One Championship kijken [Guide 2024]

One Championship livestream, een mega-MMA toernooi in Azië, heeft steeds meer wereldwijde aandacht getrokken. Hierdoor proberen mensen van over heel de wereld manieren te vinden om de uitzendingen te kijken in hun respectievelijke landen. Terwijl het One Championship YouTube-kanaal samenvattingen en live gevechten aanbiedt. Alleen is het zo dat de toegang tot live gevechten gelimiteerd zijn tot Singapore en een aantal andere Aziatische landen. Dit betekent dat je geen toegang hebt in landen als Australië, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en elders. Gelukkig zal ik je door het proces leiden om One Championship uitzendingen te deblokkeren.

Gratis proberen
One Championship overal ter wereld kijken?

Wil je niet gelimiteerd worden door geografische blokkades op de content van One Championship? Maak dan gebruik van onze oplossing, namelijk de ExpressVPN!

Het artikel is bijgewerkt op: 24 mei 2024

De beste streaming sites voor een One Championship livestream

One Championship events kunnen bekeken worden in Nederland door middel van verschillende betaalde streaming websites.

Hier zijn een aantal van de beste opties:

1. Kijk.nl: Dit is een populair Nederlands streaming platform dat One Championship livestreams aanbiedt als een onderdeel van het abonnement. Gebruikers kunnen live evenementen bekijken evenals samenvattingen en on-demand terugkijken. Kijk.nl is beschikbaar op browsers, apps en smart-tv’s.

2. Ziggo Sport Totaal: Dit is een Nederlandse sport zender dat op abonnement basis live sport evenementen aanbiedt. Hieronder valt dus ook One Championship. Dit platform is beschikbaar op tv en online met een app voor smartphones en tablets.

3. Prime video: Dit platform biedt One Championship live evenementen aan, net als samenvattingen, en uitzendingen uit het verleden. Om toegang te krijgen tot One Championship content op Prime Videomoet je een Amazon Prime abonnement afsluiten en zoeken voor ONE Championship in de Prime Video app of op de website.

one championship livestream

Het is goed om in gedachten te houden dat sommige One Championship uitzendingen misschien ook beschikbaar kunnen zijn op gratis platformen of kanalen. Alhoewel deze gratis uitzendingen vaak gelimiteerd zijn en je wellicht niet toegang zal hebben tot alle wedstrijden.

De beste gratis streaming sites voor One Championship live streams

Als je op zoek bent naar een gratis streaming website om de One Championship te kijken dan hebben we hier een aantal opties voor je. In Zuid-Oost Azië worden One Championship evenementen uitgezonden op gratis tv netwerken, inclusief TV5 in de Filipijnen en Channel 5 in Singapore. Beide bieden een gratis uitzending van One Championship live streams en replays. In de Verenigde Staten kan je One Championship kijken op B/R live. Zij bieden live streams van geselecteerde evenementen.

Daarnaast zijn One Championship livestreams gratis te streamen via het OneFCMMA YouTube kanaal en One Super App (iOS, Android), in een land waar het evenement wordt uitgezonden, bij voorkeur Singapore of India.

Het is goed om te weten dat de beschikbaarheid van gratis streaming websites kan variëren afhankelijk van jouw locatie. Sommige evenementen zullen misschien alleen beschikbaar zijn in de regio van de uitzending.

One Championship livestream streamen buiten de toegestane geografische zone

Het streamen van een One Championship livestream is gelimiteerd tot bepaalde landen vanwege tv-rechten waardoor de content niet uitgezonden mag worden in sommige landen. De uitzender moet de geografische restricties implementeren om het getekende contract met de maker van de inhoud te respecteren. Om de locatie van de gebruikers te achterhalen wordt er gekeken naar het IP-adres van het apparaat van de gebruiker.

Als je IP-adres laat zien dat je in een land bent waar geografische blokkades van toepassing zijn, is het onmogelijk om toegang te krijgen tot de stream. Tenzij je gebruik maakt van een VPN waarmee je jouw IP-adres kan veranderen waardoor je de geografische restricties kan omzeilen. Wij raden je aan om te kiezen voor ExpressVPN, de beste VPN op de markt. Ze hebben niet alleen een zeer goede beveiliging van de data en gegevens van de gebruiker, maar ook een uitgebreid aanbod aan servers in veel verschillende landen.

Opmerking: Dit is uw huidige IP-adres, dat uw huidige locatie aangeeft:

IP:
Stad:
Land:
ISP:

one championship live stream

Hoe deblokkeer je de geografische blokkades met een VPN?

Hieronder heb ik een stappenplan gemaakt om geografische blokkades te deblokkeren door middel van een VPN.

Op deze manier hoef je niet zelf uit te zoeken hoe alles werkt en kan je binnen een aantal minuten gebruik maken van een VPN.

 1. De eerste stap is om de website van een VPN-aanbieder te bezoeken en je hier te registreren. Wij raden je aan om ExpressVPN te gebruiken aangezien deze VPN als beste uit de test is gekomen.
 2. Stap twee is het downloaden van de ExpressVPN app in de Google Play Store of de App Store.
 3. Open dan de app en activeer je account door in te loggen.
 4. Maak dan verbinding met een server in de Filipijnen: TV5, Singapore: Channel 5, OneFCMMA YouTube channel, ONE Super App (iOS, Android), of de Verenigde Staten: B/R Live.
 5. Als je verbinding hebt gemaakt met een server in de Filipijnen, Singapore of de Verenigde Staten ben je klaar om over te gaan naar het platform waar je de One Championship live stream op wilt kijken.

Probeer de ExpressVPN nu gratis voor een One Championship livestream

Op dit moment kan je gebruik maken van de 30 dagen niet goed geld terug garantie actie van ExpressVPN gratis proefperiode. Deze actie houdt in dat als je binnen 30 dagen niet tevreden bent met de ExpressVPN dat je dan je geld terug krijgt. Dat is fijn omdat je op deze manier kan proberen of deze VPN wat voor jou is en je kan direct uitproberen in combinatie met One Championship uitzendingen.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

one championship events

De beste VPN’s voor het streamen van een One Championship live stream

We hebben een groot aantal VPN’s door de test gehaald en de resultaten met elkaar vergeleken. Door middel van een beoordelingsproces is er een ranking van de beste One Championship streaming VPN uitgekomen. Die kan je hieronder vinden zodat je eenvoudig kan kiezen welke VPN je wilt gebruiken.

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Zoals je kunt zien is ExpressVPN als beste uit de test gekomen. Dit heeft te maken met de uitstekende kwaliteit voor beveiliging van data en gegevens. Daarnaast is het ook nog eens zo dat deze aanbieder erg gebruikersvriendelijk is. Als laatste biedt ExpressVPN een enorm aanbod aan servers in verschillende landen en is de verbindingssnelheid zeer snel.

De voordelen van het gebruiken van een VPN

VPNs, of Virtual Private Networks, bieden gebruikers verschillende voordelen die hun online-ervaring verbeteren.

Hier zijn twee belangrijke voordelen van het gebruik van een VPN:

 1. Omzeilen van geo-blokkades en bestrijden van censuur: Met een VPN kunnen gebruikers geografische beperkingen omzeilen en toegang krijgen tot inhoud, websites en streamingdiensten die normaal gesproken niet beschikbaar zijn in hun regio. Dit geldt ook voor platforms zoals Netflix, Hulu en andere populaire streamingdiensten. Door verbinding te maken met een VPN-server in een ander land, kunnen gebruikers het lijken alsof ze zich fysiek in dat land bevinden, waardoor ze toegang krijgen tot geblokkeerde inhoud. Daarnaast kunnen VPN’s ook helpen bij het omzeilen van censuurmaatregelen die in sommige landen van kracht zijn, waardoor gebruikers vrijer kunnen communiceren en toegang hebben tot informatie die anders beperkt zou zijn. Een nuttige bron voor het vinden van live-streams van Muay Thai op tv met behulp van een VPN is te vinden op: Muay Thai Live Stream op tv.
 2. Verbeterde beveiliging en privacybescherming: Een VPN versleutelt de gegevens die tussen de gebruiker en het internet worden verzonden, waardoor deze veilig en beschermd blijven tegen mogelijke aanvallen of afluisteren. Dit is vooral belangrijk bij het gebruik van openbare Wifi-netwerken, waar uw gegevens mogelijk kwetsbaar zijn voor hackers. Door een VPN te gebruiken, kunnen gebruikers er zeker van zijn dat hun persoonlijke gegevens en online activiteiten worden beschermd. Bovendien verbergt een VPN uw IP-adres, waardoor uw echte locatie en identiteit worden verhuld. Dit helpt om uw privacy te behouden en uw online activiteiten anoniemer te maken.

Kortom, een VPN stelt gebruikers in staat om geografische beperkingen te omzeilen, censuur te bestrijden en toegang te krijgen tot inhoud en streamingdiensten van over de hele wereld.

Daarnaast biedt het ook een extra laag beveiliging en privacybescherming, vooral bij het gebruik van openbare Wifi-netwerken.

ONE Championship Schema 2023: Lijst van komende evenementen

Hier is het schema van ONE Championship evenementen voor 2023:

Datumr Evenement Locatie
12 januari ONE Championship: Reign of Champions Singapore Indoor Stadium
25 februari ONE Championship: Quest for Greatness Mall of Asia Arena, Manilla
18 maart ONE Championship: Warriors of Honor Istora Senayan, Jakarta
8 april ONE Championship: Kingdom of Heroes Impact Arena, Bangkok
20 mei ONE Championship: Unbreakable Warriors Singapore Indoor Stadium
10 juni ONE Championship: Pride of the Nation Mall of Asia Arena, Manilla
22 juli ONE Championship: Conquest of Kings Istora Senayan, Jakarta
12 augustus ONE Championship: Valor of Champions Impact Arena, Bangkok
23 september ONE Championship: Immortal Triumph Phu Tho Indoor Stadium, Ho Chi Minh City
14 oktober ONE Championship: Reign of Kings Mall of Asia Arena, Manilla
25 november ONE Championship: Battle for Greatness Istora Senayan, Jakarta
16 december ONE Championship: Destiny of Champions Impact Arena, Bangkok

Merk op dat de locaties en evenementen onderhevig kunnen zijn aan wijzigingen. Het wordt aanbevolen om de officiële website van ONE Championship te raadplegen voor de meest actuele informatie over het schema en de evenementen.

FAQ

Die de zwaargewicht kampioen is van het ONE kampioenschap?

De huidige zwaargewicht kampioen van ONE Championship is Arjan Bhullar. Hij won de titel op 15 mei 2021 door Brandon Vera te verslaan tijdens het evenement ONE Championship: Dangal. Bhullar is de eerste Indiase kampioen in de zwaargewicht divisie van ONE Championship. Hij heeft een indrukwekkende vechtcarrière en vertegenwoordigt momenteel de organisatie als de zwaargewicht kampioen.

Wie is de meest succesvolle vechter van het ene kampioenschap?

De meest succesvolle vechter van ONE Championship tot op heden is Angela Lee. Angela Lee is een gemengde vechtsportkampioen en heeft indrukwekkende prestaties geleverd in haar carrière bij ONE Championship. Ze is een voormalig kampioen in de atomgewichtdivisie en heeft haar titel succesvol verdedigd. Lee is bekend om haar vaardigheden, techniek en vechtlust. Ze heeft meerdere overwinningen behaald tegen sterke tegenstanders en wordt beschouwd als een van de meest dominante en succesvolle vechters in ONE Championship. Haar indrukwekkende prestaties hebben haar een prominente plaats gegeven in de geschiedenis van de organisatie.

Wie zijn de supersterren van het ONE kampioenschap?

ONE Championship heeft verschillende supersterren die indrukwekkende prestaties hebben geleverd en een grote populariteit genieten.

Hier zijn enkele van de bekendste supersterren van ONE Championship:

 1. Angela Lee – Angela Lee is een voormalig kampioen in de atomgewichtdivisie en staat bekend om haar technische vaardigheden en vechtlust. Ze is geliefd bij fans vanwege haar indrukwekkende vechtstijl en charisma.
 2. Aung La Nsang – Aung La Nsang, ook wel bekend als “The Burmese Python”, is een populaire vechter uit Myanmar. Hij is een voormalig kampioen in zowel het middengewicht als het lichtzwaargewicht. Met zijn spectaculaire knock-outs en vastberadenheid heeft hij een grote fanbase opgebouwd.
 3. Bibiano Fernandes – Bibiano Fernandes is een van de meest succesvolle vechters in de bantamgewichtdivisie van ONE Championship. Hij is een voormalig kampioen en staat bekend om zijn technische vaardigheden en gevarieerde vechtstijl.
 4. Eduard Folayang – Eduard Folayang is een Filipijnse vechter en voormalig lichtgewichtkampioen. Hij staat bekend om zijn explosieve stijl en heeft veel fans over de hele wereld.
 5. Martin Nguyen – Martin Nguyen is een Australische vechter van Vietnamese afkomst. Hij is een voormalig kampioen in zowel het vedergewicht als het lichtgewicht en heeft indruk gemaakt met zijn krachtige knock-outs.

Deze vechters hebben grote successen behaald in ONE Championship en hebben een grote impact gehad op de sport. Ze hebben een sterrenstatus bereikt vanwege hun vaardigheden, prestaties en populariteit bij de fans.

Conclusie – One Championship livestream kijken

Als je overal ter wereld een One Championship live stream wilt kijken dan is dit alleen mogelijk als je een VPN gebruikt. Een VPN zorgt ervoor dat je de geografische blokkades kan omzeilen en je het kan laten kijken alsof je je bevindt in een land waar je wel toegang hebt tot de content.

Wij raden je aan om te kiezen voor ExpressVPN. Uit onze uitvoerige test is gebleken dat dit de beste VPN is. Dit komt door de uitstekende beveiliging die het biedt voor data en gegevens van gebruikers. Daarnaast heeft deze VPN een erg goede verbindingssnelheid en een uitgebreid aanbod aan servers uit een flink aantal verschillende landen. Probeer daarom nu de ExpressVPN 30 dagen gratis en kom erachter of deze VPN iets voor jou is.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Avatar foto

Jeroen heeft zijn bachelorgraad in Informatiebeveiliging behaald aan de Hogeschool van Amsterdam. Met een passie voor het schrijven van artikelen, handleidingen en recensies met betrekking tot VPN's, cybersecurity en alles wat daarmee te maken heeft, is hij een echte cyberbeveiligingsexpert. Zijn visie is om mensen te begeleiden met de tools die ze kunnen gebruiken om zichzelf te beschermen tegen cyberaanvallen en hun werkomstandigheden te verbeteren. Jeroen vindt het geweldig om te weten dat zijn werk daadwerkelijk waarde toevoegt aan het leven van mensen en dat hij kan bijdragen aan een veiligere digitale omgeving. Als gepassioneerd expert wil hij anderen helpen om bewuste keuzes te maken en zich bewust te worden van de risico's en kansen in de wereld van cybersecurity. U kunt contact opnemen met Jeroen via e-mail: jeroen@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl