Hoe kunt u de Super Bowl 2022 overal ter wereld bekijken.

De Super Bowl zondag 2022 staat voor de deur als de Kansas City Chief’s en de Tampa Bay Buccaneers zich klaarmaken om het tegen elkaar op te nemen in de grootste wedstrijd van football.

In dit artikel laten we u zien hoe u de Superbowl van overal ter wereld live kunt streamen. De Super bowl 2021 zit boordevol verrassingen voor fans over de hele wereld, want er zijn tal van online kanalen beschikbaar om fans te helpen de super bowl live te volgen.

Bijgewerkt:  14 januari, 2022

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Nederland!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

Online Super Bowl kijken

Super Bowl MVP Patrick Mahomes samen met de 14-2 Kansas Chief’s zijn op zoek naar de kroon als de Superbowl kampioenen te veroveren nadat ze de San Francisco 49ers versloegen in de Super bowl finale vorig jaar.

Mahomes gooide met succes 286 yards en maakte twee touchdowns met twee intercepties, terwijl Travis Kelce één touchdown wist te scoren uit zes intercepties.  In de Super bowl finale van dit jaar, zal Mahomes het opnemen tegen Tom Brady en de Tampa Bay Buccaneers.

De NFL Super bowl zal plaatsvinden op zondag 7 februari 2022. Van beide teams wordt veel actie verwacht, want ze hebben hard naar dit moment toegewerkt. De NFL Super bowl begint om precies 6:30 p.m ET (3:30 p.m PT) en wordt uitgezonden op het CBS kanaal.  De NBS zou aanvankelijk de officiële zender worden van de Super Bowl Live, terwijl CBS de wedstrijd in 2022 zou uitzenden. De twee netwerken besloten echter de rollen om te wisselen, zodat NBC in 2022 zowel de NFL Super Bowl als de Olympische Winterspelen zou organiseren.

The Weeknd is ingesteld om op te treden tijdens de halftime show van de Super Bowl Finale van dit jaar. Het opwindende optreden zal plaatsvinden rond 20:00 uur EST. Ook tijdens de NFL Super Bowl zal een duet van het volkslied worden uitgevoerd door de combinatie van R&B-zangeres Jazmine Sulivan en country-zanger Eric Church. De Grammy-winnende artiest H.E.R. zal het lied “America the Beautiful” zingen tijdens de Super Bowl Live van dit jaar.

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Op welk kanaal is de Super Bowl Finale dit jaar?

CBS zal dit jaar de Super Bowl Finale uitzenden met Jim Nantz en Tony Romo die de wedstrijd aankondigen. Controleer uw lokale lijst om het tv-kanaal te zien dat CBS zal gebruiken voor de super bowl 2021 uitzending Nederland.

Wie geen toegang heeft tot CBS, kan de Super Bowl Live gratis bekijken op zijn telefoon of aangesloten apparaten met de CBS Sports App of op CBSSports.com.

Bovendien kunt u de online super bowl kijken via andere diensten zoals DAZN, FuboTV, YouTube TV, Sling TV, Hulu met en GRATIS bij de BBC.

Superbowl VPN

Hoe de Super Bowl live te bekijken

De NFL Super Bowl vindt plaats in het Raymond James Stadium in Tampa, Florida. Fans en kijkers over de hele wereld zullen het evenement ook kunnen volgen via de online Super bowl. Als u de wedstrijd niet live wilt streamen via de online Super Bowl, kunt u de actie altijd volgen met ProFootballTalk en NBC Sports voor Super Bowl nieuws, updates, scores, blessures en meer.

Voor degenen die weddenschappen willen plaatsen op de NFL Super bowl en geweldige prijzen willen winnen, zij kunnen weddenschappen tools, DFS, seizoen-lange fantasie hulp, live kansen en meer krijgen voor Super Bowl 2021 met Rotoworld Premium.

Voor degenen die niet in staat zijn om de Super Bowl live te streamen als gevolg van de beperking op hun locaties, kunnen ze altijd gebruik maken van een VPN om super bowl online kijken. Met de Super Bowl VPN kun u de wedstrijd deblokkeren en online genieten van de halftime show van The Weeknd, zelfs als deze in uw regio geblokkeerd is.

Je IP-adres staat hieronder:

IP:
Stad:
Land:
ISP:

 

Wat is een IP adres? Zoals eerder al beschreven is het eigenlijk een soort online adres. Net als jouw fysieke adres, duid jouw online adres aan op jouw locatie. Dus, waar je vandaan komt. Zo ben je herkenbaar en traceerbaar voor derden.

Er zijn vele VPN aanbieders op de markt. Wij hebben een groot aanbod aan artikelen die jou voorzien van de laatste informatie omtrent deze VPN aanbieders. Voordat je een VPN aanbieder uitkiest moet je wel even kijken op deze daadwerkelijk geschikt is voor de SuperBowl, dit zijn ze namelijk niet allemaal.

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Waarom u een VPN nodig heeft om de 2022 Super Bowl te kijken

Als u geen Amerikaans kabelabonnement heeft, kan het lastig zijn om de Super Bowl te kijken. Om de wedstrijd online te zien, hebt u een IP-adres, een betaalmethode en een abonnement op een streamingdienst nodig uit een land dat de rechten heeft om de NFL Super Bowl uit te zenden. Als u een van deze mist, wordt u geblokkeerd om de grote wedstrijd te kijken vanwege geo-restricties!

Maar maak u geen zorgen, u kunt een VPN en verschillende betaalmethoden gebruiken om toegang te krijgen. Een Superbowl VPN kan u helpen verbinding te maken, waar u ook bent, en kan u zelfs helpen de wedstrijd 100% gratis te bekijken. Dit betekent dat u gemakkelijk super bowl 2021 kijken Nederland.

De VPN

Een VPN-software leidt uw verbinding om via een server in een van de landen waar de Online Super Bowl te zien is en geeft u een lokaal IP-adres. Hierdoor herkent de streaming site uw verbinding als lokaal en kunt u de foutmeldingen omzeilen om toegang te krijgen tot de Super bowl finale. Het gebruik van een VPN kan u ook helpen het betalingsprobleem op te lossen en een streamingdienst te krijgen zodat u de Online Super Bowl kunt kijken.

U kunt verbinding maken met een VPN-server om toegang te krijgen tot gratis platforms met geo-beperking in het buitenland waarvoor geen betaalmethode vereist is (zoals 7plus uit Australië). Een andere mogelijkheid is om in het buitenland voor een platform in eigen land te betalen met een lokale betaalmethode.

Een andere optie is om in het buitenland voor een platform in uw eigen land te betalen met een lokale betaalmethode (zoals DAZN voor de VS, Canada en Duitsland).

Het is ook vermeldenswaard dat u op veel platforms geld kunt besparen om de Online Super Bowl te bekijken door uw virtuele locatie te veranderen voordat u een abonnement koopt. Bijvoorbeeld, NFL Game Pass International is een van de beste manieren om de super bowl finale te zien.

Maar als u verbinding maakt met een VPN-server in Brazilië voordat u deze koopt, kunt u mogelijk meer dan 50% besparen op een plan (en nog steeds uw normale betaalmethode gebruiken!).

Gratis 30 dg een VPN

De reden voor een VPN is natuurlijk om juist onder de radar alles te kunnen doen, en gratis VPN aanbieders doen nou precies het tegenovergestelde. Ook zijn ze vaak niet compatibel met Netflix, dus heb je er al helemaal niets aan al is dit je doel!

Voor een optimale VPN dienst zit je wellicht op de 3 tot 9 euro per maand. Dit is het naar mijn mening zeer waard. Dan maar een patatje minder per maand.

Veel goede VPN aanbieders hebben ook een zeer soepel niet-goed-geld-terug garantie. ExpressVPN doet hier zeer makkelijk over. Probeer dit dus een maand gratis uit, door gebruik te maken van dit beleid. Let er dan wel op dat je voor het einde van de maand het abonnement op stop zet, anders werkt het beleid niet.

Met andere VPN aanbieders zou je hier dus ook gebruik van kunnen maken voor jouw voordeel. Kijk dus makkelijk en snel de Amerikaanse Netflix op de Nederlandse bank!

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Conclusie

Net zoals we de opwinding en actie van de Super bowl 2019 Nederland en die van het afgelopen jaar hebben gezien, zijn we er zeker van dat de wedstrijd van dit jaar buitengewoon zal zijn. 

Een van de beste manieren om de actie te volgen is de Super Bowl live te streamen. U hoeft zich geen zorgen te maken als u geen Live TV heeft, want u kunt de online super bowl bekijken met een krachtige VPN provider.

Ik ben Levi en heb al meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. Al sinds de start van het internet ben ik altijd super geïnteresseerd geweest in alles wat met het internet te maken heeft. Nu schrijf ik over internetbeveiliging omdat onze beveiliging echt slecht is en alles zo op straat ligt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Privacy en bescherming