MotoGP kijken: Grande Prémio de Portugal 2022

expressvpn feestdagen special

Het kijken van de MotoGP live is voor de fans een echte must. Soms kan het echter zijn dat je op vakantie in het buitenland zal gaan en hierdoor niet naar je favoriete stream kunt kijken. We hebben gelukkig een oplossing gevonden zodat jij van overal naar deze livestreams zonder problemen kunt kijken. Op deze pagina leggen we je uit hoe MotoGP kijken van overal. Blijf lezen hier!

De eerst volgende MotoGP Race
Volgende MotoGP Race zal zijn de Grande Prémio de Portugal. Het Autódromo Internacional do Algarve is de locatie en de datum zal zijn 03/27/2023. Will je niets missen kan je in dit artikel de MotoGP TV live zenders vinden waar je de MotoGP live stream kan ontvangen.

Probeer ExpressVPN uit – tot 49% korting. Met ExpressVPN kun je van overal de MotoGP streaming. Gebruik onze exclusieve deal en krijg tot 3 maanden gratis bij een jaar abonnement en probeer het programma 30 dagen uit zonder zorgen door de geld terug garantie.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van december 2022


Het artikel is bijgewerkt op: 2 december 2022

Waar kan ik MotoGP kijken

Zolang je in Nederland bent, kun je de streaming MotoGP wedstrijden volgen via de diensten van Ziggo sport. Hiervoor zul je echter wel een extra abonnement moeten betalen bij de tv provider Ziggo. Wanneer je een abonnement afgesloten hebt voor deze diensten kun je ook de MotoGP volgen via Ziggo GO, de mobiele applicatie van deze provider.

Er zijn echter ook veel mensen die gratis de MotoGP kijken willen. Voor deze mensen hebben we ook een oplossing gevonden. Lees dus snel verder.

MotoGP stream

Gratis manieren om MotoGP live kijken

Er zijn ook verschillende manieren om de MotoGP stream gratis te kunnen kijken. Zo heb je bijvoorbeeld de zenders TV8 in Italië, RTL Play in Luxemburg en Trans 7 in Indonesië. Deze uitzenders zenden de MotoGP evenementen zowel op tv als via hun streaming website uit.

Hoewel je gratis de Moto gp live kijken kan via deze diensten, zul je dit enkel in het land kunnen doen waar ze oorspronkelijk worden uitgezonden.

MotoGP kijken

Waarom kun je de MotoGP stream niet in het buitenland volgen?

Streaming MotoGP diensten zoals Ziggo of een van de gratis oplossingen zullen vaak niet werken als je niet binnen de toegestane regio bent. Zo hebben ze vaak enkel de rechten om de MotoGP enkel binnen een bepaalde regio uit te zenden. De website zal je locatie proberen te controleren door de locatie van je Ip adres te controleren. Indien deze buiten de toegestane regio ligt, zul je geen toegang tot de stream kunnen krijgen.

De geo-blokkers van de website zullen de toegang tot de stream dus blokkeren, waardoor het onmogelijk is om de livestream Motogp  te volgen. Om je hiermee te helpen zijn we op zoek gegaan naar een oplossing om overal de Motogp te kunnen volgen. Namelijk door gebruik te maken van VPN diensten.

Deze dienst zal je namelijk helpen door de locatie van je IP adres aan te passen naar een locatie die in de toegestane zone van de streaming dienst ligt. Op deze manier kun je de geo-blokkers van de website omzeilen.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van december 2022

Ontgrendel je de Streaming MotoGP diensten met een VPN

Wil je graag de MotoGP kijken in het buitenland en wil je hiervoor een VPN dienst inschakelen, maar heb je er nog nooit eentje gebruikt? Geen probleem, we hebben namelijk een stappenplan geschreven zodat iedereen die nog nooit een VPN dienst gebruikt heeft dit ook gewoon kan doen:

  1. Kies een VPN en neem een abonnement, wij raden de diensten van ExpressVPN aan.
  2. Download en installeer de VPN applicatie op het apparaat naar keuze
  3. Open de software en verbind met een VPN server die binnen de toegestane zone ligt. Voor de diensten van Ziggo is dit een server in Nederland, voor de diensten van TV8 kies je voor een server in Italië. Voor de diensten van Trans 7 kies je een verbinding met  Indonesië en voor de diensten van RTL play kies je een server in Luxemburg.
  4. Zodra je verbonden bent met de juiste server, kun je surfen naar de MotoGP stream en genieten van het live kijken van de streaming evenementen.
Probeer gratis periode

Heb je geen idee of je wel wilt betalen voor de diensten van een VPN? Dan kun je de diensten van ExpressVPN zonder zorgen uit proberen. Zo hebben nieuwe klanten die een jaar abonnement afsluiten namelijk 30 dagen de tijd om zonder zorgen hun geld terug te vragen. Dit komt door de 30 dagen geld terug garantie die de organisatie aan nieuwe klanten geeft!

De beste VPN diensten

Wanneer je zelf zoekt naar een goede VPN dienst zodat je de MotoGP te kunnen kijken in het buitenland zul je verschillende oplossingen te zien krijgen. Om je te helpen bij het vinden van een VPN dienst die je het best kunt gebruiken om MotoGP, hebben we verschillende VPNs uitgetest en hierna met elkaar kunnen vergelijken. Na deze vergelijking hebben we de VPNs in een ranglijst geplaatst die het beste zijn om de streaming MotoGP evenementen te kunnen bekijken.

Voordelen het gebruiken van VPN diensten verschillend

Een VPN dienst zal niet alleen handig zijn om de MotoGP live te kunnen kijken. Zo zul je er naast het omzeilen van de geo-blokkers van de MotoGP stream ook de geo-blokkers van andere streaming diensten zoals bijvoorbeeld Netflix en Hulu kunnen omzeilen. VPN diensten werken ook voor andere race sporten zoals Formule 1!

Een ander voordeel van het gebruik maken van een VPN dienst is dat je met een VPN je online privacy en je persoonlijke gegevens een stuk beter kunt beschermen. Zo zal de locatie van je IP adres aangepast worden waardoor je onmogelijk te traceren bent en je gegevens zullen op een veilige manier versleuteld kunnen worden.

Een VPN zal er daarom ook voor zorgen dat je zowel op een privé netwerk als op een openbaar netwerk volledig beschermd bent tegen derde partijen die aan je persoonlijke gegevens willen komen.

streaming MotoGP

Conclusie

De MotoGP kijken is iets wat MotoGP fans liever live willen doen. Echter kan het ook wel eens zijn dat je in het buitenland bent wanneer er een streaming MotoGP evenement wordt uitgezonden.

Het is vaak niet mogelijk om via de stream die je normaal kijkt in het buitenland de MotoGP live te kunnen volgen dit komt doordat de uitzenders enkel de rechten hebben om de stream binnen een bepaalde regio uit te zenden.

Echter kun je met een VPN dienst de locatie van je IP adres veranderen om de livestream toch in het buitenland te kunnen kijken en krijg gratis zenders die niet in Nederland beschikbaar zijn.

Weet je niet goed welke VPN dienst je best zou kunnen gebruiken? Dan raden wij je de diensten van ExpressVPN aan! Hiermee kun je namelijk op een eenvoudige manier de geo-blokkers van de MotoGP stream omzeilen en zonder zorgen naar race kijken. Probeer het nu uit en krijg een 30 dagen geld terug garantie voor nieuwe klanten die een jaar abonnement afsluiten.

Ik ben Levi en heb al meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. Al sinds de start van het internet ben ik altijd super geïnteresseerd geweest in alles wat met het internet te maken heeft. Nu schrijf ik over internetbeveiliging omdat onze beveiliging echt slecht is en alles zo op straat ligt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl