UFC uitzending UFC FIGHT NIGHT – DARIUSH VS TSARUKYAN

De Ultimate Fighting Championship, kortweg de UFC, is de grootste organisatie op het gebied van mixed martial arts ter wereld. Binnen de UFC vind je de beste vechters van de hele wereld, dus voor iedere liefhebber van de sport is UFC live kijken een echte must. Op deze pagina lees je hoe je nooit meer een wedstrijd hoeft te missen.

STREAM ONBEZORGD HET VOLGENDE UFC GEVECHT!
Met onze oplossing kan je zonder problemen Beneil Dariush VS Arman Tsarukyan op 12/03/2023. Dit UFC FIGHT NIGHT - DARIUSH VS TSARUKYAN vindt plaats in Austin, United States. Mis geen seconde van Beneil Dariush VS Arman Tsarukyan en gebruik onze oplossing en ExpressVPN!

Bijgewerkt: 21 juni, 2024

UFC live kijken in Nederland

In Nederland UFC kijken kan op verschillende manieren. Je kunt bij Kijk.nl gratis verschillende korte afleveringen bekijken. Hier kijk je een UFC uitzending achteraf terug nadat deze op televisie is uitgezonden.

Bij Kijk.nl kan je dus niet alle live UFC online zien, maar alleen achteraf uitzendingen en fragmenten bekijken.

De meeste live UFC online wedstrijden zijn toegankelijk via ESPN. Hiervoor heb je een betaald abonnement nodig.

Waar je in Nederland UFC kijken kan is afhankelijk van de uitzendrechten. Deze worden ieder seizoen geveild en de aanbieder die het hoogste biedt, mag voor een bepaalde periode de gevechten in een bepaald gebied uitzenden.

UFC live kijken

Het is de bedoeling dat de aanbieder, in dit geval dus ESPN, zelf in de gaten houdt dat deze geografische beperkingen niet worden overtreden.

Vroeger, toen er nog alleen televisie was, was dat veel makkelijker. De meeste zenders waren namelijk alleen in een bepaald gebied beschikbaar.

Met de komst van het internet en live UFC online kijken is dit moeilijker geworden. Iedereen met een betaald abonnement in Nederland, kan ook vanuit een ander land inloggen bij ESPN.

Om te voorkomen dat de UFC uitzending ook buiten Nederland kan worden ontvangen, moet de aanbieder dus altijd jouw geografische locatie controleren.

Dit gebeurt via een techniek die geo-tracking heet. Op basis van jouw IP-adres kan ESPN zien waar op de wereld je je bevindt. Zodra je buiten het uitzendgebied bent, wordt jouw toegang tot de UFC livestream meteen geblokkeerd.

Heel lang was de enige oplossing voor dit probleem om via de lokale aanbieder de UFC uitzending te bekijken. Dit is zonde, omdat je in Nederland al voor een abonnement betaald en vaak in het buitenland ook weer een betaald abonnement moet afsluiten.

Gelukkig hebben wij voor jou een oplossing waarmee UFC live kijken Nederland nooit meer een probleem zal zijn!

UFC gratis kijken met ExpressVPN vanuit het buitenland 2024

Dit in combinatie met ExpressVPN, die je een maand GRATIS kan testen.

Discovery Plus biedt nu een fantastische aanbieding, 2,49 euro per maand. Deze aanbieding is geldig t/m 20 Febuary.

Dit is de ideale combinatie om vanuit het buitenland UFC te kunnen streamen.

Toegang krijgen tot UFC live kijken

Live UFC online kijken is altijd mogelijk als je een VPN gebruikt. Dit is een software waarmee je al je internetverkeer kan omleiden via een server op een andere locatie.

Veel gebruikers hebben al een VPN om hun online privacy te beschermen. Je IP-adres kan namelijk niet meer herleid worden en al je internetverkeer wordt via een VPN ook versleuteld.

UFC kijken Nederland met een VPN is mogelijk omdat je de geo-tracking kan laten geloven dat je in Nederland bent. Zodra de geo-tracking probeert te achterhalen waar op de wereld jij je bevindt, wordt deze via de VPN namelijk omgeleid naar de server die jij hebt uitgekozen.

Op die manier laat je de geo-tracking geloven dat je op een hele andere locatie bent dan waar je werkelijk bent.

Als jij bijvoorbeeld op vakantie bent in Frankrijk, maar toch toegang tot UFC kijken wil krijgen, maak je gewoon via je VPN verbinding met een server in Nederland.

Je volgt gewoon simpelweg dit stappenplan:

  1. Kies een VPN-aanbieder uit als ExpressVPN
  2. Sluit een abonnement af
  3. Download en installeer de software
  4. Kies een server in Nederland
  5. Log in bij Discovery Plus of ESPN
  6. Kies de UFC uitzending die jij wil zien
  7. Geniet van het gevecht!

De beste VPNs voor UFC live kijken van 2024

Zodra je op zoek gaat naar een VPN om live UFC online te kijken, zal je merken dat het aanbod groot is.

Niet alle aanbieders zijn even goed. Voor UFC kijken heb je namelijk een VPN nodig die voldoende beschikbare servers heeft, geen limieten aan je dataverbruik stelt en die betrouwbaar is.

Zelf uitzoeken welke VPN het meest geschikt is voor live UFC online, kost heel veel tijd. Om live UFC kijken voor jou wat gemakkelijker te maken, hebben we alvast een aantal aanbieders getest en met elkaar vergeleken.

Als je uit een van deze aanbieders kiest, weet je zeker dat de VPN snel genoeg is en voldoende capaciteit heeft om de UFC uitzending te ondersteunen.

Kijk UFC live met deze VPNs voor de beste ervaring:

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

De nadelen van UFC live kijken met een gratis VPN

Alle VPNs in onze lijst zijn betaald en dat is niet voor niks. Er zijn ook genoeg VPN-aanbieders die hun dienst gratis aanbieden, maar dat raden wij altijd af!

Bij een gratis VPN loop je namelijk een aantal risico’s en heb je last van beperkingen.

Om te beginnen loop je bij live UFC online met een gratis VPN een aantal risico’s. Je moet je namelijk bedenken dat het vrij kostbaar is om een VPN aan te bieden.

Als jij niet voor het abonnement betaalt, moet de aanbieder dus op een andere manier winst maken. In de eerste plaats kunnen jouw gegevens worden bijgehouden en doorverkocht aan derden.

UFC kijken

Een bedrijf dat advertenties aanbiedt kan bijvoorbeeld jouw gegevens kopen om je gerichte advertenties te kunnen sturen.

Ook je bandbreedte kan aan anderen worden verkocht. In principe merk je hier niks van, je internetverbinding wordt bijvoorbeeld niet langzamer.

Pas op het moment dat degene die jouw bandbreedte gebruikt iets illegaals doet, kan dat worden herleid tot jouw IP-adres en gegevens.

Tot slot kan UFC kijken in Nederland met een gratis VPN ook het risico meebrengen dat er malware op je apparaat wordt geïnstalleerd.

Qua beperkingen kan het bijvoorbeeld gebeuren dat het IP-adres dat je gebruikt in de ban wordt gedaan. ESPN heeft dan door dat er te veel gebruikers vanaf hetzelfde IP-adres kijken.

Daarbij heb je voor een UFC uitzending ook voldoende data nodig. Het datalimiet van de meeste gratis VPNs is zo laag, dat de verbinding nog voor het einde van het gevecht verbroken wordt.

Wil je een VPN eerst even proberen voordat je een abonnement afsluit? Kijk dan eens naar onze nummer 1 VPN, ExpressVPN, waarbij je je geld terug krijgt als de VPN toch niet bevalt.

Andere voordelen van het gebruik van een VPN

Behalve UFC live kijken vanaf ieder locatie, zijn er nog veel meer voordelen van een VPN. Als je dus twijfelt of een betaald abonnement wel iets voor jou is, moet je hier zeker eens goed over nadenken!

Je kan bijvoorbeeld de geo-tracking van nog veel meer andere aanbieders omzeilen. Denk daarbij naast UFC live kijken ook aan andere vechtsporten zoals Muay Thai.

Ook de bibliotheken van grote streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime zijn vaak aan een geografische locatie gebonden. In Amerika kan je hele andere films en series via Netflix kijken dan in Nederland.

Zodra je via je internetverkeer via een VPN omleidt de VPN, kan je toegang krijgen tot veel meer content dan normaal. Op die manier haal je pas echt het maximale uit je abonnementskosten en heb je ook wat te doen als er geen UFC uitzending is.

UFC uitzending

Ook buitenlandse webshops, kranten en games zijn met een VPN opeens toegankelijk. Er is geen hoekje van het internet meer dat jij niet kunt verkennen!

Daarbij is een ander voordeel van een VPN ook dat je gegevens altijd goed beveiligd worden. Al je data wordt versleuteld, waardoor het voor hackers veel minder gemakkelijk is om ze te achterhalen.

Jouw internetgedrag is daarbij nooit te herleiden tot jouw IP-adres, waardoor je privacy altijd gewaarborgd is. Zo surf je altijd veilig!

Daarbij is een VPN ook erg handig als je een UFC uitzending wil bekijken via een gratis openbare wifi. Deze zijn vaak niet goed beveiligd, waardoor het handig is als je zelf voor dat beetje extra beveiliging kan zorgen.

Met een VPN kan je dus ook zonder zorgen werken vanaf een locatie buiten je eigen huis. Of dat nu een café is of bij iemand anders thuis, je bent altijd goed beveiligd!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

UFC live kijken: de aankomende gevechten

UFC kijken kan bijna altijd, omdat er geen seizoen is. De gevechten gaan het hele jaar door! Per jaar zijn er gemiddeld ongeveer 41 live UFC online evenementen te bekijken, waarbij iedere vechter ongeveer 2-3 gevechten per jaar heeft.

Iedere UFC uitzending is dus weer anders, omdat je altijd naar een andere vechter kunt kijken. Dit zorgt ervoor dat UFC kijken nooit gaat vervelen!

Hier onder kan je vinden welke live UFC online gevechten er als eerste op de planning staan:

Evenement Hoofdgevecht Datum Plaats
UFC FIGHT NIGHT - DARIUSH VS TSARUKYAN Beneil Dariush VS Arman Tsarukyan 12/03/2023 Austin, United States
UFC FIGHT NIGHT - SONG VS GUTIERREZ Song Yadong VS Chris Gutierrez 12/09/2023 Las Vegas, United States
UFC 296 - EDWARDS VS COVINGTON Leon Edwards VS Colby Covington 12/17/2023 Las Vegas, United States

UFC live kijken is super gemakkelijk!

Jouw toegang tot UFC live kijken wordt soms geblokkeerd omdat je probeert te kijken vanaf een locatie die niet binnen het geografische gebied van jouw aanbieder valt.

Je kan dat probleem dan oplossen door de UFC uitzending te bekijken via de lokale aanbieder, maar dat zorgt vaak voor extra kosten.

Gelukkig is de oplossing heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is een VPN gebruiken. Hiermee kan je je internetverkeer omleiden, waardoor het lijkt alsof je op de juiste locatie bent. UFC kijken wordt dan niet langer meer geblokkeerd!

Behalve dat je met een VPN altijd en overal toegang hebt tot live UFC online, zijn er nog meer voordelen van een VPN. Je kan bijvoorbeeld meer online content bekijken van Netflix, Hulu en Amazon Prime. Daarnaast ben je met een VPN tijdens al je online activiteiten beschermd.

Probeer vooral eens onze nummer 1 VPN, ExpressVPN. Hiermee weet je zeker dat je voldoende snelheid en capaciteit hebt, waardoor je nooit meer een UFC uitzending hoeft te missen!

Charlotte

Charlotte, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelorgraad in Informatietechnologie van de Technische Universiteit Delft, is een gepassioneerde internetliefhebber en is altijd al gefascineerd geweest door de online wereld. Haar bijzondere voorliefde ligt bij veiligheid en privacy op internet, en ze begrijpt het belang van privacy als het ultieme beschermingsmiddel. Als ervaren beveiligingsexpert blijft Charlotte voortdurend up-to-date op het gebied van beveiliging en bescherming op internet, en ze zet zich in om haar kennis te delen met onze lezers. Ze gelooft dat bewustwording van online bedreigingen en het nemen van de juiste maatregelen essentieel zijn in de digitale wereld van vandaag. U kunt contact opnemen met Charlotte via e-mail: charlotte@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl