Hoe kun je naar NPO kijken in het buitenland in 2024

NPO, een geweldige zender die helaas niet overal kan worden bekeken. Als je NPO kijken in buitenland mogelijk wilt maken, is het belangrijk om je geografische locatie digitaal te veranderen. Door te surfen op een anoniem netwerk, kun je altijd en overal genieten van NPO. Lees gauw verder en kom erachter hoe je op de meest simpele manier NPO in het buitenland kunt kijken.

Probeer Nu
Deblokkeer NPO in het buitenland met ExpressVPN - tot maar liefst 49% korting!

ExpressVPN helpt je om geografische restricties te omzeilen. Zorgeloos NPO kijken, waar ook ter wereld. Krijg nu maar liefst 3 maanden gratis als je kiest voor 12 maanden, en een 30 dagen geld terug garantie met ExpressVPN!

Het artikel is bijgewerkt op: 19 juli 2024

Waarom is NPO niet beschikbaar in het buitenland en hoe krijg je er toegang toe?

Dat NPO in buitenland kijken niet mogelijk is, komt door geografische restricties. De uitzender is verplicht om geografische restricties te implementeren, zodat de contracten die met de desbetreffende programmamakers zijn ondertekend, gerespecteerd worden. Er is immers sprake van televisierechten, waardoor NPO kijken in buitenland niet zomaar kan. Toch is er een uitweg mogelijk zonder dat deze rechten worden geschonden.

NPO start buitenland

Geografische blokkades gebruiken je IP adres om je locatie te achterhalen. Je IP adres is dus waarmee de locatie van je apparaat kan worden getraceerd. Daar moet wat mee worden gedaan voordat NPO start buitenland kan worden ontrafeld. Met een buitenlands IP adres, is het echter alsnog niet mogelijk om te kunnen streamen.

Om je IP adres te kunnen veranderen en geografische restricties te omzeilen, heb je een VPN nodig. Anoniem surfen op het internet zorgt ervoor dat je niet meer gebonden bent aan je fysieke locatie. Dat is de oplossing die ervoor zorgt dat NPO start vanuit buitenland ook een optie is.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juli 2024

Stappenplan VPN voor NPO start buitenland

Dit is een kort en eenvoudig stappenplan omtrent hoe je toegang krijgt tot NPO (Start en NPO1 kijken) met een VPN.

  1. Om NPO buitenland mogelijk te maken, moet je eerst kiezen voor een betrouwbare VPN. Niet alle VPN’s zijn geschikt, maar bij ExpressVPN ben je zeker van de kwaliteit, veiligheid en snelheid.
  2. Na je keuze, kun je de VPN downloaden en installeren om NPO in buitenland kijken realiteit te maken. Je kunt kiezen uit een desktopversie of app versie. Zo kun je zelfs gemakkelijk met je smartphone NPO in het buitenland bekijken.
  3. Je vanuit het buitenland je VPN kunt verbinden met Nederland. Dat maakt NPO kijken vanuit buitenland mogelijk.
  4. Na het verbinden met de VPN, ga je terug naar de NPO website. Zodoende is NPO start in buitenland kijken mogelijk gemaakt.

Probeer ExpressVPN gratis 30 dagen

Je kunt nu al NPO 1 kijken in het buitenland, wegens de gratis proefperiode van 30 dagen bij ExpressVPN. De terugbetaling dient binnen 30 dagen bij de klantenservice te worden aangevraagd. Zo kun je gratis kennis maken met deze aanbieder en NPO vanuit buitenland kijken.

NPO in buitenland kijken

Loop geen risico’s met gratis VPN’s. Ze slaan alles op wat je doet en verkopen je data aan derde partijen, zoals persoonlijke inloggegevens voor internetbankieren en je sociale media account. Zelfs je bandbreedte wordt doorverkocht aan andere gebruikers. Het is onnodig om zulke heftige risico’s te lopen. Geniet van NPO start vanuit buitenland zonder zorgen.

Maak van NPO kijken in buitenland een plezierige activiteit. ExpressVPN gaat zorgvuldig met je data om. Geniet van NPO start buitenland en voorkom onnodige stress.

De beste VPN’s voor NPO in buitenland kijken

We hebben een lijst gemaakt met alleen de beste VPN’s, zodat je zelf geen moeite hoeft te doen om verschillende aanbieders te filteren. Door onderzoek te doen, hebben we de aanbieders op verschillende aspecten getest, wat jou moeite en tijd bespaart. Wij willen NPO in buitenland kijken makkelijk maken voor je. Zo hoef je alleen maar te selecteren uit het beste van het beste.

Deze VPN’s zijn niet alleen veilig en gebruiksvriendelijk, maar deze aanbieders scoren bijvoorbeeld ook uitstekend op het gebied van snelheid. Naar aanleiding van ons beoordelingsproces, hebben we ze met elkaar vergeleken en een ranglijst gemaakt. Je kunt NPO start vanuit buitenland mogelijk maken met een van onderstaande, befaamde VPN’s:

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Voordelen van een VPN

Met een VPN, kun je geografische blokkades omzeilen. Ook biedt dit een mogelijkheid om censuur tegen te gaan. De mogelijkheid tot het verkrijgen van informatie is een voorrecht dat met een VPN meer mogelijk wordt gemaakt. Het gaat verder dan NPO kijken in buitenland. Je hebt met een VPN ook toegang tot andere content en websites. Zo ook het aanbod van andere televisie vanuit Nederland en natuurlijk ook andere platforms zoals Netflix en Hulu.

Als bonus biedt een VPN je ook nog eens meer veiligheid en beschermt het je privacy in hogere mate. Denk hierbij aan versleutelde data en je IP adres die verborgen blijft. Ook ben je veiliger wanneer je je apparaat verbindt met gratis wifi netwerken. Op die manier gaat het nut van een VPN verder dan alleen NPO in buitenland kijken.

NPO start vanuit buitenland

FAQ

Kan je NPO start in het buitenland kijken?

Nee. Vanwege geografische restricties, kun je geen NPO start vanuit buitenland kijken. Dit ligt aan televisierechten van programmamakers waar de uitzender zich aan dient te houden.

Hoe kan ik NPO kijken in het buitenland? 

Hiervoor kun je een VPN gebruiken. Dan is NPO kijken in buitenland wel mogelijk. Kies wel voor een VPN die betrouwbaar en veilig is.

Werkt NPO start in het buitenland?

Ja, NPO start buitenland is mogelijk, mits je een VPN gebruikt die verbindt met een Nederlandse locatie.

Conclusie

Al met al is NPO start buitenland niet zomaar mogelijk. Vanwege televisierechten zijn NPO zenders niet overal te zien. Echter, met een VPN kun je geografische blokkades omzeilen en genieten van NPO start vanuit buitenland. Neem je kans, profiteer van de gulle 30 dagen geld-terug garantie bij ExpressVPN en kies voor de meest betrouwbare en veilige VPN. Zo heb je toegang tot de content die jij wilt kijken, waar en wanneer je maar wilt. We kunnen je garanderen dat ExpressVPN een veilige, betrouwbare en uiterst kwalitatieve VPN is.

Avatar foto

Jeroen heeft zijn bachelorgraad in Informatiebeveiliging behaald aan de Hogeschool van Amsterdam. Met een passie voor het schrijven van artikelen, handleidingen en recensies met betrekking tot VPN's, cybersecurity en alles wat daarmee te maken heeft, is hij een echte cyberbeveiligingsexpert. Zijn visie is om mensen te begeleiden met de tools die ze kunnen gebruiken om zichzelf te beschermen tegen cyberaanvallen en hun werkomstandigheden te verbeteren. Jeroen vindt het geweldig om te weten dat zijn werk daadwerkelijk waarde toevoegt aan het leven van mensen en dat hij kan bijdragen aan een veiligere digitale omgeving. Als gepassioneerd expert wil hij anderen helpen om bewuste keuzes te maken en zich bewust te worden van de risico's en kansen in de wereld van cybersecurity. U kunt contact opnemen met Jeroen via e-mail: jeroen@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl