Via Kijk streaming vele Nederlandse kanalen streamen 2022

Kijk.nl via VPN heeft vele voordelen onder sommigen van jullie vast al wel bekend. Via de streaming-provider Kijk.nl kun je talloze programma’s en films live bekijken. Ook kun je gemiste uitzendingen gemakkelijk terug zien. Het aanbod is voornamelijk Nederlandstalig en in dat opzicht groter dan Netflix.

In dit artikel gaan we het onder andere hebben over hoe je kijk nl in het buitenland kijken kan.

BIJGEWERKT: 23 januari 2022

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Nederland!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

Kijk TV online

TV kijken online kan tegenwoordig makkelijk, zo ook op Kijk.nl. Streaming providers schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond en het lijkt alsof er elke dag meer bij komen. Enkele bekende streamers zijn Netflix USA of RTL XL, Disney Plus. en nu kunnen we ook Kijk tv online kijken.

Zoals in de intro besproken focust kijk.nl live zich voornamelijk op de Nederlandstalige markt met dus veel Nederlandse content. Dit is allemaal leuk en aardig, maar wat als je in het buitenland bent?

Kijk.nl via VPN

Hoewel je dus prima Kijk.nl live kunt kijken in Nederland, wil je natuurlijk Kijk nl in het buitenland kunnen kijken. Niets is namelijk zo fijn als Nederlandse tv, series en films on demand in het buitenland te kijken. Hiervoor heb je gelukkig alleen een VPN provider voor nodig met beschikbare Nederlandse servers.

Maar goed, wat is een VPN nu precies? VPN staat voor Virtual Private Network. Wat een VPN precies doet is eigenlijk simpel uit te leggen. Het is namelijk een stukje software of app, die ervoor zorgt dat je ware IP-adres veranderd of gemaskeerd wordt.

Dit werkt doordat VPN-aanbieders vaak honderden, dan wel niet duizenden servers hebben over de gehele wereld. Wat er in feite gebeurd, is dat jij eerst inlogt op een van die servers en dan pas naar je website naar keuze gaat. Hierdoor denkt deze website dat je dus eigenlijk heel ergens anders bent.

Door gebruik te maken van een VPN-dienst kun je dus je digitale privacy waarborgen en kan niemand meer volgen wat je precies allemaal doet op het internet. Daarnaast is het ook een handige tool om je te beschermen tegen hacking en andere digitale vormen van criminaliteit.

kijk.nl via vpn

Kijk.nl via VPN kijken gaat simpel in zijn werking. Je volgt gewoon de volgende stappen:

  1. Je downloadt en installeert een VPN-software of app naar keuze.
  2. Daarna log je in op je VPN met je gekozen inloggegevens.
  3. Vervolgens selecteer je een beschikbare server in Nederland.
  4. Dan wacht je tot de verbinding tot stand is gekomen.
  5. Je surft naar kijk.nl of opent de kijk.nl live app.

Zoals je ziet is het niet buitengewoon lastig en iedereen zou in principe deze simpele gemakkelijk stappen kunnen volgen.

Kijk TV online – Welke VPN-aanbieder?

Nu let natuurlijk de vraag: welke VPN-aanbieder moet ik gebruiken om kijk.nl via VPN het beste te kunnen streamen? Wel, ik heb bijna alle premium VPN-providers zelf uitvoerig getest. Ik heb er vervolgens uitgebreide VPN-reviews over geschreven.

Vervolgens heb ik deze op deze website geplaatst. Daarna hebben bezoekers van deze privacy en bescherming website ook zelf comments geplaatst over de diverse VPN-aanbieders. In de tabel hieronder zie je overzichtelijk welke VPN-diensten je naar mijn mening prima kan gebruiken in combinatie met kijk.nl.

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Kijk NL in het buitenland 30 dagen gratis

Het mooiste is nog dat je ExpressVPN 30 dagen gratis kan uitproberen. Dit werkt eigenlijk met een soort trucje, die ik de 30 dagen gratis VPN truc noem. Wat je hier voor moet doen is simpel: je sluit een van de beschikbare VPN-abonnementen af op de ExpressVPN. Deze betaal je ook gewoon.

Wat je daarna doet, is op de 29ste dag tellende vanaf de datum dat je het VPN-abonnement hebt afgesloten, het VPN-abonnement opzeggen. Wat er vervolgens gebeurd is best cool: je krijgt namelijk gewoon je betaalde lidmaatschapsgeld terug gestort op je bankrekening.

Als je betaald hebt met een andere betalingsmethode, denk bijvoorbeeld aan PayPal, dan krijg je je betaalde geld daar op teruggestort. Houd er wel rekening mee dat dit terugbetalingsproces tot 5 werkdagen kan duren. Ook mooi om te vermelden is dat ExpressVPN totaal geen vragen stelt waarom je je VPN service op hebt gezegd.

Kijk.nl via VPN – Conclusie

Kijk TV online is dus zoals je geleerd hebt in Nederland gewoon tegen betaling beschikbaar. Je kunt met deze streamingdienst Nederlandstalige films, series en programma’s kijken, ook kun je gemiste uitzendingen on demand nog bekijken. Echter is Kijk NL in het buitenland alleen beschikbaar als je een VPN gebruikt.

Kijk.nl live streamen zonder haperingen, lange buffertijden of irritante reclames doe je het beste met een betrouwbare VPN-dienst. De premium VPN-diensten die ik heb getest en in de vergelijkingstabellen heb gezet, zijn allen prima te gebruiken in combinatie met Kijk.nl.

Hier onder zal ik nog even de vragen die ik het vaakst binnen krijg via de email en website over kijk.nl bespreken.

kijk.nl via vpn

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Kijk TV Online – Veel gestelde vragen

Kan ik een gratis VPN gebruiken om kijk.nl in het buitenland te kijken?

Hoewel dit technisch gezien zou kunnen, raad ik het gebruik van gratis VPN-diensten echt af. Dit komt omdat gratis niet echt gratis is. Gratis VPN-diensten moeten toch op een bepaalde manier geld verdienen. Vaak is dit in de vorm van ongewenste reclames en email, maar het kan nog erger!

Er zijn gevallen bekend waar VPN-aanbieders het dataverkeer en zelfs de persoonsgegevens van haar klanten door hebben verkocht aan hackers. Mijn oprechte advies is dan ook: bespaar niet op je digitale privacy en ga gewoon voor een betaalde VPN-dienst en kijk daar kijk tv online mee. Voor die paar Euro per maand ben je gewoon online goed beschermd.

Moet ik apart betalen om Kijk.nl live te ontvangen?

Ja, hier kom je zelfs met gebruik maken van een VPN dienst niet onder uit. Het gaat om een bedrag van € 7,95 per maand. Wel is de streamingdienst van kijk.nl elke maand opzegbaar. Over kosten is kijk.nl dus een beetje gelijk aan Netflix. Let wel, kijk.nl is meer gericht op Nederlandstalige content en heeft geen groot internationaal aanbod.

Wat kan ik nog meer met een VPN?

Met een VPN kun je natuurlijk veel meer doen dan alleen kijk nl in het buitenland kijken. Zo kun je voornamelijk geografische content blokkades omzeilen. Denk aan Amerikaanse of Engelse Netflixseries en films kijken, je geo-locatie veranderen in games, je school- of werknetwerk instellingen omzeilen en toch naar bepaalde websites surfen.

Daarnaast zijn er nog talloze mogelijkheden bedenkbaar: het deep web bezoeken, torrents downloaden etc. De toepassingen van een VPN zijn echt eindeloos. Wil je meer weten over VPN verbindingen ga dan naar onze homepage.

Ik ben Levi en heb al meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. Al sinds de start van het internet ben ik altijd super geïnteresseerd geweest in alles wat met het internet te maken heeft. Nu schrijf ik over internetbeveiliging omdat onze beveiliging echt slecht is en alles zo op straat ligt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Privacy en bescherming