De beste torrentsites van 2024

Het vinden van betrouwbare torrent sites kan best een lastige opgave zijn. Ze claimen vrijwel allemaal de ‘beste torrentsites’ te zijn. Er zijn veel torrent sites die tjokvol malware en advertenties zitten. Ook zijn er ontzettend veel met lage kwaliteit torrents. Of zelfs met neptorrents. Lees verder voor meer informatie over beste torrentsites.

Probeer nu
Krijg de beste VPN voor de beste torrent-sites - ExpressVPN tot 49% korting

Wil je ook veilig en anoniem gebruikmaken van de Nederlandse torrentsites? Download dan nu ExpressVPN nu met een 30 dagen, niet goed geld terug garantie en speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS

Het artikel is bijgewerkt op: 21 juni 2024

Waarom heb je een VPN nodig om van torrentsites te downloaden?

Het gebruik maken van beste torrentsites is erg handig omdat je gratis films, series, live streams, etc kunt kijken en downloaden. Als je betrouwbare torrent sites hebt dan kan je heel veel verschillende dingen kijken. Het is niet illegaal om bestanden te delen met torrenting. Het wordt alleen illegaal als je bestanden upload of downloadt die copyright hebben. Dan kan je er ook een boete voor krijgen of erger nog, in de gevangenis belanden.

Het is dus strafbaar en daarom moet je er mee oppassen. Daarom wordt het aangeraden om een VPN te gebruiken die ervoor zorgt dat je anoniem en zonder zorgen gebruik kan maken van betrouwbare torrent sites. Dit komt doordat een VPN jouw IP adres verbergt en vervangt op een private network.

Daarnaast geeft een VPN toegang tot geblokkeerde torrent sites. Een VPN die aangeraden wordt en bekend staat als een van de beste VPN aanbieders is ExpressVPN. Deze VPN staat bekend om zijn goede bescherming tegen gevaren als copyright claims, Hadopi fees en zelfs mogelijke gevangenis straf.

Dit komt door het goede privacybeleid, versleutelde encryptie en de anonimiteit die deze dienst je levert. Ook een antivirus wordt aangeraden, aangezien goede torrent sites een bron zijn van virussen, malware, hackers en online criminelen.

Er zijn wel een aantal dingen die je in gedachte moet houden. Als je namelijk niet een van de Nederlandse torrentsites gebruikt in combinatie met een VPN dan kan het zo zijn dat je gevaar loopt om virussen of schadelijke malware op te lopen. En net als je een goede site gevonden hebt, wordt die weer offline gehaald of geblokkeerd. Vanwege het politieke spelletje er omheen. Daarom hebben we een lijst met beste Nederlandse torrentsites in combinatie met de beste VPN s gemaakt.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

Welke Nederlandse torrentsites of andere sites kun je best gebruiken om torrents te downloaden?

Na het uitvoerig testen van velen betrouwbare torrent sites zijn de volgende 10 als torrentsites uit de test gekomen. We zullen ze hieronder even op een rijtje zetten en wat meer ingaan op waarom het een goede Nederlandse torrentsite is.

The Pirate Bay

beste torrentsites

Dit is een van de beste Nederlandse torrentsites ter wereld met een erg bekende naam. Voor velen is het de meest populaire site van allemaal. Het heeft meerdere malen onder druk gestaan om geblokkeerd te worden, maar elke keer zijn ze terug gekomen. Ook geven vertrouwde gebruikers advies over welke torrents veilig zijn. Lees hier meer

Opgericht in 2003
Geblokkeerd in Argentinië , Australië, Oostenrijk, België , China, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, IJsland, India, Indonesië , Iran, Ierland, Italië , Koeweit, Maleisië , Nederland, Noorwegen, Rusland, Saudie Arabië, Singapore, Spanje, Sri Lanka, Zweden Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk.
Aantal torrents beschikbaar 3.300.000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid 65.9 Mbps
Ondersteuning van directe downloads Ja
Proxy/mirror-sites pirateproxy.live, thepiratebay.zone, piratebay1.info

RARBG

de beste torrent sites

Dit is een van beste torrentsites als je de nieuwste films en series wilt kijken in veel verschillende categorieën. Ze zijn van hoge kwaliteit en makkelijk om te gebruiken. Helaas is deze torrent geblokkeerd in best veel landen. Gelukkig is hier een oplossing voor namelijk het gebruiken van een VPN.

Opgericht in 2008
Geblokkeerd in Bulgarije, Denemarken, Indonesië , Ierland, Marokko, Pakistan, Portugal, Saudie Arabië , en de UK
Aantal torrents beschikbaar 800.000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid 91.6 Mbps
Ondersteuning van directe downloads nee
Proxy/mirror-sites rarbgmirror.com/, rarbg.com/, rarbgto.org/

1337x

Deze torrent is een van de beste torrentsites op de markt door zijn gebruikers vriendelijkheid en de grote variatie aan films, series, muziek, etc. Laatst hebben er grote veranderingen plaats gevonden op de website om het er beter uit te laten zien en om de veiligheid risico’s te verminderen.

goede torrent site

Opgericht in 2007
Geblokkeerd in Oostenrijk, de UK, Ierland, en Australië
Aantal torrents beschikbaar 2.400.000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid 69.4 Mbps
Ondersteuning van directe downloads Nee
Proxy/mirror-sites 1337x.tel, 1337xto.in, 1337xto.pw

LimeTorrents

Deze torrentsite is een prima alternatief als de Nederlandse torrentsites niet werken, maar het is niet een van de betere uit dit rijtje. Vaak zijn de oudere bestanden een beetje vergeten. Het is dus een beetje een inconsequente website maar zeker een goede optie als back up.

beste torrentsites

Opgericht in 2009
Geblokkeerd in Frankrijk, de UK en Australië
Aantal torrents beschikbaar 9.800.000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid 39.1 Mbps
Ondersteuning van directe downloads Ja
Proxy/mirror-sites limetorrents.zone, limetorrents.co, limetorrents.in/

Torrentz2

Dit is een zeer goede torrent voor het luisteren van muziek en andere audio bestanden. Kies jouw favoriete genre en je zult versteld staan van het ruime aanbod waaruit je kunt kiezen. Ook is het een van de meest betrouwbare torrent sites op de markt.

de beste torrent sites

Opgericht in 2016
Geblokkeerd in None
Aantal torrents beschikbaar 61.000.000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid 86.9 Mbps
Ondersteuning van directe downloads Nee
Proxy/mirror-sites https://torrentz2.eu/, https://torrentz2.cc/

TorLock

Torlock is vooral gespecialiseerd in anime en Ebooks. Er is een groot aanbod aan nieuwe en oude boeken, videos en muziek. Het geeft een overzicht met hoge kwaliteit videos en lees material waarbij je gemakkelijk kunt vinden waarna je op zoek bent.

goede torrent site

Opgericht in 2010
Geblokkeerd in Australië, India en de UK
Aantal torrents beschikbaar 4.500.000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid 59.7 Mbps
Ondersteuning van directe downloads Ja
Proxy/mirror-sites torlock.unblocked.bet/, t0rlock1.unblocked.lol

YTS

YTS is de perfecte optie voor goede films die moeilijk te vinden zijn. Het platform is geheel gericht op films en daarom biedt het heel veel verschillende top films aan. Daarom is YTS een van de beste torrentsites, als het al niet de meest geliefde torrentsite is voor het vinden van films die moeilijk te verkrijgen zijn.

beste torrentsites

Opgericht in 2011
Geblokkeerd in Australië, Griekenland, IJsland, Ierland, de UK en de Verenigde Staten.
Aantal torrents beschikbaar 8.000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid 30.1 Mbps
Ondersteuning van directe downloads Nee
Proxy/mirror-sites yts.am, yts.pm/, ytss.unblocked.is/

EZTV

Dit is een goede torrent site voor als je tv shows wilt volgen. Op deze website is er een zeer actieve community die meerdere malen per dag nieuwe afleveringen van jouw favoriete tv programma’s uploaden. Het is de plek voor mensen die van tv shows houden. Van reality shows tot voetbal wedstrijden, je kan het zo gek niet bedenken en je kan het vinden op deze torrentsite.

de beste torrent sites

Opgericht in 2015
Geblokkeerd in Australië, Ierland, en de UK
Aantal torrents beschikbaar 155.000 Torrents
Gemiddelde download snelheid 110.4 Mbps
Ondersteuning van directe downloads Ja
Proxy/mirror-sites eztv.re, eztv.unblocker.cc, eztv.ch

iDope

iDope is een betrouwbare torrent sites zoekmachines die directe links naar torrents voorziet. Ze hebben een enorme database met meer dan 18 miljoen torrents. iDope heeft een overzichtelijke interface en een mobiele versie waarmee torrents downloaden op je smartphone makkelijk wordt.

goede torrent site

Opgericht in 2016
Geblokkeerd in Geen
Aantal torrents beschikbaar 18.450.000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid 3.7 Mbps
Ondersteuning van directe downloads Nee
Proxy/mirror-sites idope.bypassed.bz

TorrentDownloads

Een zeer uitgebreide selectie aan verschillende films, series, muziek en nog veel meer. Dit is de beste Nederlandse torrentsite op het gebied van zeldzame en unieke software, films en series. Het enige is dat deze website wel in veel landen geblokkeerd is, maar dit geeft wel aan dat het een hele goede website. Doordat er blijkbaar erg veel gratis bestanden zijn om gedownload te worden. Zorg ervoor dat je een VPN gebruikt, dan kan je deze goede Nederlandse torrent site gewoon gebruiken.

beste torrentsites

Opgericht in 2007
Geblokkeerd in De UK
Aantal torrents beschikbaar 16.000.000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid 56.2 Mbps
Ondersteuning van directe downloads Nee
Proxy/mirror-sites torrentdownloads.unblockall.org, torrentdownloads.unblocker.cc

Bit Torrent Scene

Bit Torrent Scene is een van de beste bronnen voor torrents. Gebruikers kunnen films, TV series, muziek, games, software en eBooks bekijken.

betrouwbare torrent sites

Opgericht in 2017
Geblokkeerd in Geen
Aantal torrents beschikbaar 5,118,000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid 3.8 Mbps
Ondersteuning van directe downloads Ja
Proxy/mirror-sites btscene.unblocker.cc, bittorrentstart.com, btsproxy.com

Demonoid

Als het om betrouwbaarheid gaat kun je op Demonoid rekenen. Dit is namelijk een torrent die hoog op het lijstje van de betrouwbare torrent sites staat. De populaire BitTorrent tracker is in 2003 ten tonele verschenen. Hetzelfde jaar als The Pirate Bay. Ook Demonoid is af en toe vanwege politieke druk offline geweest. De site heeft meer dan 10 miljoen gebruikers en meer dan 800.000 torrents. Het gaat voornamelijk om films en tv series. Maar er is ook veel muziek te vinden op deze site.

beste torrentsites

Opgericht in 2003
Geblokkeerd in Oekraïne, Verenigd Koninkrijk
Aantal torrents beschikbaar 893.000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid 2.1 Mbps
Ondersteuning van directe downloads Ja
Proxy/mirror-sites Dnoid.me, Demonoid.unblocked.bet

YourBittorrent

Een voorbeeld van betrouwbare torrent sites die offline zijn gehaald is YourBittorrent. Deze torrent heeft een enigszins controversieel verleden. Hoewel ze zijn opgericht in 2009 begonnen ze oorspronkelijk in 2003 al. Dat was een samenwerking tussen twee partners. Hun product heette myBittorrnt. De ene partner wilde uiteindelijk dat de website offline gehaald zou worden, terwijl de andere juist groter wilde worden. Dit heeft ervoor gezorgd dat hun wegen scheidden. Vervolgens is YourBittorrent opgericht die ook een beste torrentsites reputatie heeft.

de beste torrent sites

Opgericht in 2009
Geblokkeerd in Portugal, Verenigd Koninkrijk
Aantal torrents beschikbaar 1.190.000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid 1.5 Mbps
Ondersteuning van directe downloads Ja
Proxy/mirror-sites yourbittorrent.goblockt.com

Andere beste torrentsites

Veel van beste torrentsites hebben hun eigen specialiteit die hun website beter maakt. Daarom zullen we hieronder een overzicht geven van alle goede websites. In lijst met Nederlandse torrentsites en niet nl torrentsites vermeld ik de torrent sites in de hoop dat je hierin vindt wat je zoekt. Maar als je op zoek bent naar de beste torrent sites met Nederlandse films en series. Dan kun je dat op deze sites misschien niet vinden. Het gaat bij de websites in deze lijst voornamelijk om Engelstalige content. Daarom heb ik ook een lijst met de beste Nederlandse torrentsites gemaakt:

Beste torrentsites die offline is gehaald

Torrent Downloads (offline, we wachten af wanneer ze weer online gaan)

Torrent Downloads is een torrent index met een van de grootste databases. Op het moment van het samenstellen van deze lijst heeft deze beste torrentsites meer dan 16 miljoen torrents.

Opgericht in 2007
Geblokkeerd in Verenigd Koninkrijk
Aantal torrents beschikbaar 16,121,000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid 2.1 Mbps
Ondersteuning van directe downloads Nee
Proxy/mirror-sites torrentdownloads.unblockall.org

Zooqle

De beste torrent site voor gaming is Zooqle. Dit komt doordat er meer dan 3.5 miljoen gecertificeerde torrents aanwezig zijn op de website. De combinatie van entertainment en goede software maakt dit voor gaming een perfect platform.

Opgericht in 2013
Geblokkeerd in None
Aantal torrents beschikbaar 3.500.000+ Torrents
Gemiddelde download snelheid 39.1 Mbps
Ondersteuning van directe downloads Ja
Proxy/mirror-sites zooqle.unblocked.win, zooqle.nocensor.xyz

Hoe kan je betrouwbare torrent sites anoniem downloaden?

Dus is het tijd om je eraan te herinneren een VPN verbinding te gebruiken bij het downloaden vanaf torrentsites nl. Het is aan te raden altijd een VPN te gebruiken, op al je apparaten. En als je torrents downloadt vind ik het eigenlijk verplicht.

Het wordt je sterk aangeraden om een ExpressVPN te gebruiken wanneer je gebruik maakt van beste torrentsites. Dit komt doordat de VPN jouw online activiteiten verbergt zodat je veilig bent voor cybercriminelen en je lekker anoniem online kan surfen. Daarom heeft ons team een stappenplan gemaakt. Zo is het duidelijk hoe je de VPN instelt om de geografische restricties te omzeilen en om jou privacy te beschermen wanneer je videos en muziek download van de Nederlandse torrentsites.

  1. Allereerst moet je je aanmelden voor een VPN. De nummer 1 aanbeveling is de ExpressVPN met  goed geld terug aanbieding.
  2. Wanneer je een account hebt gemaakt voor een VPN, downloadt je de applicatie of browser extensie.
  3. Dan kan je inloggen met je account en de kill switch en DNS Leak Protection aanzetten in de instellingen.
  4. Kies dan een server die P2P accepteert en test de verbinding op de IPLeak.net website en gebruik een antivirussoftware.
  5. Nu ben je klaar om videos te downloaden van betrouwbare torrent sites!

Voor meer informatie en tips over het veilig en anoniem downloaden van videos op een goede torrent site kan je ook nog dit artikel lezen.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

Meest gestelde vragen

Hoe kun je anoniem torrents downloaden via de Nederlandse torrentsites?

Wil je er volledig zeker van zijn dat niemand erachter kan komen of jij torrents aan het downloaden bent via de Nederlandse torrentsites? Dan lees je in dit Artikel alles over het anoniem kunnen downloaden van bestanden!

Wat is de beste VPN om op Nederlandse torrentsites aan torrenting te kunnen doen.

Er zijn tegenwoordig zeer veel verschillende VPN diensten waar je eventueel gebruik van zou kunnen maken, maar niet elke VPN is even goed om aan torrenting te doen. Daarom hebben we verschillende VPN diensten met elkaar vergeleken en hier een volledige blog over geschreven. Lees er hier alles over en kom erachter welke VPN het beste is om aan torrenting te kunnen doen!

Conclusie

Als je een goede VPN dienst gebruikt, vooral met encryptie zoals ExpressVPN heeft, heb je toegang tot beste torrentsites. Maar dat is niet het enige voordeel van het gebruik van VPN. Je identiteit en locatie blijven verborgen als je via een VPN server online bent. En pottenkijkers kunnen je niet traceren. Meestal worden de nieuwste blockbusters en huidige top 40 hits op Nederlandse torrentsites goed in de gaten gehouden. Zonder een betrouwbare VPN verbinding vinden ze je zo.

Het is ook verstandig ervoor te zorgen dat je volledig beschermd bent met een goede antivirus programma s. Want trojans en keyloggers worden via P2P snel doorgegeven aan gebruikers. Dat kan ook gebeuren wanneer je een torrent file download, pas dus op voor fake torrents en kies alleen voor betrouwbare torrent sites. Niet alles kan op tijd onderschept worden door de beheerders. En als je een dergelijk bestand downloadt kan je apparaat direct aangetast worden.

Eigenlijk kan je dus wel stellen dat een VPN onmisbaar is. Daarom hopen wij jou in dit artikel genoeg informatie te hebben gegeven zodat je veilig op een nl torrentsite bestanden kan downloaden, delen of afspelen.

Pauline tech blogger

Pauliene is de jongste van ons team. Sinds haar afstuderen aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze rechten studeerde, maakt ze deel uit van ons team als cyber security expert. Hoewel ze ook actief is als recreatieblogger, heeft ze snel geleerd over de voor- en nadelen van het (voorheen) vrije internet, net als velen van haar generatie. Met haar artikelen en onderzoek waarschuwt Pauliene ons voor de gevaren die het internet met zich meebrengt en de mogelijke risico's voor online privacy en veiligheid. Haar juridische achtergrond stelt haar in staat om complexe cyber security vraagstukken te analyseren en begrijpelijk te presenteren voor onze lezers. U kunt contact opnemen met Pauliene via e-mail: pauliene@privacyenbescherming.nl.

1 Reactie
  1. Het werkt bedankt

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl