseren en begrijpelijk te presenteren voor onze lezers. U kunt contact opnemen met Pauliene via e-mail: pauliene@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl