Tokio olympische spelen 2021 hoe kun je  gratis online gaan kijken

Om de vier jaar, zijn we getuige van een van de belangrijkste sportevenementen in de wereld, olympische spelen 2021. Voor het eerst sinds 1964 zijn de Olympic games 2021 weer terug in Japan.

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Nederland!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

Bijgewerkt:  21 januari, 2022

De Olympische Spelen 2021 starten op 23 juli, dus zorg ervoor dat u van tevoren uw streaming zenders klaarzet om naar de olympische spelen stream te kunnen kijken.

In het geval dat u niet weet via welke zenders je de olympische spelen live stream kan bekijken of via welk kanaal de uitzendingen via de tv zijn. In dit artikel meer over hoe je overal ter wereld kan kijken naar de Olympische Spelen stream  via os tokyo livestream.

Gratis de olympische spelen live stream live  kijken?

Het antwoord op deze vraag is simpel! Er zijn tientallen websites op internet te vinden die de mogelijkheid aanbieden om gratis live olympische spelen te streamen

Dit klinkt misschien als goed nieuws, maar dat is het helaas niet. Via vele sites is gratis live kijken via de olympische spelen live stream, piraterij en bovendien is het illegaal.

Het IOC heeft voor een reeks maatregelen gezorgd tegen online piraterij om zijn eigen IP-rechten en de rechten van verschillende omroepen te beschermen.

Hier het artikel volgens de officiële website van WIPO’s

Er wordt door het IOC gebruik gemaakt van geavanceerde anti-piraterij technologie om dit te kunnen volgen en om op te kunnen treden bij ongeoorloofd uploaden van Olympische beelden. Dit is in samenwerking met belangrijke video-sharing websites en de bevoegde autoriteiten van de gastlanden van de Olympische spelen.

Dus als je probeert om de Olympische Spelen in 2021 Tokio te streamen met behulp van een gratis website, wees gewaarschuwd dat je met grote problemen zou kunnen eindigen, zelfs als je denkt dat je onschuldig bent.  En een aanklacht is niet eens het ergste wat er zou kunnen gebeuren!

Stel je eens voor dat die website waar je de olympische spelen live stream live kijkt, wordt gehost door een hacker, wat kan deze dan zoal doen?

Via toegang tot de website weet men alles over u, met inbegrip van het onthullen van uw IP-adres.  Dit gebeurd zonder dat u hier zelf iets van af wist of zelfs in de gaten had en de hacker zo in bezit komt van al uw (persoonlijke) gegevens!

Neem het risico niet om de olympische spelen stream live te kijken via een gratis website en daarmee in grote problemen te raken.

Dan kun je er beter voor kiezen om een paar centen te betalen voor het abonneren op een VPN, dat is altijd beter dan te betalen met uw persoonlijke gegevens. In feite is het betalen van een maandelijkse of jaarlijks bedrag veel beter dan te moeten betalen voor rechtszaken, vind je niet?

 

Olympische spelen live stream ontvangen met een VPN aanbieder

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Via welke kanalen kan je veilig naar de olympische spelen live kijken?

Het is mogelijk om naar de Olympische Spelen 2021 te kijken via de hieronder genoemde kanalen. Door het via deze kanalen te kijken kun je zelf een hoop geld uitsparen. U krijgt een versleutelde verbinding en dat is het enige wat u nodig bent. De beste VPN  keuzes beoordelen wij hier in dit artikel

Live Olympische zomerspelen kijken via de NOS op tv, nos.nl en de nos app.

De NOS kan het overgrote deel van de Olympische spelen live uitzenden. Zo kun je de prestaties van de Nederlandse sporters en van de atleten op de Olympische spelen 2021 via live streaming volgen.

De NOS heeft een grote sub- licentie gekocht bij Discovery en daardoor worden een groot deel van de olympische spelen live uitgezonden.

Bij slechts een klein deel van de sporten heeft de NOS geen live uitzendrechten. Deze rechten zijn dan exclusief in het bezit van Discovery en via Eurosport kun je de olympische spelen live streamen. Deze uitzendingen waar de NOS geen rechten voor heeft zijn dan wel te zien op Eurosport en kun je bekijken via Eurosport player. De NOS heeft wel de rechten om wedstrijden van de olympische spelen achteraf in een samenvatting op de tv uit te zenden. De NOS geeft meer informatie over de live uitzendingen van de Olympische spelen 2021 als de informatie over de uitzendingen definitief is.

Olympische spelen livestream of op tv via NOS

os tokyo livestream

De prestaties van de atleten via de Olympische spelen livestream zijn ook via de NOS via olympische spelen stream live te volgen. De olympische spelen live stream live v

an de Olympische spelen 2021 van NOS zijn Gratis.  De Olympische spelen livestream is te vinden via de website van de NOS onder de rubriek ‘Sport’. Ook kun je de Olympische live stream volgen via de NOS-app. Deze olympische livestream wordt gratis door de NOS aangeboden. De NOS heeft wel een restrictie voor live streamen, buiten Nederland kan je niet live naar de Olympische spelen kijken.

Olympische spelen livestream via Sporza (VRT) volgen

live olympische spelen

Via een gratis livestream zijn de prestaties van de Belgische sporters en de atleten op de Olympische spelen live te volgen. Sporza maakt via de website onder de rubriek   NU LIVE op elke dag de live uitzendingen bekend. Via de Sporza-App kan men gratis olympische spelen live stream de uitzendingen bekijken. De uitzendingen van de olympische spelen live stream in België zijn live via Sporza te volgen, maar er is geen licentie afgegeven om  buiten België de olympische zomerspelen 2021 te volgen.

Via de BBC Iplayer met VPN de olympische spelen live stream gratis kijken

olympische spelen live stream

Het Verenigd koninkrijk is een van de oudste omroeporganisaties  die de Olympische spelen live via de BBC uitzend. Het mega-bedrijf lanceerde in 2007 de BBC iplayer met haar streaming service. De olympische spelen live stream wordt gratis aangeboden via de BBC Iplayer.

Om de olympische spelen stream te ontvangen heb je een VPN-Account nodig of moet je de inhoud downloaden.

Je kunt dan net als 9.9 miljoen andere BBC-kijkers gratis de Olympische spelen livestream bekijken van de Olympische spelen 2021.

De olympische spelen stream zijn te bekijken via de volgende apparaten:

 • Amazon Fire TV
 • PlayStation
 • Apple TV
 • Mac & PC
 • iOS
 • Roku
 • Xbox
 • Android
 • Chromecast

In Australië  de Olympische zomerspelen live kijken

olympische spelen 2020

In Australië heeft men het hoogst gewaardeerde tv netwerk voor Olympische spelen stream.

De olympische spelen live is via de primaire kanalen geheel gratis, wat een groot voordeel is. Je kunt live olympische spelen kijken zonder er een cent voor te hoeven betalen.

Voor als je het nog niet wist, het gaat hier over het Seven Network. Deze zender brengt naast live olympische spelen uit te zenden ook populaire andere programma’s, waaronder top tv-shows, programma’s en live sport, zoals de AFL, Cricket.

Seven kocht in 2017 de uitzendrechten voor het uitzenden van live olympische spelen, de Olympische winterspelen als ook de Paralympische zomerspelen. Ook zijn in deze overeenkomst de tv-rechten opgenomen voor de Olympische Spelen van Rio de Janeiro in 2016 en dat de olympische spelen live 2021 in Tokio via os Tokio livestream, waardoor zij de officiële omroep zijn die de olympische spelen live mogen uitzenden,

Om live Olympische spelen te volgen moet je ervoor zorgen, dat je op 24 juli 2021 een account hebt voor 7plus en deze alvast goed hebt ingesteld om de olympische spelen live te kunnen volgen, waar ook ter wereld of in je eigen land.

De openingsceremonie van de Olympische spelen live in 2000, kreeg de hoogste ratio ooit met 6,5 miljoen kijkers op het Seven Network. Het aantal kijkers blijft zich uitbreiden dankzij de programma’s en diensten die dit kanaal naast de olympische spelen biedt.  Ondanks dat 9Now op dit moment de grootste rivaal is, behouden ze hun eigen kijkers.

Om toegang te kunnen krijgen voor het bekijken van de programma’s op 7Plus moet u zich registreren met een e-mailadres en een wachtwoord.  Een account bij 7plus is overigens geheel gratis!

Wanneer je dus een account aanmaakt kun je de olympische spelen live streamen.

Ook zijn de programma’s en de olympisch spelen live te volgen op de volgende apparaten:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • Apple TV
 • Windows-pc
 • OS X Mac
 • Samsung Smart TV
 • PlayStation
 • Chromecast

De niet gratis kanalen waar je de olympische spelen 2021 kunt bekijken

 Om niet onnodig geld te verspillen zullen we niet aanraden om voor de kanalen die hieronder worden benoemd te betalen. We willen hier alleen enkele niet gratis kanalen benoemen die in verschillende landen naast andere programma’s ook live Olympische spelen uitzenden. Wat wellicht wel handig is als je misschien een vriendin of een kennis hebt in de verschillende landen die een betaald account hebben, waarvan je de login gratis mag lenen.

Ook in dat geval heb je toch een abonnement van een VPN-provider nodig. Zoals we eerder in dit artikel hebben aangegeven is VPN veilig in gebruik en wederom “better safe than sorry”

Live olympische spelen van Tokio kijken in Engeland en Europa

 Het IOC (internationaal olympisch comité) haalde in Europa een exclusieve deal met Discovery Communications binnen.  Naar verwachting zal Eurosport officieel de Olympische spelen 2021 in Tokio uitzenden

Zij bieden al geruime tijd over de hele wereld alle grote sportevenementen aan.  Via het platform kunt u naar de Olympische spelen live kijken

Een tijdje geleden verbrak discovery de deal met Sky. Wanneer je dus abonnee bent bij Sky, zal je geen toegang meer krijgen tot het kanaal met je bestaande Gebruikersnaam en wachtwoord.

Als je via een tv-provider op zoek bent om Eurosport te krijgen, heb je bij 1 van de volgende providers een account nodig:

Virgin Media (45-65 euro)

 • BT TV (7 euro)
 • TV Player (7 euro)

Ook Eurosport biedt de mogelijkheid om een abonnement aan te schaffen, zonder een beroep te hoeven doen op een kabelmaatschappij.

Via Eurosport Player die een abonnement gebaseerde dienst aanbiedt, is het mogelijk om voor een kleine vergoeding, toegang te krijgen tot alles wat Eurosport te bieden heeft.

Er zijn 3 opties:

 1. Een maandelijks abonnement voor €8 per maand
 2. Jaar abonnement voor €47
 3. Jaarplan uitgebreid voor €70

Zoals eerder vermeld zal Eurosport Gastheer van de Olympische spelen 2021 in Europa zijn, behalve in de landen waar een officiële omroep aanwezig is.  Dit betreft de landen Frankrijk en Italië, waar respectievelijk Canal+ en Rai TV  de rechten hebben in die regio’s.

Met een account kunt u kijken naar de Olympische spelen live op Play PlayStation, Amazon Fire Stick, PC, Mac, Samsung Smart TV, Chromecast, Apple TV, iOS en Android.

Tokio 2021 Olympische Spelen Live Stream- Laatste mening

Net als andere fantastische grote sportevenementen zullen de Olympische Zomerspelen in Tokio in de hele wereld op de televisie te zien zijn.

Je hoeft alleen maar te weten welk kanaal er in uw land beschikbaar is!

Pauliene is de jongste van ons team. Sinds haar afstuderen aan de Univeristeit van Amsterdam, waar ze rechten studeerde, maakt ze deel uit van ons team. Ze ondersteunt ons part-time door onderzoek te doen. Als een recreatie blogger is ze, net als velen van haar generatie, snel vertrouwd geraakt met de voor- en nadelen van het (voorheen) vrije internet. Met haar artikelen waarschuwt ze ons voor de gevaren die het internet met zich mee brengt!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Privacy en bescherming