Het uitzoeken van de beste torrentsites

Wanneer je niet goed op de hoogte bent over wat de beste torrent sites zijn, maar wel graag gratis films, series, etc wilt downloaden dan is het erg belangrijk om dit artikel door te lezen zodat je beter begrijpt hoe je een goede torrentsite kan onderscheiden van een onbetrouwbare torrentsite. Ook kom je te weten hoe het werkt en welke sites betrouwbaar zijn.

Ga naar Surfshark
Surfshark - de beste VPN voor Nederland!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

BIJGEWERKT: 11 april 2021

Wat is een torrentsite?

Voordat we verder ingaan op wat de beste torrentsites zijn zullen we eerst even kort uitleggen wat een torrent is. Een torrent site is een website die verschillende bestanden aanbiedt die geruild kunnen worden met elkaar. De torrents die op de website beschikbaar zijn, zijn eigenlijk een kleine bestanden dat door andere gebruikers die het bestand al hebben beschikbaar worden gemaakt.

Je moet het eigenlijk zien als een puzzel. De puzzelstukjes zijn verdeeld over verschillende personen hun computer. Je kan het bestand verkrijgen doordat de puzzelstukjes samen komen waardoor je het bestand op jouw computer kunt downloaden.

De beste torrentsites veilig te gebruiken met de volgende VPN aanbieders

Het klopt inderdaad dat VPN helpt met het veilig gebruiken van torrentsites. De VPN aanbieders die goed aangeschreven staan zijn voor het gebruik met torrentsites zijn NordVPN, ExpressVPN en CyberGhost VPN. Dit komt doordat de snelheid en kwaliteit erg hoog zijn. Hiernaast ben je ook heel erg goed beveiligd wanneer je deze VPN aanbieders gebruikt. Om een aanbieder te vinden die alle drie deze kenmerken heeft is erg lastig helemaal als je kijkt naar de zeer betaalbare prijs.

De voordelen van het gebruiken van een VPN

Het wordt je sterk aangeraden om een VPN (virtual private network) te gebruiken wanneer je gebruik maakt van torrent services. Dit komt doordat de VPN jouw online activiteiten verbergt zodat je veilig bent voor cybercriminelen en je lekker anoniem online kan surfen. Ook helpt het je boetes van de overheid te voorkomen aangezien sommige handelingen zoals het downloaden en uploaden van bestanden met copyright illegaal zijn. Met een VPN kan je niet worden achterhaald aangezien het IP adres beschermd wordt. Dit is niet alleen bij onbetrouwbare onbekende torrentsites, maar dit wordt ook zeker aangeraden bij de beste torrent sites.

Beste VPN voor torrent sites

Hoe werken de beste torrent sites?

Torrenting is het delen van bestanden via P2P gedeelde netwerken. Hierdoor kunnen personen bestanden uitwisselen zonder het te hoeven uploaden naar een server. De beste torrentsites breken de bestanden in kleinere stukjes zodat ze van de zender naar de ontvanger kunnen worden gestuurd. Iedereen kan een ontvanger zijn maar aan de andere kant kan ook iedereen een verzender zijn dit komt doordat er niet per se een klant en een server nodig zijn die het bestand naar elkaar verzenden.

Het is niet illegaal om bestanden te delen met torrenting. Het wordt alleen illegaal als je bestanden upload of downloadt die copyright hebben. Dan kan je er ook een boete voor krijgen en daardoor is het ook strafbaar.

4 stappen voor het gebruik van de beste torrentsites

1. Kies en download een torrent

2. Installeer de site tracker

3. Zoek op het web om iets te downloaden

4. Download de bestanden

Waarom zou ik een goede torrentsite moeten gebruiken?

Het gebruik maken van de beste torrent sites is erg handig omdat je gratis films, series, live streams, etc kunt kijken en downloaden. Als je een goede torrentsite hebt dan kan je heel veel verschillende dingen kijken. Veel torrentsites hebben hun eigen specialiteit dat hun website beter maakt dan een andere hieronder zullen we een overzicht geven van alle goede websites.

Er zijn wel een aantal dingen die je in gedachte moet houden. Als je namelijk geen goede torrentsite gebruikt in combinatie met een VPN dan kan het zo zijn dat je gevaar loopt om virussen of schadelijke malware op te lopen.

Wat zijn de beste torrentsites?

Na het uitvoerig testen van velen torrentsites zijn de volgende 10 als de beste torrent sites uit de test gekomen. We zullen ze hieronder even op een rijtje zetten en wat meer ingaan op waarom het een goede torrent site is.

PirateBay

Dit is de beste torrentsite ter wereld met een erg bekende naam. Voor velen is het de meest populaire site van allemaal. Het heeft meerdere malen onder druk gestaan om geblokkeerd te worden, maar elke keer zijn ze terug gekomen. Ook geven vertrouwde gebruikers advies over welke torrents veilig zijn.

Opgericht in2003
Geblokkeerd inArgentinië , Australië, Oostenrijk, België , China, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, IJsland, India, Indonesië , Iran, Ierland, Italië , Koeweit, Maleisië , Nederland, Noorwegen, Rusland, Saudie Arabië, Singapore, Spanje, Sri Lanka, Zweden Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk.
Aantal torrents beschikbaar3.300.000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid65.9 Mbps
Ondersteuning van directe downloadsJa
Proxy/mirror-sitespirateproxy.live, thepiratebay.zone, piratebay1.info

rarbg

Dit is de beste optie als je de nieuwste films en series wilt kijken in veel verschillende categorieën. Ze zijn van hoge kwaliteit en makkelijk om te gebruiken. Helaas is deze torrent geblokkeerd in best veel landen. Gelukkig is hier een oplossing voor namelijk het gebruiken van een VPN.

Opgericht in2008
Geblokkeerd inBulgarije, Denemarken, Indonesië , Ierland, Marokko, Pakistan, Portugal, Saudie Arabië , en de UK
Aantal torrents beschikbaar800.000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid91.6 Mbps
Ondersteuning van directe downloadsnee
Proxy/mirror-sitesrarbgmirror.com/, rarbg.com/, rarbgto.org/

 Beste torrentsites

Deze torrent is een van de beste torrentsites op de markt door zijn gebruikers vriendelijkheid en de grote variatie aan films, series, muziek, etc. Laatste zijn er grote veranderingen plaats gevonden op de website om de website er beter uit te laten zien en om de veiligheid risico’s te verminderen.

Opgericht in2007
Geblokkeerd inOostenrijk, de UK, Ierland, en Australië
Aantal torrents beschikbaar2.400.000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid69.4 Mbps
Ondersteuning van directe downloadsNee
Proxy/mirror-sites1337x.tel, 1337xto.in, 1337xto.pw

Beste torrentsites

Deze torrentsite is een prima alternatief als de beste torrentsites niet werken, maar het is niet een van de betere uit dit rijtje. Vaak zijn de oudere bestanden een beetje vergeten. Het is dus een beetje een inconsequente website maar zeker een goede optie als back up.

Opgericht in2009
Geblokkeerd inFrankrijk, de UK en Australië
Aantal torrents beschikbaar9.800.000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid39.1 Mbps
Ondersteuning van directe downloadsJa
Proxy/mirror-siteslimetorrents.zone, limetorrents.co, limetorrents.in/

Een zeer uitgebreide selectie aan verschillende films, series, muziek en nog vele andere. Dit is de beste torrentsite op het gebied van zeldzame en unieke software, film of serie. Het enige is dat deze website wel in veel landen geblokkeerd is, maar dit geeft wel aan dat het een hele goede website is omdat er blijkbaar erg veel gratis bestanden zijn om gedownload te worden. Zorg ervoor dat je een VPN gebruikt, dan kan je deze torrentsite gewoon gebruiken.

Opgericht in2007
Geblokkeerd inDe UK
Aantal torrents beschikbaar16.000.000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid56.2 Mbps
Ondersteuning van directe downloadsNee
Proxy/mirror-sitestorrentdownloads.unblockall.org, torrentdownloads.unblocker.cc

Dit is een zeer goede torrent voor het luisteren van muziek en andere audio bestanden. Kies jouw favoriete genre en je zult versteld staan van het ruime aanbod waaruit je kunt kiezen. Ook is het een van de best betrouwbare opties op de markt.

Opgericht in2016
Geblokkeerd inNone
Aantal torrents beschikbaar61.000.000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid86.9 Mbps
Ondersteuning van directe downloadsNee
Proxy/mirror-siteshttps://torrentz2.eu/, https://torrentz2.cc/

Torlock is vooral gespecialiseerd in anime en Ebooks. Er is een groot aanbod aan nieuwe en oude boeken, videos en muziek. Het geeft een overzicht met hoge kwaliteit videos en lees material waarbij je gemakkelijk kunt vinden waarna je op zoek bent.

Opgericht in2010
Geblokkeerd inAustralië, India en de UK
Aantal torrents beschikbaar4.500.000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid59.7 Mbps
Ondersteuning van directe downloadsJa
Proxy/mirror-sitestorlock.unblocked.bet/, t0rlock1.unblocked.lol

De beste torrent site voor gaming is Zooqle. Dit komt doordat er meer dan 3.5 miljoen gecertificeerde torrents aanwezig zijn op de website. De combinatie van entertainment en goede software maakt dit voor gaming een perfect platform.

Opgericht in2013
Geblokkeerd inNone
Aantal torrents beschikbaar3.500.000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid39.1 Mbps
Ondersteuning van directe downloadsJa
Proxy/mirror-siteszooqle.unblocked.win, zooqle.nocensor.xyz

De perfecte optie voor goede films die moeilijk te vinden zijn. Het platform is geheel gericht op films en daarom biedt het heel veel verschillende top films aan. Daarom is YTS een van de beste torrent sites, als het al niet de beste torrent site is voor het vinden van films die moeilijk te verkrijgen zijn.

Opgericht in2011
Geblokkeerd inAustralië, Griekenland, IJsland, Ierland, de UK en de Verenigde Staten.
Aantal torrents beschikbaar8.000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid30.1 Mbps
Ondersteuning van directe downloadsNee
Proxy/mirror-sitesyts.am, yts.pm/, ytss.unblocked.is/

Dit is een uitstekende torrentsite voor als je tv shows wilt volgen. Op deze website is er een zeer actieve community die meerdere malen per dag nieuwe afleveringen van jouw favoriete tv programma’s uploaden. Het is de plek voor mensen die van tv shows houden. Van reality shows tot voetbal wedstrijden, je kan het zo gek niet bedenken en je kan het vinden op de torrentsite.

Opgericht in2015
Geblokkeerd inAustralië, Ierland, en de UK
Aantal torrents beschikbaar155.000 Torrents
Gemiddelde download snelheid110.4 Mbps
Ondersteuning van directe downloadsJa
Proxy/mirror-siteseztv.re, eztv.unblocker.cc, eztv.ch

Hoe kan ik de beste torrentsites vinden?

Er zijn een aantal dingen die je in de gaten moet houden bij het zoeken naar een goede torrentsite. Er zijn namelijk een hoop verschillende torrents die allemaal beweren de beste torrentsite te zijn. Door de volgende punten te scannen op een van de beste torrent sites kan je al snel een conclusie trekken over of het een goede optie is of niet.

Download snelheid

Als allereerst de download snelheid. Wanneer je bijvoorbeeld een film of serie wilt downloaden moet het niet uren duren voordat je het gedownload hebt. Het downloaden van bestanden hoort snel en vloeiend te gaan.

Beschikbare content

Ten tweede is de content die beschikbaar is op de torrentsite erg belangrijk aangezien je hieruit kan kiezen wat je wilt downloaden. Op sommige torrentsites is er maar een beperkte keuze in wat je kan bekijken. Terwijl sommige torrentsites een groot aanbod aan populaire films, series en zelfs livestreams heeft. Zo kan je zelfs op bepaalde torrentsites live voetbal wedstrijden kijken uit verschillende buitenlandse competities. Ook voor andere sporten worden wedstrijden live uitgezonden zoals racing, tennis, hockey en vele anderen.

Oprichtingsjaar

Ook het jaar van oprichting zegt wat over de kwaliteit van de torrentsite. Dit is zo omdat de beste torrentsites vaak worden uitgezocht om ze offline proberen te krijgen door de overheid. Dus als de website al lang bestaat betekent het vaak dat het betrouwbaar is.

Advertenties op de website

Het verschil tussen een goede torrentsite en een slechte zit hem ook in de pop-up advertenties die verschijnen als je de video wilt bekijken. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat je eerst 10 advertenties moet weg klikken voordat je eindelijk een keer de video kunt bekijken. Dit is niet alleen heel erg vervelend het is ook vaak vol gespamd met advertenties die misleidend of onjuiste informatie verstrekken.

Meest gestelde vragen

Is het goed of slecht om gebruik te maken van torrentsites?

Aangezien het niet illegaal is om torrents te downloaden zolang er geen copyright op zit is het een handig middel om gratis bestanden te downloaden. Zorg er wel voor om de beste torrent sites te gebruiken zodat je veilig online rondt kan surfen.

Is het gevaarlijk om gebruik te maken van torrentsites?

In sommige landen zijn bepaalde torrentsites geblokkeerd, ook sommige van de beste torrent sites op het internet. Nu is het alsnog mogelijk om torrents te downloaden als je VPN services gebruikt aangezien je hiermee gewoon op een privé server kunt waardoor je IP adres niet achterhaald kan worden.

Ook moet je geen bestanden downloaden of uploaden die een copyright heeft omdat dit wel illegaal is. Verder moet je gewoon goed opletten op wat je downloadt en gebruik maken van VPN voor het hebben van een anoniem netwerk. Het is dus niet gevaarlijk om torrent sites te gebruiken je moet alleen opletten en logisch nadenken.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Privacy en bescherming