Olympische Spelen Peking live in 2022

Iedere vier jaar mogen we weer genieten van het belangrijkste sportevement van de wereld, de Olympische Spelen. Wil jij dit jaar de Olympische Spelen live kijken en alle evenementen in Peking op de voet volgen? Lees dan op deze pagina via welke zenders en op welke manier je dat kan doen!

Probeer ExpressVPN nu
Wil jij geen Olympische Winterspelen van Beijing 2022 live missen?

Door een ExpressVPN te gebruiken, kan je altijd en overal toegang krijgen tot je account. Daarbij krijg je ook nog eens toegang totde Olympische Spelen Peking live van begin tot eind helemaal kijken met goed geld terug garantie!

Bijgewerkt:  21 juni, 2024

De beste Olympische Spelen live stream Beijing 2022

Er zijn verschillende kanalen die een livestream Olympische Spelen aanbieden. We zullen hier voor je uitlichten welke je het beste kunt gebruiken om alle evenementen te bekijken.

In de eerste plaats wordt het grootste gedeelte van het evenement uitgezonden via Eurosport. Zij hebben natuurlijk twee zenders op televisie, maar ook een online livestream Olympische Spelen.

livestream olympische spelen

Die laatste is vooral handig wanneer je een wedstrijd wil zien die niet beschikbaar is op de televisiezenders. Eurosport maakt namelijk per dag een selectie van alle beschikbare evenementen, waardoor je het risico loopt dat je je favoriete evenement mist. Deze kan je dan alsnog via de livestream bekijken.

Voor de livestream van Eurosport moet je wel betalen. Je betaalt niet per stream, maar je sluit een abonnement met maandelijkse kosten af. Hiermee krijg je ook toegang tot alle andere sporten die bij Eurosport worden aangeboden.

Je andere optie is Discovery+, waar je de Olympische Spelen Peking live kunt volgen. Dit werkt eigenlijk hetzelfde als bij Eurosport. Per wedstrijd wordt er een livestream Olympische Spelen aangeboden.

Bij Discovery+ sluit je een abonnement voor entertainment en sport af, waarmee je toegang krijgt tot het volledige aanbod. Hier kan je bijvoorbeeld ook de Tour de France en verschillende wintersporten bekijken.

Ook de bibliotheek van Discovery entertainment valt in dit abonnement. Hier kan je programma’s van Animal Planet en TLC onbeperkt kijken. Wel zo fijn voor als de Olympische Spelen Peking live zijn afgelopen!

De beste gratis streaming sites voor Olympische Spelen live

Natuurlijk kan je in Nederland ook alle evenementen Beijing 2022 live bekijken via de NOS. Overdag worden er evenementen uitgezonden bij Nederland 1, 2 en 3.

Houd er daarbij wel rekening mee dat de zendtijd op televisie vooral wordt gebruikt voor sporten die in Nederland populair zijn, zoals schaatsen en snowboarden. Het zijn ook voornamelijk wedstrijden van TeamNL die zendtijd krijgen.

Voor alle andere Beijing 2022 live evenementen is er de livestream Olympische Spelen. Deze kan je gratis bekijken als je vanuit Nederland kijkt.

Hier vind je de meeste evenementen. Dus ook als je die ene wedstrijd van een Oostenrijkse bobsleeër wil zien, kan je vaak bij de NOS terecht.

Probeer ExpressVPN nu

Hoe je altijd en overal toegang krijgt tot de Olympische Spelen live

Het voordeel aan een Olympische Spelen Peking live stream is dat je alle sporten kunt bekijken. Daar staat wel tegenover dat de meeste van deze streams zijn verbonden aan een geografische locatie, wat betekent dat je Beijing 2022 live alleen kunt kijken als je in Nederland bent.

Als jij tijdens je wintersport live Olympische Spelen kijken wil, kan het dus gebeuren dat je geen toegang tot de stream krijgt. Dat is erg vervelend, zeker als je al hebt betaald voor een abonnement.

Je moet dus kunnen doen alsof je wel in Nederland bent en daarvoor heb je een VPN nodig. Dit is een software die veel mensen al gebruiken om hun online privacy en veiligheid te waarborgen.

Met een VPN wordt namelijk je internetverkeer omgeleid via een andere server, waardoor je IP-adres verborgen blijft. Als de geo-tracking van de OS live stream controleert wat jouw locatie is, wordt jouw toegang niet langer geblokkeerd.

Dit is hoe dat werkt:

  1. Kies een VPN uit onze lijst met aanbieders als ExpressVPN
  2. Sluit een abonnement af
  3. Download de software
  4. Zoek een livestream op NOS voor gratis straming en andere optie zijn Eurosport of Discovery+
  5. Verbind met een server in Nederland
  6. Veel plezier met de olympische spelen online kijken!

De beste VPNs voor Olympische Spelen live – Winterspelen 2022 

Als je op zoek bent naar een VPN om de Olympische Spelen Peking live te kijken, zal je al snel merken dat het aanbod groot is.

Om het voor jou iets gemakkelijker te maken om een goede VPN te vinden, hebben we voor jou een lijst samengesteld.

Wij hebben al deze aanbieders uitgebreid getest en met elkaar vergeleken. Ze zijn allemaal snel, uitgebreid en betrouwbaar genoeg om alle sportevenementen te kunnen streamen.

Zo weet je zeker dat je geen uitzending Olympische Spelen meer hoeft te missen!

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Olympische spelen live in China 2022 bekijken met een gratis VPN

Je hebt misschien al wel gezien dat er online ook heel veel verschillende gratis VPNs worden aangeboden. Hoe aantrekkelijk het ook lijkt, je moet het nooit doen!

In de eerste plaats omdat er een aantal risico’s aan verbonden zitten. Het aanbieden van een VPN dienst is namelijk erg kostbaar, waardoor de aanbieder zijn inkomsten ergens anders vandaan moet halen.

olympische spelen peking live

Dat kan gebeuren door de gegevens over jouw online gedrag te verkopen aan derden. Bijvoorbeeld een reclamebureau dat jouw gerichte advertenties wil sturen.

Een gratis aanbieder kan ook jouw bandbreedte verkopen aan andere gebruikers. Alles wat jij niet gebruikt voor de livestream Olympische Spelen, kan dan door een ander worden gebruikt.

Daar merk je niks van, maar als die ander jouw bandbreedte gebruikt voor illegale activiteiten, wordt dat herleid tot jouw IP-adres. Dit kan vervelende gevolgen hebben.

Tot slot heeft een gratis aanbieder ook vaak een aantal beperkingen. Je mag maar een beperkt aantal MBs per periode gebruiken, waardoor je nooit alles van Beijing 2022 live kunt streamen.

Wil je wel graag een VPN om de livestream Olympische Spelen te kunnen bekijken, maar wil je je nog niet meteen vastleggen? Probeer dan eens ExpressVPN, onze nummer 1 VPN.

Deze kan je voor een periode proberen in combinatie met Olympische Spelen live bekijken en als je niet tevreden bent, krijg je gewoon je geld terug!

De voordelen van een VPN voor Olympische Winterspelen 2022 in Peking

Naast het feit dat je de Olympische Spelen Peking live kunt kijken, heeft een VPN nog een aantal andere voordelen.

In de eerste plaats kun je bijvoorbeeld ook geo-blokkades van andere aanbieders omzeilen. Streams van andere sporten zoals de Champions League, de Tour de France en Major League Baseball zijn met een VPN allemaal toegankelijk.

beijing 2022 live

Ook content uit andere landen van aanbieders zoals Netflix, Hulu, HBO MAX en Amazon Prime zijn met een VPN opeens toegankelijk. Er is geen plek op het internet meer die voor jou verborgen blijft.

Daarbij is je online veiligheid met een VPN ook veel beter gewaarborgd. Als jij ergens op een openbare plek gebruik wil maken van de wifi, zorgt een VPN ervoor dat jouw gegevens moeilijk bereikbaar zijn voor hackers.

Dat is tijdens Beijing 2022 erg belangrijk, want zo kan je ook een sportevenement bekijken als je even niet thuis bent.

Probeer ExpressVPN nu

Olympische Spelen live met een VPN

Dit jaar hoef jij geen seconde van Beijing 2022 live te missen, je kunt namelijk alle evenementen vanaf iedere locatie streamen!

Met een VPN krijg je heel gemakkelijk toegang tot alle streams Olympische Spelen Peking live die via Nederlandse kanalen worden uitgezonden.

Je leidt je internetverkeer gemakkelijk om via een server in Nederland, waardoor je toegang tot de livestream Olympische Spelen niet langer wordt geblokkeerd.

Naast de het kunnen bereiken van de livestream voor Beijing 2022 live, heeft een VPN ook nog andere voordelen. Je krijgt toegang tot meerdere plekken op het internet en jouw gegevens zijn altijd goed beveiligd.

Voor de beste ervaring met de livestream Olympische Spelen raden wij altijd aan om onze nummer 1 VPN, ExpressVPN te gebruiken.

Mis dus geen seconde van Beijing 2022 live en kijk ieder evenement van de Olympische Spelen Peking live via een stream!

Pauline tech blogger

Pauliene is de jongste van ons team. Sinds haar afstuderen aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze rechten studeerde, maakt ze deel uit van ons team als cyber security expert. Hoewel ze ook actief is als recreatieblogger, heeft ze snel geleerd over de voor- en nadelen van het (voorheen) vrije internet, net als velen van haar generatie. Met haar artikelen en onderzoek waarschuwt Pauliene ons voor de gevaren die het internet met zich meebrengt en de mogelijke risico's voor online privacy en veiligheid. Haar juridische achtergrond stelt haar in staat om complexe cyber security vraagstukken te analyseren en begrijpelijk te presenteren voor onze lezers. U kunt contact opnemen met Pauliene via e-mail: pauliene@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl