De NFL live kijken 2024

De National Football League uit de Verenigde Staten, ook wel de NFL genoemd, wordt bij ons in Nederland steeds populairder. Via een streamingdiensten kunnen alle wedstrijden gevolgd worden. Helaas heb je niet altijd overal toegang tot NFL stream. In dit artikel laten we je zien hoe je dat probleem kan oplossen.

Ga naar ExpressVPN!
Altijd en overal NFL live kijken met de beste VPN?

ExpressVPN is de VPN dienst om ongestoord en ongelimiteerd NFL alle wedstrijden te kunnen kijken vanaf elke locatie ter wereld met geld terug garantie!

Bijgewerkt:  24 mei, 2024

Waar kun je NFL stream kijken in Nederland?

NFL in Nederland kijken is via de televisie niet mogelijk, omdat het nergens wordt uitgezonden. Hoogstens zul je via Studio Sport eens een samenvatting van een hele belangrijke wedstrijd te zien krijgen, maar daar blijft het ook bij.

Wat je wel kan doen is bij Ziggo een abonnement afsluiten waar de zender ESPN bij zit. Op deze zender worden regelmatig wedstrijden uitgezonden. Maar met de 32 clubs in de NFL-competitie is het natuurlijk onmogelijk om alle wedstrijden te laten zien, daarom is de kans groot dat de wedstrijd van je favoriete team niet op de programmering voor NFL live kijken staat.

nfl kijken nederland

Je andere optie is dan om de livestream NFL van ESPN te gebruiken en daarvoor heb je een betaald abonnement nodig. Je kunt online een zogenaamde game pass kopen, waarmee je toegang krijgt tot een NFL live stream van iedere wedstrijd.

NFL kijken Nederland is daardoor makkelijk, je hebt alleen een abonnement, een internetverbinding en een scherm nodig! Toch krijg je, hoewel je een abonnement hebt, de melding dat je geen toegang tot de NFL kijken in Nederland krijgt. Hier leggen we je uit hoe je dat probleem kan oplossen!

Problemen met NFL stream kijken Nederland

ESPN is van oorsprong een Amerikaanse zender, maar de Nederlandse tak heeft in Nederland de rechten om hier NFL live kijken via het Ziggo-kanaal en een NFL stream via internet aan te bieden.

Deze uitzendrechten hebben ze gekocht en daar zitten enkele regels aan verbonden. Ze mogen bijvoorbeeld alleen NFL kijken Nederland aanbieden voor een bepaalde periode (bijvoorbeeld één seizoen). Na de afloop van deze periode gaan de uitzendrechten weer opnieuw in de verkoop en kan het gebeuren dat een andere zender de hoogste bieder is en ESPN zijn aanbod moet aanpassen.

nfl kijken

De tweede regel is dat ESPN met de uitzendrechten ook alleen NFL live kijken in een bepaald gebied mag uitzenden. In dit geval is dat Nederland. In België zijn de rechten voor het uitzenden van de NFL in handen van een andere aanbieder.

Die tweede regel zorgt ervoor dat jij niet altijd en overal toegang tot een NFL stream hebt. ESPN moet namelijk altijd controleren of je je bevindt op een locatie die binnen hun geografische afbakening valt. Zodra je ergens anders bent, krijg je geen toegang tot NFL live kijken.

Hiervoor wordt de geo-tracking techniek gebruikt, die gemaakt met jouw IP-adres bepaalt op welke locatie je je bevindt. Met een IP-adres in het buitenland is streamen dus onmogelijk. Gelukkig hebben we de manier om deze geo-tracking voor de gek te houden!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Altijd en overal toegang tot een NFL stream met een VPN

De oplossing om NFL kijken Nederland altijd en overal mogelijk te maken is makkelijker dan je denkt. Je kun je toegang tot de stream namelijk deblokkeren door gebruik te maken van een VPN.

Een VPN wordt gebruikt om internetgebruikers te beveiligen terwijl ze online actief zijn. Hun IP-adres kan gewijzigd worden in iedere gewenste locatie, waardoor het moeilijk wordt om hun gegevens te achterhalen.

Dat is precies waarom het ook een goede tool is om toch toegang tot een NFL te krijgen. Je gebruikt de VPN namelijk om je locatie te veranderen, waardoor de geo-tracking denkt dat jij wel in het juiste gebied bent.

De geo-tracking omleiden werkt zo:

  1. Raadpleeg onze top 5 hier onder en kies een VPN uit.
  2. Sluit een abonnement af en download de software.
  3. Kies uit de lijst met locaties een server in Nederland.
  4. Verbind met de server.
  5. Log in op je ESPN-account.
  6. Kies de NFL stream uit die je wil bekijken.

De beste VPNs voor NFL stream live kijken

Zodra je op zoek gaat naar een VPN waarmee je NFL kijken Nederland, zul je merken dat het aanbod groot is. Om het voor jou wat gemakkelijker te maken om de juiste VPN te vinden, hebben we een overzicht van de beste aanbieders gemaakt.

Wij hebben deze aanbieders allemaal uitgebreid getest en vergeleken in combinatie met een NFL stream, waardoor je er zeker van zal zijn dat alles goed genoeg werkt!

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Waarom NFL stream kijken met een gratis VPN gevaarlijk is

Bij het zoeken naar een VPN zal je ook een aantal gratis aanbieders tegenkomen. Dit lijkt natuurlijk aantrekkelijk, maar ik kan je meteen vertellen dat dit geen goed idee is voor NFL live kijken.

In de eerste plaats is een gratis VPN gevaarlijk omdat deze aanbieders vaak je data bijhouden. Deze gegevens kunnen ze vervolgens doorverkopen aan derden.

Een voorbeeld daarvan is dat een commercieel bedrijf gegevens koopt die laten zien welke websites je hebt bezocht. Als ze dan zien dat jij bijvoorbeeld veel interesse hebt in spullen voor katten, kunnen ze je vervolgens gericht reclame en advertenties sturen.

Dat lijkt onschuldig, maar een gratis VPN-aanbieder kan ook andere gegevens stelen, zoals je inlog voor internetbankieren of sociale media. Vergeet namelijk niet dat je tijdens NFL live kijken via een stream je inlog- en betaalgegevens nodig hebt.

Tot slot kan een gratis VPN-aanbieder ook je bandbreedte doorverkopen. Deze wordt dan door andere personen gebruikt en als ze online illegale zaken gen doen, is dat te herleiden tot jouw IP-adres!

Een betaalde VPN biedt de garantie dat jij en je gegevens veilig zijn. Vind je het toch moeilijk om je vast te leggen aan een abonnement? Probeer dan eens ExpressVPN, deze kun je voor een tijdje proberen en als je het toch niets vindt, krijg je je geld terug!

Zo heb je genoeg tijd om NFL kijken Nederland met een VPN te proberen, zonder dat je ergens voor langere tijd aan vast zit!

De andere voordelen van een VPN

Naast de onbeperkte toegang tot een NFL nederland en buitenland heeft een VPN nog vele andere voordelen.

Behalve de Super Bowl en andere NFL uitzendingen zul je vast ook wel eens andere online content bekijken. Met een VPN wordt ook dit veel leuker. Zo krijg je bijvoorbeeld bij Netflix toegang tot hun wereldwijde aanbod. Niet iedereen weet dat Netflix Amerika weer een ander aanbod heeft dan de serieus en films die je in Nederland kan zien.

Als je in Nederland dus al hebt gezien, zet je gewoon je VPN aan om nog meer content te ontgrendelen. Zo haal je echt veel uit je abonnement!

Dit geldt ook voor andere streamingdiensten zoals Hulu en Amazon, maar ook toegang tot buitenlandse webshops, nieuwsaanbieders en games wordt veel gemakkelijker. Met een VPN heeft het internet geen geheimen meer voor je!

nfl live kijken

Tijdens het NFL kijken Nederland ben je online best kwetsbaar. De geo-tracking lokaliseert waar op de wereld je bent en kwaadwillende hackers zouden je inlog- en betaalgegevens kunnen achterhalen.

Met een VPN bescherm je jezelf tijdens al je online activiteiten. Of je nu je bankzaken wil regelen, wil online shoppen of gamen, je kan er altijd vanuit gaan dat je anoniem bent.

Dit is vooral handig wanneer je gebruik maakt van een openbare wifi. Zeker wanneer je niet weet wie er achter die verbinding zit, is het verstandig om jezelf te beschermen tegen eventuele indringers.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

NFL stream kijken Nederland op een veilige manier

NFL live kijken met een VPN is gemakkelijk. Je kunt de geo-tracking altijd omleiden, waardoor je de aanbieder laat geloven dat je in het juiste geografische gebied bent. Je toegang tot een NFL wordt dan nooit meer geblokkeerd!

Daarnaast heeft een VPN ook vele andere voordelen. Je kunt toegang krijgen tot alles wat het internet te bieden heeft en je bent altijd veilig, ook als je een openbare verbinding gebruikt. Met een VPN kun je met een gerust hart online gaan!

Wij raden je altijd aan om ExpressVPN te gebruiken. Deze hebben we namelijk al uitgebreid getest en vergeleken met andere aanbieders. Zo weet je zeker dat NFL kijken Nederland nooit meer een probleem zal worden!

Charlotte

Charlotte, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelorgraad in Informatietechnologie van de Technische Universiteit Delft, is een gepassioneerde internetliefhebber en is altijd al gefascineerd geweest door de online wereld. Haar bijzondere voorliefde ligt bij veiligheid en privacy op internet, en ze begrijpt het belang van privacy als het ultieme beschermingsmiddel. Als ervaren beveiligingsexpert blijft Charlotte voortdurend up-to-date op het gebied van beveiliging en bescherming op internet, en ze zet zich in om haar kennis te delen met onze lezers. Ze gelooft dat bewustwording van online bedreigingen en het nemen van de juiste maatregelen essentieel zijn in de digitale wereld van vandaag. U kunt contact opnemen met Charlotte via e-mail: charlotte@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl