Hoe te Ziggo go in het buitenland kijken 2024 [BIJGEWERKT]

Ziggo go buitenland is soms helemaal niet beschikbaar. Dit kan erg vervelend zijn als je op vakantie bent en je moet jou favoriete programma of sport wedstrijd missen. Daarom zullen we in dit artikel de oplossing behandelen. Zodat je overal ter wereld Ziggo go in buitenland kan gebruiken.

Probeer nu!
Wil je Ziggo go in het buitenland kijken met ExpressVPN tot 49% korting

Gebruik dan ExpressVPN en omzeil de geografische restricties. Zo kan Ziggo go buitenland je overal ter wereld toegang krijgen tot alle zenders binnen jou abonnement. Inclusief 30-dagen niet goed geld terug actie!

Het artikel is bijgewerkt op: 24 mei 2024

Ziggo go in buitenland: Wat is Ziggo?

Ziggo is de grootste Tv en telefoon provider in Nederland. Door het grote aanbod aan verschillende tv programma’s zoals Ziggo Sport, Ziggo Racing, Ziggo Voetbal, Fox Sports en vele andere speciale zenders is het ook niet zo gek dat velen mensen voor deze aanbieder kiezen.

Er zijn zelfs sport wedstrijden die worden uitgezonden zonder extra geld te hoeven betalen. De Voetbalwedstrijden uit de Premier League, de Serie A en de La Liga worden uitgezonden op het Ziggo sport kanaal. Normaal gesproken moet je enorm veel extra geld betalen om een abonnement aan te schaffen om deze competities te kunnen bekijken. Maar bij Ziggo is dit niet het geval.

Ziggo is een Nederlandse kabel televisie aanbieder die bekend staat als een van de beste in Nederland. Naast dat je tv kan kijken op je televisie kan je ook gebruik maken van de Ziggo app. De Ziggo go app kan je gebruiken wanneer je een televisie abonnement hebt afgesloten bij Ziggo. Hier kan je al de zenders vinden die binnen jou abonnement vallen.

ziggo go in het buitenland

Zo kan je altijd en overal on-demand of live tv kijken op je telefoon, tablet of laptop. Dit kan handig zijn als je niet thuis bent of als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Je vraagt je misschien af, werkt Ziggo go in het buitenland? Dit is helaas niet zo. Het probleem is dat de uitzendrechten van de Ziggo Go app alleen gelden in Europa. Daarom kan je niet overal ter wereld Ziggo Go kijken in het buitenland. Maar daar hebben wij iets op dat we later in dit artikel zullen bespreken.

Ziggo go streamingZiggo go buitenland streamen

Ziggo kijken in het buitenland is niet mogelijk doordat Ziggo uitzendrechten in haar contract heeft staan die gelden voor landen in Europa. Maar als je een VPN gebruikt kan je jou IP adres veranderen om de geografische blokkades te omzeilen. Door verbinding te maken met een Nederlandse server lijkt het net alsof jij je daadwerkelijk in Nederland begeeft. Hierdoor krijg je toegang tot Ziggo go in buitenland.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Het deblokkeren van Ziggo go in het buitenland

Je hebt dus een VPN nodig voor het Ziggo kijken in het buitenland om de geografische restricties te omzeilen. Daarom hebben wij een stappenplan gemaakt zodat je eenvoudig een VPN kan installeren om het IP adres te veranderen.

  1. Ten eerste moet je een VPN aanbieder kiezen die je wilt gebruiken voor Ziggo go in buitenland. Wij raden je aan om ExpressVPN te gebruiken. Dit is de beste en meest betrouwbare VPN.
  2. Wanneer je een VPN hebt gekozen is het tijd om de app te downloaden van de VPN of naar de website te van de VPN aanbieder te gaan.
  3. Als dat is gelukt kan je een nieuw account aanmaken of inloggen als je al een account had aangemaakt.
  4. Dan kan je kiezen voor welk pakket je wilt gaan. Weet dat er een 30 dagen niet goed geld terug garantie is waarvan je gebruik kan maken.
  5. Verder is het handig om te checken of alle instellingen en benodigde functies goed staan ingesteld.
  6. Daarna kan je verbinding maken met een Nederlandse server. Zodat je de geografische blokkades kan omzeilen.
  7. Nu ben je klaar om te genieten van het Ziggo kijken in het buitenland!

De beste VPN voor Ziggo go buitenland

Hieronder hebben we een lijst opgesteld met de beste Ziggo VPN providers voor het Ziggo kijken in het buitenland. Op deze manier ben je er zeker van dat je een goede en betrouwbare VPN gebruikt.

Er zijn vele verschillende VPN aanbieders beschikbaar op de markt. Nou is het zo dat het lastig is om uit te vinden welke daadwerkelijk de beste is. Ook is het erg tijdrovend om dit allemaal uit te gaan moeten zoeken. Daarom hebben wij alvast voor jou uitgezocht welke VPN het beste de Ziggo IP adres veranderen kan. Daarvoor is er uitgebreid onderzoek gedaan en zijn er honderden VPN’s uitgetest. Hieronder is een overzicht voor de beste VPN voor IP veranderen Ziggo:

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Deze lijst is tot stand gekomen door uitvoerig verschillende VPN’s te hebben getest. De resultaten zijn met elkaar vergelijken. Op deze manier hebben we een ranglijst kunnen maken met de beste VPN’s voor Ziggo go buiten EU.

Nou zou je denken, als ik dit artikel een half jaar later lees dan kan het best zo zijn dat de VPN aanbieders niet meer up to date zijn. Daarom houden wij dit continu in de gaten en passen we de ranking aan als er nieuwe test testresultaten naar boven komen. Zodat IP adres verbergen Ziggo gemakkelijk en snel kan worden geregeld met een betrouwbare aanbieder.

Ook is het zo dat er nog veel meer verschillende VPN’s op de markt beschikbaar zijn. Deze zijn alleen helaas niet altijd even goed en betrouwbaar. Daarom is het van groot belang om een van de aanbevolen aanbieders te kiezen zodat je tenminste echt kwaliteit en veiligheid krijgt voor wat je betaald. De prijzen van de VPN pakketten zijn betaalbaar, zoals met ExpressVPN deze VPN kan je eerst een maand gebruiken en ben je niet tevreden krijg je het volledige bedrag terug.

Het gevaar van gratis VPN voor Ziggo go in buitenland

Een belangrijke tip die wij jou graag geven is om gratis VPN diensten te vermijden als je Ziggo Go in het buitenland wilt kijken. Het lijkt misschien leuk om een Ziggo go buitenland gratis VPN te gebruiken, maar veilig is het in ieder geval niet. De VPN’s houden namelijk al jou gegevens bij en verkopen deze informatie aan derde partijen. Ze moeten toch op een manier geld verdienen. Tussen deze gebruikers gegevens zitten ook inloggegevens, wachtwoorden, etc.

ziggo kijken in het buitenland

Dit soort gegevens zijn privé en dat wil je dus ook zo houden. Daarom raden wij je aan om ExpressVPN te gebruiken met de Ziggo app buitenland. Dit is de beste VPN aanbieder op de markt. Ze hebben momenteel hoge kortingen en een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Zo kan je dus eerst de VPN uitproberen en als je het niks vindt krijg je je geld terug.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

De voordelen van het gebruik van een VPN voor Ziggo go buitenland

Er zijn veel voordelen die je krijgt als je een VPN gebruikt. Allereerst kan je de geografische restricties omzeilen zodat je overal ter wereld Ziggo Go in het buitenland kan kijken. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor meer veiligheid en privacy doordat alle data versleuteld is. Hierdoor kan niemand er achter komen wat jou gegevens of zoek resultaten online zijn.

ziggo go in buitenland

Verder kan je zonder zorgen Ziggo kijken in het buitenland op openbare WiFi netwerken. Normaal gesproken zijn openbare WiFi netwerken namelijk een plek waar hackers en online criminelen vaak te werk gaan. Omdat het netwerk niet goed beveiligd is. Maar doordat je IP adres verborgen is en data versleuteld is hoef je je geen zorgen te maken.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Waarom zou ik de Ziggo IP veranderen willen?

De voornaamste reden waarom je jouw Ziggo IP adres veranderen zou moeten is omdat je online te volgen bent. Ziggo kan achterhalen dat je bijvoorbeeld in het buitenland zit en je hierdoor blokkeren. Jouw IP adres is traceerbaar waardoor mensen en bedrijven jouw locatie kunnen achterhalen. Ook is het zo dat jouw zoekgeschiedenis eenvoudig te vinden valt.

Waarom zou ik de Ziggo IP veranderen willen

Ziggo go in het buitenland: IP veranderen Ziggo

Je zou het misschien niet denken en de meeste mensen zijn zich er ook helemaal niet van bewust. Maar, al jouw gegevens worden online opgeslagen. Of het nou gaat om jouw zoekgeschiedenis, een comment onder een Facebook post of een bestand dat je downloadt. Door jouw IP adres te veranderen zullen deze gegevens niet meer opgeslagen worden.

Jouw informatie wordt verzameld, omdat informatie geld waard is. In een wereld waar we ons steeds meer online begeven valt er ook meer te weten over ons allemaal. Dit kan helaas ook later tegen je gebruikt worden als je bijvoorbeeld een baan gaat zoeken en jouw werkgever onderzoek doet naar jouw naam. En dan vervolgens terecht komt op Facebook waar jij nou net een hele vervelende reactie hebt geplaatst. Dit kan de doorslag geven of jij de baan krijgt of niet. Kies daarom nu meteen er voor om de IP adres veranderen zodat er geen gevolgen zijn voor jouw acties online.

Ziggo kijken in het buitenland: IP adres verbergen Ziggo met een VPN

IP adres verbergen Ziggo is met een VPN erg gemakkelijk en betaalbaar. Met een kleine bijdrage per maand voor de VPN service zal je veilig online kunnen rond surfen zonder dat je gevolgd wordt door bedrijven die informatie verzamelen voor marketingdoeleinden. Maar ook hackers en dieven die proberen informatie van jou te verzamelen voor verkeerde doeleinden, zoals het stelen van bankrekening gegevens of andere privé informatie.

Het enige wat je nodig hebt is een VPN aanbieder om je Ziggo IP adres te veranderen,  zodat je ongecensureerd  Ziggo op de mobiele telefoon, tablet of computer/laptop kan streamen in het buitenland.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Ziggo go in buitenland – FAQ

Kan ik een VPN overal ter wereld gebruiken voor het IP veranderen Ziggo?

Ja dit kan zeker, alleen is het wel zo dat je niet overal ter wereld de mogelijkheid hebt om een VPN te downloaden omdat dit geblokkeerd is in bepaalde regio’s zoals bijvoorbeeld in China. Zorg er daarom voor dat je de VPN gedownload hebt voordat je arriveert in het land waar je naar toe gaat. Als je de VPN al hebt gedownload is het namelijk zo dat je de service overal ter wereld gewoon kunt gebruiken.

Moet ik verbonden zijn met een Wi-Fi verbinding om mijn Ziggo IP adres veranderen te kunnen?

Normaal gesproken heb je een statisch IP adres Ziggo dat in verbinding staat met jouw WiFi. Daarvoor is het dus niet mogelijk om een VPN te gebruiken voor als je een internet connectie als 3G, 4G of 5G gebruikt. Als je bent verbonden met een WiFi verbinding is het altijd mogelijk om je te verbinden met een VPN. Daardoor kan het IP adres verbergen Ziggo meteen ingezet worden zodat je kan genieten van Nederlandse tv programma’s.

Een trucje dat je kan gebruiken op de meeste Android toestellen is dat als je een mobiele hotspot opzet en je jouw apparaat verbindt met deze hotspot, dit wordt gezien als een WiFi verbinding en je dus een VPN kunt gebruiken. Ook hiermee is IP adres verbergen Ziggo mogelijk!

Welke VPN werkt met Ziggo go in het buitenland?

Zoals je hebt kunnen zien in de VPN ranglijst raden wij het aan om ExpressVPN te gebruiken. Uit de test resultaten kwam dit nogmaals naar voren. Daarom is deze VPN bewezen de beste voor het Ziggo kijken in het buitenland.

Heeft Ziggo go buitenland een VPN verbinding nodig?

Wanneer je Ziggo go in het buitenland wilt gebruiken heb je inderdaad een VPN nodig. Aangezien de diensten van Ziggo alleen binnen Europa beschikbaar zijn. Daarom heb je een server nodig die binnen Europa ligt, neem voor het gemak Nederland. Dan zit je zeker goed. Op deze manier kan je de geografische blokkade voor Ziggo go in buitenland omzeilen. Dit komt doordat het IP adres van je apparaat wordt vervangen met een locatie in Nederland.

Moet ik betalen voor een VPN verbinding Ziggo?

Dit wordt wel aangeraden om de simpele reden dat de functies die je uiteindelijk nodig hebt, alleen in het betaalde pakket verkrijgbaar zijn. Er is een gratis proef pakket beschikbaar voor een bepaalde tijd zodat je uit kan proberen of je de Ziggo VPN fijn vindt en alles heeft wat je nodig hebt. Hierdoor kan je een keuze maken op basis van gebruikers ervaring en zal je niet tegen vervelende verrassingen aanlopen. Daarnaast is de prijs voor een VPN abonnement zeer betaalbaar.

Conclusie – Ziggo go buitenland

Voor de volgende keer dat je naar het buitenland gaat weet je nu dus wat je moet doen om het IP adres veranderen Ziggo. Zo kan je zorgeloos genieten van jouw favoriete Nederlandse tv programma’s. Maar ook in Nederland wordt het aangeraden om een VPN te gebruiken wanneer je je online begeeft als je tenminste jouw privacy wilt behouden. IP adres Ziggo veranderen is dus vooral handig in het buitenland, maar ook binnen Nederland moet je een VPN gebruiken voor je eigen veiligheid. Vergeet dus nooit je Ziggo IP adres veranderen.

Dus als je Ziggo go in buitenland wilt gebruiken dan is het nodig om een VPN te gebruiken. Anders krijg je namelijk geen toegang tot alle zenders. Dan zou het zomaar kunnen zijn dat Ziggo kijken in het buitenland niet lukt en je een Champions League wedstrijd moet missen. Of een Formule 1 race. Dit wil je natuurlijk niet! Download daarom vandaag nog ExpressVPN en ontvang hoge kortingen. Daarnaast is er ook een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Zodat je de VPN eerst kan uitproberen.

Door een VPN aan te schaffen zal je veilig online Ziggo kunnen kijken doordat informatie en gegevens niet worden opgeslagen. Dit komt doordat de zoekgeschiedenis en het IP adres niet meer traceerbaar zijn. Je krijgt je eigen privé netwerk voor een ultieme veilige ervaring. Niet alleen te gebruiken voor Ziggo, maar voor al jouw activiteiten online. Je kan je met een simpele actie in de app jouw apparaat al verbinden met de VPN Ziggo. Het kost dus amper tijd en het is super makkelijk in te stellen. Ook is de prijs zeer betaalbaar, helemaal als je ziet wat voor een voordelen het allemaal oplevert.

levi

Levi, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelordiploma in technologie, heeft meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. In die tijd heeft hij diepgaande kennis en expertise opgebouwd in verschillende aspecten van de IT-industrie, met name op het gebied van cyberbeveiliging. Al vanaf het begin van het internet is hij gepassioneerd door alles wat met het online wereldje te maken heeft. Tegenwoordig concentreert hij zich voornamelijk op het schrijven over internetveiligheid, omdat hij vindt dat onze beveiliging vaak te kort schiet en dat er te veel openheid is. Levi wil mensen bewust maken van de uitdagingen op het gebied van internetbeveiliging en oplossingen bieden om hun digitale veiligheid te verbeteren. Hij gelooft dat het vergroten van het bewustzijn over online bedreigingen en het nemen van passende maatregelen cruciaal zijn in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. U kunt contact opnemen met Levi via e-mail: levi@privacyenbescherming.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl