Muay Thai live stream bekijken met VPN 2024

Muay Thai live stream zijn super gaaf om te bekijken. Het is altijd een groot spektakel en het is een super mooie sport die een unieke kant laat zien van het kickboxen. Helaas wordt er voor Muay Thai op tv vrij weinig tot geen zendtijd besteed. Daarom is het lastig om deze prachtige sport te volgen. Het is niet makkelijk om een goede stream te vinden die ook daadwerkelijk goed werkt en betrouwbaar is.

Daarom hebben wij onderzoek gedaan naar welke live streams goed werken zodat je deze mooie sport gewoon kan volgen. De stream moet wel worden gekeken in combinatie met een VPN zodat je goed beveiligd bent tegen de niet altijd even betrouwbare streaming websites.

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Nederland!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

Bijgewerkt:  24 mei, 2024

Waar zijn Muay Thai streams te volgen?

In Nederland wordt Muay Thai op tv haast niet uitgezonden. Dit is een erg jammer omdat het een hele mooie sport is die weer een andere techniek vertoond dan een algemeen kickboks gevecht. Het kan erg frustrerend zijn dat als je graag een gevecht wilt kijken, dit dan niet kan omdat het nergens uitgezonden wordt. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar alternatieven voor het Thai boksen op tv. Toen kwamen wij al snel uit op het volgende Muay Thai streaming platform.

Aangezien Thai boksen zo groot is in Thailand wordt Muay Thai op tv op meerdere zenders uitgezonden. Terwijl in Nederland er helemaal geen aandacht aan wordt gegeven op de tv. Daarom gaan we op zoek naar een website die Muay Thai online streamt. Maar dan zal je wel een VPN nodig hebben om verzekerd te zijn voor veiligheid voor jezelf en je apparaat op het internet.

Event Dag Terug kerend Stadion Tijd (GMT+7) Zender
Amarin Super Fight Chang Muaythai Kiatphet Zondag Wekelijks OrTorKor 3 6:00 pm Amarin TV
Jaomuaythai Zaterdag Wekelijks Siam Boxing 12:15 pm CH3
Jitmuangnon Coffee Muaythai Zaterdag Verschillend Nonthaburi 4:30 pm GMM TV 25
MuayDee Vithithai Zaterdag Verschillend Blue Arena 4:30 pm GMM TV 25
Muaymanwansuk Vrijdag Wekelijks Lumpinee 6:30 pm True4U
Muaythai Jetsi Zondag Wekelijks Channel 7 2:15 pm Channel 7
MX Muay XTREME Verschillend Geen Verschillend Verschillend MX Muay XTREME Facebook page
One Championships Vrijdag Geen Verschillend 6:30 pm Thairath TV and Thairath Facebook page
Thai Fight Zaterdag Geen Verschillend 6:00 pm Channel 8 and Thai Fight Facebook page
The Champion (MAX Muay Thai) Zaterdag Wekelijks MAX Muay Thai Stadium 6:00 pm Amarin TV and MAX Muay Thai Facebook page
WP Boxing Zaterdag Wekelijks Verschillend 2:45 pm WorkPoint TV 23
Yodmuay Onesongchai Zaterdag Wekelijks Tanagon Naknonpathom 2:30 pm Thairath TV

Het enige probleem was dat je niet altijd zeker weet of z’on Muay Thai live stream nou ook wel zo veilig is, omdat het niet voor niks gratis wordt uitgezonden op een of andere, meestal vreemd uitziende website. Maar met het gebruik van een VPN zal jouw apparaat en jouw gegevens goed beschermd worden. Je hoeft je geen zorgen te maken en kan rustig genieten van het gevecht.

Een VPN is kort voor “virtual private network”. Dit houdt in dat je door jouw apparaat te verbinden met een van de privé servers, je veilig online rondt kan surfen. Het werkt als volgt. Normaal gesproken kan iedereen er achter komen wat jij allemaal online uitspookt doordat jouw zoekgeschiedenis wordt opgeslagen, ook als je incognito modus zit. Hiernaast is het zo dat jou IP adres traceerbaar is waardoor de locatie waar je je begeeft ook te zien is. Maar, met een VPN wordt dit allemaal verborgen en heb je nergens last van.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Het instellen van jouw VPN voor Muay Thai live streaming

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om een VPN te gaan gebruiken dan volgen er nog maar een paar simpele stappen voordat je veilig kan genieten van Muay Thai streaming. Wij hebben dit proces in een stappen plan uitgewerkt zodat je gemakkelijk en snel alles in kan stellen.

Stappen plan om een VPN in te stellen voor Muay Thai live streams:

  1. Kies een VPN die betrouwbaar is en goed werkt, zoals ExpressVPN. Hieronder staan een aantal VPN aanbieders die het best uit de test zijn gekomen waarin we meer dan 100 verschillende VPN’s hebben getest.
  2. Download de app in de “Google Play Store” of de “App Store”.
  3. Als de installatie van de app is geslaagd open je de app en maak je een nieuw account aan als je dit nog niet had gedaan.
  4. Verbindt jouw apparaat met een van de vele servers die de VPN aanbiedt. Het is van belang dat je eerst verbinding maakt met de VPN voordat je de Muay live stream start.
  5. Nu ben je klaar om de Muay Thai streaming te starten en te genieten van Thai boksen op tv zenders uit Thailand.

De beste VPN aanbieders voor Muay Thai streaming

Door uitvoerige tests uit te hebben uitgevoerd hebben wij een lijst met VPN aanbieders kunnen opstellen om Muay Thai live streams te volgen. Hierbij werd vooral gekeken naar beveiliging, betrouwbaarheid, verbindingssnelheid en een stabiele verbinding. Dus probeer ze vooral zelf eerst uit om er achter te komen welke VPN jij het fijnst vindt om te gebruiken.

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Deze VPN aanbieders zijn zeer betrouwbaar en hebben een uitstekende verbindings snelheid. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar en de prijzen van de VPN zijn zeer betaalbaar. Als je meer informatie nodig hebt over de zojuist genoemde VPN aanbieders dan zou ik je aanbevelen om de websites te checken. Hier kan je een hoop extra informatie vinden over de diensten die worden aangeboden. Het maakt in principe niet uit welke VPN je kiest van de lijst die wij hebben gegeven, want ze zijn allemaal van uitstekende kwaliteit.

De voordelen van VPN’s

Je kan de VPN niet alleen gebruiken voor Muay Thai op tv voor Thaise zenders te verkrijgen door middel van Muay Thai streaming. Het is zelfs zo dat je de VPN voor alles online kan gebruiken. Zolang je verbonden bent is jouw privacy gewaarborgd. Ook kan je het gebruiken om bijvoorbeeld UFC te kunnen kijken wanneer je je buiten Europa bevindt.

Normaal gesproken wordt dit geblokkeerd door geografische instellingen die melden dat je alleen binnen Europa Ziggo kan kijken. Dit heeft dan weer te maken met de uitzendrechten. Maar goed, als je bijvoorbeeld in Australië bent en je wilt graag het NOS journaal kijken op 1 dan kan dit niet tenzij je een VPN gebruikt waarmee je verbinding kan maken met een Europese server waardoor het net lijkt alsof je in Europa bent. Dan zal je meteen toegang krijgen tot de uitzending.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

FAQ

Wat is Muay Thai?

Voordat we het gaan hebben over Muay Thai streaming en Thai boksen op tv, laten we eerst even hebben over wat de sport Muay Thai nou eigenlijk is. Muay Thai is een vorm van kickboksen dat komt uit Thailand. Het is daar echt een deel van de cultuur en de mensen leven er echt voor. Ze hebben het daar geperfectioneerd en hun eigen draai er aan gegeven. Daarom is het ook een totaal anders dan het normale kickboksen wat wij in Nederland kennen. Thai boksen is zoveel meer dan kickboksen. Je zou kunnen zeggen dat iemand die Muay Thai beoefend kan kick boksen, maar iemand die aan kickboksen doet kan niet Thai boksen.

Om de simpele reden dat Muay Thai al honderden jaren word beoefend en origineel werd gebruikt door militairen om zich te beschermen als ze geen wapens op zich hadden. Terwijl kickboksen is ontstaan rond 1960 toen het overkwam vanuit Japan. Ook is er een verschil in spelregels over wat er wel en niet mag.

Is Thai boksen op tv in Nederland ook beschikbaar?

Het echte Muay Thai op tv is in Nederland vrijwel niet te vinden. Er worden over het algemeen alleen kickboxing gevechten uitgezonden. Deze gevechten worden meestal door Glory uitgezonden, maar hier doen soms ook Thaise kickboxers aan mee. Dit komt doordat Muay Thai niet heel erg populair is in Nederland en daarom wordt het Thai boksen op tv niet uitgezonden. Ook is het lastig met de uitzendrechten. De gevechten vinden grotendeels in Thailand plaats en daarom hebben vaak alleen Thaise zenders het recht om dit uit te zenden. Wel zijn er Muay Thai live streams die je kan volgen.

Is het kijken van Muay Thai live streams in combinatie met een VPN illegaal?

Nee dat is niet illegaal. Het gebruik van een VPN is gewoon toegestaan aangezien het geen kwaad doet. Het beschermt jou juist tegen de gevaren op het internet door middel van end to end versleuteling zodat zelfs de VPN provider zelf niet bij jou gegevens kan komen. Daarnaast is het IP adres niet meer traceerbaar waardoor jouw locatie niet meer te zien is voor anderen. Hierdoor kan je dan weer verbinding maken met servers uit andere landen zodat je geografisch geblokkeerde content nu wel tot je beschikking krijgt.

Moet je per se een VPN gebruiken voor Muay Thai streaming?

Het is wel zo verstandig om dit te doen. Vooral omdat je op live streams op het internet niet zeker kan zijn dat je veilig bent. Wanneer je een VPN gebruikt worden advertenties geblokkeerd, je IP adres is niet traceerbaar en de zoekgeschiedenis wordt niet opgeslagen. Zo kunnen jouw gegevens niet achterhaald worden.

Conclusie

Dus wil je nou graag Thai boksen op tv kijken dan wordt het aangeraden om de genoemde Muay Thai streaming website te gebruiken. Denk er wel aan om een VPN te verbinden met je apparaat wanneer je deze Muay Thai live stream aanzet. Hiermee ben je veel beter beveiligd online en zullen jouw gegevens goed beschermd worden tegen hackers en cyber criminelen en kunnen overheden en marketing afdelingen van bedrijven niet achter jouw zoek resultaten en locaties meer komen.

levi

Levi, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelordiploma in technologie, heeft meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. In die tijd heeft hij diepgaande kennis en expertise opgebouwd in verschillende aspecten van de IT-industrie, met name op het gebied van cyberbeveiliging. Al vanaf het begin van het internet is hij gepassioneerd door alles wat met het online wereldje te maken heeft. Tegenwoordig concentreert hij zich voornamelijk op het schrijven over internetveiligheid, omdat hij vindt dat onze beveiliging vaak te kort schiet en dat er te veel openheid is. Levi wil mensen bewust maken van de uitdagingen op het gebied van internetbeveiliging en oplossingen bieden om hun digitale veiligheid te verbeteren. Hij gelooft dat het vergroten van het bewustzijn over online bedreigingen en het nemen van passende maatregelen cruciaal zijn in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. U kunt contact opnemen met Levi via e-mail: levi@privacyenbescherming.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl