Hoe NOS live tv kijken vanaf iedere locatie 2024

Via de NOS kun je populaire programma’s zoals Studio Sport en Nieuwsuur en nog veel meer kijken. Natuurlijk wil je deze programma’s ook gewoon blijven kijken als je niet in Nederland bent, maar helaas heb je niet altijd toegang tot de content. Op deze pagina leggen we je uit hoe NOS kijken in het buitenland toch mogelijk zal zijn!

Claim nu!
Wil je de beste VPN voor NOS live tv kijken? ExpressVPN proberen - 49% korting

Wij mogen de meest exclusieve korting van iedereen weggeven. Klik hier als je ExpressVPN wil proberen met 12 maanden + 3 maanden GRATIS en 30-dagen geld-terug garantie.

Het artikel is bijgewerkt op: 24 mei 2024

Waar kun je NOS live tv kijken?

Er zijn verschillende mogelijkheden om de content van de NOS te bekijken. In de eerste plaats kun je natuurlijk NOS kijken in het buitenland via je televisie.

Hiervoor heb je een abonnement bij een televisieaanbieder nodig, zoals Ziggo, Delta of KPN. NOS zit in het standaard zenderpakket van alle aanbieders in Nederland.

Het is ook een optie om content van de NOS te bekijken via de website. Hier heb je twee opties Je kunt NOS live tv kijken via de stream of oudere programma’s terugkijken.

Voor NOS live tv kijken heb je geen abonnement nodig, je kunt altijd zien wat er nu op de zenders wordt uitgezonden. De meeste programma’s zijn ook gratis beschikbaar.

Populaire programma’s kunnen een week lang gratis teruggekeken worden en daarna verdwijnen ze achter de betaalmuur. Met een abonnement voor de NOS kun je sommige programma’s ook vooruitkijken.

nos live in buitenland

Waarom je soms geen toegang krijgt tot NOS kijken in het buitenland

Als je in het buitenland op de hoogte wil blijven van de nieuwsprogramma’s van de NOS, kan het gebeuren dat je toegang tot de content wordt geblokkeerd.

Zelfs als je netjes hebt betaald, kan het nog steeds zo zijn dat NOS live in buitenland kijken niet mogelijk is. Dit komt omdat NOS alleen de rechten heeft om uit te zenden binnen de grenzen van Europa.

Zij hebben niet de uitzendrechten om hun content beschikbaar te maken in landen buiten Europa en ze zijn er zelf verantwoordelijk voor dat ze zich aan deze afspraken houden.

Om ervoor te zorgen dat de content buiten Europa niet kan worden bekeken, maakt de website van de NOS gebruik van zogenaamde geo-tracking.

Deze techniek bepaalt op basis van jouw IP-adres wat je locatie is. Zodra er wordt vastgesteld dat je niet op de juiste locatie bent, kan je bepaalde content van de NOS niet langer bekijken.

Je krijgt dan de melding: ”Deze content is niet beschikbaar in jouw regio”.

nos live tv kijken

Natuurlijk wil je het probleem dat hierboven beschreven is graag oplossen en gewoon NOS live in buitenland kijken als je niet op de juiste locatie bent.

Gelukkig is dat gemakkelijker dan je zou denken. Het enige wat je hoeft te doen is een VPN gebruiken. Met deze software kun je je internetverkeer omleiden via een andere locatie, waardoor je de geo-tracking van de NOS voor de gek kunt houden. NOS live in buitenland kijken wordt dan weer gewoon mogelijk!

Bij een goede VPN-aanbieder heb je namelijk de keuze uit verschillende servers op verschillende locaties. Het enige wat je hoeft te doen om NOS live in buitenland te kunnen kijken, is verbinding maken met een server die wel op de juiste locatie staat.

Jouw aanvraag wordt versleuteld, verstuurd naar deze server, daar uitgepakt en weer verzonden naar de website van de NOS.

De NOS kan vervolgens nooit achterhalen wat jouw echte locatie is, zij zullen altijd denken dat jouw aanvraag van de server komt.

NOS online kijken vanaf een andere locatie wordt met deze simpele oplossing weer mogelijk!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

NOS live kijken met een VPN vanaf iedere locatie

Om NOS online kijken weer mogelijk te maken, moet je dit simpele stappenplan volgen:

  1. Kies een aanbieder uit
  2. Maak een account aan en sluit een abonnement af
  3. Download en installeer de software
  4. Kies een server in een land waar je NOS kunt ontvangen (bijvoorbeeld Nederland
  5. Ga naar de website van de NOS
  6. Kies de content uit die jij wil zien
  7. Geniet van NOS live in buitenland kijken!
Probeer ExpressVPN voor NOS buitenland kijken gratis

Voor een goede VPN moet je altijd betalen, ook als je deze alleen maar voor NOS live in buitenland kijken wil gebruiken.

Je wil namelijk wel dat je een VPN hebt met voldoende servers en waarbij je geen consessies hoeft te maken op het gebied van snelheid.

Gelukkig voor jou hebben we een aanbieding waarbij je NOS online kijken kunt met een VPN, zonder dat je daarvoor hoeft te betalen!

Bij ExpressVPN kun je namelijk binnen 30 dagen je geld terug krijgen als je je abonnement opzegt. Je krijgt dan zonder vragen gewoon je geld teruggestort!

De beste VPNs voor NOS kijken in het buitenland

Een betaalde VPN is altijd de enige optie voor NOS online kijken vanaf een andere locatie. Zo weet je zeker dat je geen last hebt van beperkingen en risico’s.

Om je alvast een beetje op weg te helpen, hebben we de beste VPNs voor NOS live in buitenland kijken voor je op een rijtje gezet:

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Voordelen van een VPN

Naast het feit dat een VPN heel geschikt is voor NOS live tv kijken vanaf iedere locatie, zitten er nog veel meer voordelen aan.

In de eerste plaats kun je de geo-tracking van veel meer andere content omzeilen. Zo krijg je bijvoorbeeld toegang tot buitenlandse bibliotheken van streamingdiensten als Netflix, Hulu, Amazon Prime en HBO Max. Met een VPN sta jij vooraan in de strijd tegen censuur!

nos online kijken

Daarbij draag je met het gebruik van een VPN ook bij aan je eigen online privacy en veiligheid. Je IP-adres blijft altijd verborgen, waardoor je bijvoorbeeld veel veiliger kunt internetbankieren of gebruik kunt maken van openbare wifipunten.

Erg handig als je een NOS online kijken wil vanaf een locatie buiten je huis!

Veelgestelde vragen

Hoe kun je Nederlandse TV kijken in het buitenland?

Nederlandse TV online kijken vanaf een locatie in het buitenland gaat heel gemakkelijk met het gebruik van een VPN. Je toegang tot de content wordt niet langer geblokkeerd, omdat de geo-tracking denkt dat jij op de juiste locatie bent. Lees hier meer

Conclusie

NOS kijken in buitenland is lang niet altijd mogelijk, omdat de content wordt geblokkeerd voor iedereen buiten Europa.

Dat is erg jammer, want zo kan je niet op de hoogte blijven van wat er in Nederland allemaal speelt.

Gelukkig hebben wij voor jou de oplossing om NOS kijken in het buitenland toch mogelijk te maken. Met een VPN leidt je al je internetverkeer om via een server op een andere locatie, waardoor je de geo-tracking voor de gek kunt houden.

Daar bovenop hebben wij ook nog eens de beste aanbieding voor de beste VPN voor de NOS live stream kijken buitenland.

Onze nummer 1 VPN, ExpressVPN, maakt NOS in buitenland kijken weer gewoon mogelijk en je krijgt daarbij nog eens een korting van 49% of binnen 30 dagen je geld terug!

Charlotte

Charlotte, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelorgraad in Informatietechnologie van de Technische Universiteit Delft, is een gepassioneerde internetliefhebber en is altijd al gefascineerd geweest door de online wereld. Haar bijzondere voorliefde ligt bij veiligheid en privacy op internet, en ze begrijpt het belang van privacy als het ultieme beschermingsmiddel. Als ervaren beveiligingsexpert blijft Charlotte voortdurend up-to-date op het gebied van beveiliging en bescherming op internet, en ze zet zich in om haar kennis te delen met onze lezers. Ze gelooft dat bewustwording van online bedreigingen en het nemen van de juiste maatregelen essentieel zijn in de digitale wereld van vandaag. U kunt contact opnemen met Charlotte via e-mail: charlotte@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl