Hoe KIJK in het buitenland te kijken 2024

Wil je graag je favoriete programma’s kijken maar heb je geen tijd om deze live te kijken of ga je naar het buitenland? Maar heb je gemerkt dat je niet naar kijk.nl in het buitenland kijken? Gelukkig hebben wij de oplossing voor je gevonden! Kom er in deze blog alles over te weten hoe je de streaming diensten van kijk.nl buitenland gebruiken kunt! We beloven dat je het geweldig gaat vinden, en dat je het zonder zorgen kunt uitproberen!

Probeer nu
Kijk.nl in het buitenland kijken met ExpressVPN tot 49% korting

Gebruik dan ExpressVPN en omzeil de geografische restricties. Met de diensten van ExpressVPN kun je de kijk.nl diensten in het buitenland kijken. Nu met hoge kortingen en speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS. Probeer het zonder zorgen 30 dagen uit!

Laatst geupdate op: 19 juli 2024

Kijk.nl buitenland kijken

Binnen Nederland kun je de diensten van Kijk.nl overal gebruiken. De streaming diensten zijn namelijk op al je verschillende apparaten beschikbaar. Zo kun je onderweg of wanneer je niet op tijd thuis bent toch nog al je favoriete programma’s kijken. Het is echter een probleem wanneer je de diensten van kijk in het buitenland gebruiken wilt. We kunnen je namelijk vertellen dat je hier dan een melding zult krijgen dat de streaming diensten van kijk.nl in het buitenland niet beschikbaar zijn.

Weet je niet waarom je niet kijk kijken in het buitenland kan? geen enkel probleem. We gaan er in deze blog verder op in en helpen je om van waar je je ook bevindt de diensten van kijk.nl buitenland te kunnen gebruiken! Lees dus snel verder en kom erachter wat de oplossing tot dit probleem is!

kijk in het buitenland

Waarom kunt je niet kijk kijken in het buitenland?

Wanneer je wilt kijk kijken in het buitenland zul je snel merken dat de streaming diensten niet zullen werken. je krijgt dan waarschijnlijk een melding zoals “Kijk.nl in het buitenland is niet beschikbaar”. Dit komt doordat de streaming dienst geen rechten heeft om kijk.nl buitenland te streamen.

De website van kijk.nl buitenland zal de locatie van jouw ip adres controleren, wanneer deze buiten de toegestane zone ligt, zullen de geo-blokkers van de website de toegang tot deze stream blokkeren. Kijk.nl buitenland heeft namelijk enkel rechten om deze programma’s binnen nederland uit te zenden. Hiervoor moeten ze dus ook restricties implementeren en iedereen die kijk.nl in het buitenland gebruiken wilt de toegang tot de streams weigeren!

kijk.nl buitenland

Ga je een aantal dagen op vakantie, maar wil je toch nog gebruik maken van kijk in het buitenland? Dan ben je bij het juiste artikel aangekomen, we hebben na,eijk voor u een oplossing voor dit probleem gevonden!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juli 2024

Hoe streamen te deblokkeren

Hoewel je dus prima Kijk.nl live kunt kijken in Nederland, wil je natuurlijk Kijk in het buitenland kunnen kijken. Niets is namelijk zo fijn als Nederlandse tv, series en films on demand in het buitenland te kijken. Hiervoor heb je gelukkig alleen een VPN provider voor nodig met beschikbare Nederlandse servers.

Maar goed, wat is een VPN nu precies? VPN staat voor Virtual Private Network. Wat een VPN precies doet is eigenlijk simpel uit te leggen. Het is namelijk een stukje software of app, die ervoor zorgt dat je ware IP-adres veranderd of gemaskeerd wordt.

Dit werkt doordat VPN-aanbieders vaak honderden, dan wel niet duizenden servers hebben over de gehele wereld. Wat er in feite gebeurd, is dat jij eerst inlogt op een van die servers en dan pas naar je website naar keuze gaat. Hierdoor denkt deze website dat je dus eigenlijk heel ergens anders bent.

Door gebruik te maken van een VPN-dienst kun je dus je digitale privacy waarborgen en kan niemand meer volgen wat je precies allemaal doet op het internet. Daarnaast is het ook een handige tool om je te beschermen tegen hacking en andere digitale vormen van criminaliteit.

Kijk.nl via VPN kijken gaat simpel in zijn werking. Je volgt gewoon de volgende stappen:

  1. Je downloadt en installeert een VPN-software: ExpressVPN of app naar keuze.
  2. Daarna log je in op je VPN met je gekozen inloggegevens.
  3. Vervolgens selecteer je een beschikbare server in Nederland.
  4. Dan wacht je tot de verbinding tot stand is gekomen.
  5. Je surft naar kijk.nl of opent de kijk.nl live app.

Zoals je ziet is het niet buitengewoon lastig en iedereen zou in principe deze simpele gemakkelijk stappen kunnen volgen.

Kijk in het buitenland 30 dagen gratis

Het mooiste is nog dat je ExpressVPN 30 dagen gratis kan uitproberen. Dit werkt eigenlijk met een soort trucje, die we de 30 dagen gratis VPN truc noemen. Wat je hier voor moet doen is simpel: je sluit een van de beschikbare VPN-abonnementen af op de ExpressVPN. Deze betaal je ook gewoon.

Wat je daarna doet, is op de 29ste dag tellende vanaf de datum dat je het VPN-abonnement hebt afgesloten, het VPN-abonnement opzeggen. Wat er vervolgens gebeurd is best cool: je krijgt namelijk gewoon je betaalde lidmaatschapsgeld terug gestort op je bankrekening.

Als je betaald hebt met een andere betalingsmethode, denk bijvoorbeeld aan PayPal, dan krijg je je betaalde geld daar op teruggestort. Houd er wel rekening mee dat dit terugbetalingsproces tot 5 werkdagen kan duren. Ook mooi om te vermelden is dat ExpressVPN totaal geen vragen stelt waarom je je VPN service op hebt gezegd.

Kijk kijken in het buitenland online – Welke VPN-aanbieder?

Nu let natuurlijk de vraag: welke VPN-aanbieder moet ik gebruiken om kijk in het buitenland via VPN het beste te kunnen streamen? Wel, we hebben  bijna alle premium VPN-providers zelf uitvoerig getest. we hebben er vervolgens uitgebreide VPN-reviews over geschreven.

Vervolgens hebben we deze op deze website geplaatst. Daarna hebben bezoekers van deze privacy en bescherming website ook zelf comments geplaatst over de diverse VPN-aanbieders. In de tabel hieronder zie je overzichtelijk welke VPN-diensten je naar mijn mening prima kan gebruiken in combinatie met kijk.nl.

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Wat kun je nog met een VPN doen naast kijk kijken in het buitenland.

We hebben het nu al erover gehad dat je met een VPN dienst kunt kijk kijken in het buitenland, maar wat kun je nog meer dan enkel naar kijk in het buitenland kijken? Een VPN dienst is een dienst waarmee je de geo-restricties van vrijwel alle verschillende streaming diensten zoals Netflix, Hulu en alle Nederlandse zenders kunt omzeilen. Je kunt dus van waar je ook bent alle censuur content kijken met de diensten van een VPN.

kijk kijken in het buitenland

Naast het omzeilen van Geo-blokkers kun je ook met de diensten van een VPN jezelf en je computer beschermen. Een VPN dienst helpt je namelijk met het versleutelen van je persoonlijke gegevens zodat derde partijen je online internet gebruik niet kunnen volgen. Ook zal een VPN dienst je helpen om je online privacy te beschermen aangezien derde partijen geen toegang zullen krijgen tot je gegevens!

Wanneer je gebruik maakt van een VPN dienst maakt het niet uit of je gebruik maakt van een thuisnetwerk of een openbaar netwerk, je zult altijd en overal beschermt kunnen zijn als je de VPN diensten aanzet! Probeer het nu 30 dagen zonder zorgen uit.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juli 2024

Kijk kijken in het buitenland Online – Veel gestelde vragen

Kan ik een gratis VPN gebruiken om kijk.nl in het buitenland te kijken?

Hoewel dit technisch gezien zou kunnen, raden we het gebruik van gratis VPN-diensten echt af. Dit komt omdat gratis niet echt gratis is. Gratis VPN-diensten moeten toch op een bepaalde manier geld verdienen. Vaak is dit in de vorm van ongewenste reclames en email, maar het kan nog erger!

Er zijn gevallen bekend waar VPN-aanbieders het dataverkeer en zelfs de persoonsgegevens van haar klanten door hebben verkocht aan hackers. Mijn oprechte advies is dan ook: bespaar niet op je digitale privacy en ga gewoon voor een betaalde VPN-dienst en kijk daar kijk tv online mee. Voor die paar Euro per maand ben je gewoon online goed beschermd.

Moet ik apart betalen om Kijk in het buitenland te ontvangen?

Ja, hier kom je zelfs met gebruik maken van een VPN dienst niet onder uit. Het gaat om een bedrag van € 7,95 per maand. Wel is de streamingdienst van kijk.nl buitenland elke maand opzegbaar. Over kosten is kijk.nl dus een beetje gelijk aan Netflix. Let wel, kijk.nl is meer gericht op Nederlandstalige content en heeft geen groot internationaal aanbod.

Wat kan ik nog meer met een VPN dan kijk kijken in het buitenland?

Met een VPN kun je natuurlijk veel meer doen dan alleen kijk.nl in het buitenland kijken. Zo kun je voornamelijk geografische content blokkades omzeilen. Denk aan Amerikaanse of Engelse Netflixseries en films kijken, je geo-locatie veranderen in games, je school- of werknetwerk instellingen omzeilen en toch naar bepaalde websites surfen.

Daarnaast zijn er nog talloze mogelijkheden bedenkbaar: het deep web bezoeken, torrents downloaden etc. De toepassingen van een VPN zijn echt eindeloos. Wil je meer weten over VPN verbindingen ga dan naar onze homepage.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juli 2024

Kijk.nl in het buitenland via VPN – Conclusie

Kijk in het buitenland is dus zoals je geleerd hebt in Nederland gewoon tegen betaling beschikbaar. Je kunt met deze streamingdienst Nederlandstalige films, series en programma’s kijken, ook kun je gemiste uitzendingen on demand nog bekijken. Echter is Kijk NL in het buitenland alleen beschikbaar als je een VPN gebruikt.

Kijk.nl buitenland  zonder haperingen, lange buffertijden of irritante reclames doe je het beste met een betrouwbare VPN-dienst. De premium VPN-diensten die we hebbben getest en in de vergelijkingstabellen heb gezet, zijn allen prima te gebruiken in combinatie met Kijk.nl. Het mooiste van onze oplossing is dat je de diensten volledig gratis kunt uitproberen door de 30 dagen geld terug garantie van ExpressVPN!

levi

Levi, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelordiploma in technologie, heeft meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. In die tijd heeft hij diepgaande kennis en expertise opgebouwd in verschillende aspecten van de IT-industrie, met name op het gebied van cyberbeveiliging. Al vanaf het begin van het internet is hij gepassioneerd door alles wat met het online wereldje te maken heeft. Tegenwoordig concentreert hij zich voornamelijk op het schrijven over internetveiligheid, omdat hij vindt dat onze beveiliging vaak te kort schiet en dat er te veel openheid is. Levi wil mensen bewust maken van de uitdagingen op het gebied van internetbeveiliging en oplossingen bieden om hun digitale veiligheid te verbeteren. Hij gelooft dat het vergroten van het bewustzijn over online bedreigingen en het nemen van passende maatregelen cruciaal zijn in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. U kunt contact opnemen met Levi via e-mail: levi@privacyenbescherming.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl