MotoGP kijken: Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana 2024

Het kijken van de MotoGP live is voor de fans een echte must. Soms kan het echter zijn dat je op vakantie in het buitenland zal gaan en hierdoor niet naar je favoriete stream kunt kijken. We hebben gelukkig een oplossing gevonden zodat jij van overal naar deze livestreams zonder problemen kunt kijken. Op deze pagina leggen we je uit hoe MotoGP kijken van overal. Blijf lezen hier!

De eerst volgende MotoGP Race in 2023

Evenement: Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana

Locatie: Circuit Ricardo Tormo 

Datum: 11/26/2023

Als u van plan bent om MotoGP te kijken, is ExpressVPN de perfecte VPN-provider voor u!

Met ExpressVPN kunt u MotoGP-streams van over de hele wereld deblokkeren en bekijken, ongeacht waar u zich bevindt. Of u nu onderweg bent of in het buitenland woont, ExpressVPN zorgt ervoor dat u nooit een race mist. Bovendien biedt ExpressVPN ongeëvenaarde snelheden en onbeperkte bandbreedte, zodat u de races in HD kunt streamen zonder enige vertraging of buffering.

Maak gebruik van ExpressVPN ’s 30-dagen geld-terug-garantie om het product uit te proberen en kijk MotoGP op de meest veilige en privé manier. Vergeet niet dat ExpressVPN uw online activiteiten versleutelt en uw IP-adres verbergt, zodat u anoniem kunt blijven en veilig kunt browsen. Dus waar wacht u nog op? Kijk MotoGP met ExpressVPN en geniet van de ultieme race-ervaring!

Het artikel is bijgewerkt op: 21 juni 2024

De beste betaalde sites voor het kijken naar MotoGP

De beste streaming sites voor het kijken van MotoGP in Nederland zijn:

 1. Ziggo Sport Totaal – Ziggo Sport Totaal is de officiële zender voor het uitzenden van MotoGP in Nederland. Het vereist een abonnement op Ziggo TV en is beschikbaar op televisie en online via de Ziggo GO-app.
 2. Eurosport – Eurosport is ook beschikbaar in Nederland en zendt de MotoGP races live uit. Het vereist een abonnement op Eurosport Player en is beschikbaar op verschillende apparaten zoals tv, browser en mobiele apparaten.

Het is ook de moeite waard om te vermelden dat MotoGP soms beschikbaar is op gratis kanalen, zoals het Nederlandse televisienetwerk NOS of BT Sport. Als je echter zeker wilt zijn van een ononderbroken en kwalitatieve kijkervaring, zijn de bovengenoemde betaalde streamingdiensten een uitstekende optie.

Gratis manieren om MotoGP live kijken

De beste gratis streaming sites om MotoGP te kijken zijn:

 1. ServusTV – ServusTV is een gratis Oostenrijkse televisiezender die MotoGP-races live uitzendt. De zender is beschikbaar op televisie en online via de ServusTV-website en -app, en is gratis te bekijken.
 2. BT Sport – BT Sport is een Britse zender die soms gratis MotoGP-races uitzendt op hun website en app. Dit gebeurt echter niet bij elke race, dus het is belangrijk om de website en sociale media van BT Sport in de gaten te houden om te zien welke races beschikbaar zijn.
 3. La Sexta – La Sexta is een Spaanse zender die MotoGP-races uitzendt. Het is gratis te bekijken op televisie en online via hun website en app, maar is alleen beschikbaar in Spanje.

Het is belangrijk om op te merken dat de beschikbaarheid van gratis streaming sites afhankelijk is van het uitzendgebied en dat sommige sites mogelijk geo-beperkingen hebben.

Bovendien kunnen de beschikbaarheid en kwaliteit van gratis streams variëren en kunnen ze mogelijk niet de volledige dekking bieden die wordt aangeboden door betaalde opties zoals Ziggo Sport Totaal en Eurosport.

MotoGP kijken

Waarom kun je de MotoGP stream niet in het buitenland volgen?

Streaming MotoGP diensten zoals Ziggo of een van de gratis oplossingen zullen vaak niet werken als je niet binnen de toegestane regio bent.

Zo hebben ze vaak enkel de rechten om de MotoGP enkel binnen een bepaalde regio uit te zenden. De website zal je locatie proberen te controleren door de locatie van je Ip adres te controleren.

Dit is bijvoorbeeld uw huidige IP-adres:

IP:
Stad:
Land:
ISP:

Indien deze buiten de toegestane regio ligt, zul je geen toegang tot de stream kunnen krijgen.

De geo-blokkers van de website zullen de toegang tot de stream dus blokkeren, waardoor het onmogelijk is om de livestream MotoGP te volgen. Om je hiermee te helpen zijn we op zoek gegaan naar een oplossing om overal de MotoGP te kunnen volgen. Namelijk door gebruik te maken van VPN-diensten.

Deze dienst zal je namelijk helpen door de locatie van je IP-adres aan te passen naar een locatie die in de toegestane zone van de streaming dienst ligt. Op deze manier kun je de geo-blokkers van de website omzeilen.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

Ontgrendel je de Streaming MotoGP diensten met een VPN

Wil je graag de MotoGP kijken in het buitenland en wil je hiervoor een VPN-dienst inschakelen, maar heb je er nog nooit eentje gebruikt? Geen probleem, we hebben namelijk een stappenplan geschreven zodat iedereen die nog nooit een VPN dienst gebruikt heeft dit ook gewoon kan doen:

 1. Kies een VPN en neem een abonnement, wij raden de diensten van ExpressVPN aan.
 2. Download en installeer de VPN-applicatie op het apparaat naar keuze
 3. Open de software en verbind met een VPN-server die binnen de toegestane zone ligt. Voor de diensten van Ziggo is dit een server in Nederland, voor de diensten van ServusTV kies je voor een server in Oostenrijk. Voor de diensten van BT Sport kies je een verbinding met UK en voor de diensten van La Sexta kies je een server in Spanje.
 4. Zodra je verbonden bent met de juiste server, kun je surfen naar de MotoGP stream en genieten van het live kijken van de streaming evenementen.
Probeer gratis periode

Heb je geen idee of je wel wilt betalen voor de diensten van een VPN? Dan kun je de diensten van ExpressVPN zonder zorgen uit proberen.

Zo hebben nieuwe klanten die een jaar abonnement afsluiten namelijk 30 dagen de tijd om zonder zorgen hun geld terug te vragen. Dit komt door de 30 dagen geld terug garantie die de organisatie aan nieuwe klanten geeft!

De beste VPN-diensten

Wanneer je zelf zoekt naar een goede VPN-dienst zodat je de MotoGP te kunnen kijken in het buitenland zul je verschillende oplossingen te zien krijgen.

Om je te helpen bij het vinden van een VPN-dienst die je het best kunt gebruiken om MotoGP, hebben we verschillende VPNs uitgetest en hierna met elkaar kunnen vergelijken.

Na deze vergelijking hebben we de VPNs in een ranglijst geplaatst die het beste zijn om de streaming MotoGP evenementen te kunnen bekijken.

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

MotoGP stream

Voordelen het gebruiken van VPN-diensten verschillend

Een VPN biedt verschillende voordelen voor gebruikers die op zoek zijn naar een veiligere en vrijere online-ervaring.

 1. Omzeilen van geo-blokkades en bestrijden van censuur: Een van de belangrijkste voordelen van een VPN is dat het gebruikers in staat stelt om geo-blokkades te omzeilen en censuur te bestrijden. Met een VPN kunnen gebruikers hun online locatie veranderen en toegang krijgen tot content, websites en streaming platforms die anders niet beschikbaar zouden zijn in hun land. Dit omvat populaire platforms zoals Netflix, Hulu en andere streaming sites die soms beperkt zijn tot bepaalde regio’s – Formule 1.
 2. Verhoogde beveiliging en privacybescherming: Een ander belangrijk voordeel van het gebruik van een VPN is dat het de beveiliging en privacy van gebruikers verbetert. Een VPN versleutelt het verkeer tussen de gebruiker en het internet, wat betekent dat gevoelige informatie zoals wachtwoorden, financiële gegevens en persoonlijke gegevens veilig blijven. Daarnaast verbergt een VPN de IP-adressen van gebruikers, waardoor het moeilijker wordt voor derden om de online activiteiten van gebruikers te volgen en te monitoren.
 3. Beveiliging op gratis Wifi-netwerken: Een VPN biedt ook beveiliging op openbare Wifi-netwerken die vaak onbeveiligd zijn en daarom een risico vormen voor de privacy van gebruikers. Met een VPN kunnen gebruikers veilig en privé browsen op openbare Wifi-netwerken zonder zich zorgen te hoeven maken over het risico van hacking of afluisteren.

Kortom, een VPN biedt gebruikers de mogelijkheid om veiliger en vrijer te browsen op het internet. Het omzeilt geo-blokkades en censuur, verhoogt de beveiliging en privacybescherming, en biedt bescherming op openbare Wifi-netwerken.

Het is daarom een waardevol hulpmiddel voor iedereen die online gaat.

Alle MotoGP-wereldkampioenen van 2002 tot 2022

Jahr Klasse Fahrer Nation Motorrad
2022 MotoGP Francesco Bagnaia ITA Ducati
2021 MotoGP Fabio Quartararo FRA Yamaha
2020 MotoGP Joan Mir ESP Suzuki
2019 MotoGP Marc Marquez ESP Honda
2018 MotoGP Marc Marquez ESP Honda
2017 MotoGP Marc Marquez ESP Honda
2016 MotoGP Marc Marquez ESP Honda
2015 MotoGP Jorge Lorenzo ESP Yamaha
2014 MotoGP Marc Marquez ESP Honda
2013 MotoGP Marc Marquez ESP Honda
2012 MotoGP Jorge Lorenzo ESP Yamaha
2011 MotoGP Casey Stoner AUS Honda
2010 MotoGP Jorge Lorenzo ESP Yamaha
2009 MotoGP Valentino Rossi ITA Yamaha
2008 MotoGP Valentino Rossi ITA Yamaha
2007 MotoGP Casey Stoner USA Ducati
2006 MotoGP Nicky Hayden ESP Yamaha
2005 MotoGP Valentino Rossi ITA Yamaha
2004 MotoGP Valentino Rossi ITA Yamaha
2003 MotoGP Valentino Rossi ITA Yamaha
2002 MotoGP Valentino Rossi ITA Yamaha

Conclusie

streaming MotoGP

De MotoGP kijken is iets wat MotoGP fans liever live willen doen. Echter kan het ook wel eens zijn dat je in het buitenland bent wanneer er een streaming MotoGP evenement wordt uitgezonden.

Het is vaak niet mogelijk om via de stream die je normaal kijkt in het buitenland de MotoGP live te kunnen volgen dit komt doordat de uitzenders enkel de rechten hebben om de stream binnen een bepaalde regio uit te zenden.

Echter kun je met een VPN-dienst de locatie van je IP-adres veranderen om de livestream toch in het buitenland te kunnen kijken en krijg gratis zenders die niet in Nederland beschikbaar zijn.

Weet je niet goed welke VPN-dienst je best zou kunnen gebruiken? Dan raden wij je de diensten van ExpressVPN aan! Hiermee kun je namelijk op een eenvoudige manier de geo-blokkers van de MotoGP stream omzeilen en zonder zorgen naar race kijken. Probeer het nu uit en krijg een 30 dagen geld terug garantie voor nieuwe klanten die een jaar abonnement afsluiten.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

levi

Levi, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelordiploma in technologie, heeft meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. In die tijd heeft hij diepgaande kennis en expertise opgebouwd in verschillende aspecten van de IT-industrie, met name op het gebied van cyberbeveiliging. Al vanaf het begin van het internet is hij gepassioneerd door alles wat met het online wereldje te maken heeft. Tegenwoordig concentreert hij zich voornamelijk op het schrijven over internetveiligheid, omdat hij vindt dat onze beveiliging vaak te kort schiet en dat er te veel openheid is. Levi wil mensen bewust maken van de uitdagingen op het gebied van internetbeveiliging en oplossingen bieden om hun digitale veiligheid te verbeteren. Hij gelooft dat het vergroten van het bewustzijn over online bedreigingen en het nemen van passende maatregelen cruciaal zijn in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. U kunt contact opnemen met Levi via e-mail: levi@privacyenbescherming.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl