Probleemloos Amerikaanse kanalen streamen

Stel je woont in de Verenigde Staten en je wilt The Great Firewall eens doorbreken. In dit geval heb je dan een  Amerika VPN nodig. Echter is nu de vraag: wat is nu een snelle en betrouwbare Amerikaanse VPN is?

In dit artikel gaan we een aantal goede VPN’s bekijken. Lees dus snel verder wanneer je wilt weten wat de beste versleutelde verbinding is voor de USA.

Probeer gratis!
De beste VPN voor de Amerikaanse markt

Neem nu een proefabonnement op ExpressVPN en ontvang 30 dagen gratis USA VPN.

Bijgewerkt: 24 mei, 2024

De beste Amerikaanse VPN’s op een rijtje

We zullen het gaan hebben over waarom je een VPN Amerika nodig hebt in the first place. Vervolgens selecteren we de beste Amerika VPN’s op basis van een aantal punten en bespreken we nog enkele andere privacy-gerelateerde zaken. In het overzicht hieronder zijn de VPN Amerika die wij het beste vinden voor onblokkeren van Amerikaanse geografische content blokkades.

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Hoe kies je de beste Amerika VPN?

Wij hebben een selectie gemaakt op baseerd van een aantal zaken. Zo hebben we onder andere gekeken naar wereldwijde server dekking, verbindingssnelheden, privacy-tools, klantenservice en natuurlijk, hoe kan het ook anders, de prijs.

Premium VPN’s vragen vaak een kleine maandelijkse bijdrage van een paar euro. Dit gebruiken zij om te investeren in de laatste technologie en servers. Zij doen dit allemaal zodat hun VPN de beste blijft en zodat zij dus jou als klant kunnen blijven bieden wat zij beloven.

VPN’s moeten op een bepaalde manier geld verdienen aan hun gebruikers. Dit is logisch, anders zouden zij verlies draaien. Hoe doen ze dit precies? De meeste zeer goedkope VPN’s verdienen geld op een indirecte manier. Hun methoden zijn dan ook vaak op zijn minst irritant, oneerlijk, half verstopt ten opzichte van hun klanten en soms zelfs gevaarlijk.

Naast alleen een datalimiet zorgt het gebruik van een gratis VPN vaak voor een langzamere internetverbinding. Dit komt omdat hun software niet optimaal is en omdat ze je natuurlijk over willen halen een betaald VPN-abonnement via hun aan te schaffen.

VPN’s worden met de dag populairder, zeker nu steeds meer mensen zich zorgen maken om hun digitale privacy.

Nadat we iedere VPN-aanbieder grondig onder de loep hebben genomen, hebben wij uitgebreide VPN reviews geschreven over iedere VPN-provider. In deze VPN reviews kan je de voor- en nadelen lezen van de desbetreffende aanbieder. Wij zijn eerlijk in onze reviews, dus ook de wat mindere zaken komen aan bod.

Als je zelf een goede of minder goede ervaring hebt met een VPN-aanbieder, kan je onder de VPN reviews door ons geschreven een reactie achterlaten. Wij stellen dit zeer op prijs, want dan hebben we een goed en eerlijk beeld over iedere VPN-aanbieder en kunnen wij jullie VPN-ervaringen goed peilen.

Gebruik geen kostelose VPN USA!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Gebruik absoluut geen VPN USA die niets kost! Waarom niet? We zullen het nog eens uitleggen.

vpn amerika

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Met deze stijging in vraag naar VPN’s, groeit ook het aanbod. Er zijn tegenwoordig duizenden kostelose aanbieders beschikbaar op het internet om te zorgen dat je zogenaamd veilig bent online, ”zonder verborgen kosten.

Dit klinkt natuurlijk geweldig, maar niets is minder waar! VPN’s zijn van nature dure en ingewikkelde software, welke enorm grote investeringen vereisen om uberhaupt op te zetten. Daarnaast moeten deze VPN softwares ook continue geüpdatete worden. Hoe kan er dan iets bestaan als volledig kostenloos?

Voor niets bestaat niet

Ook gratis VPN-aanbieders moeten hun kosten kunnen denken en winst maken. Dit doen zij dus door geld te verdienen op hun klanten door gebruik te maken van een aantal geheime trucjes. Deze trucs zijn niet alleen gevaarlijk en oneerlijk, maar eigenlijk ook geheel tegen het principe van het gebruik van een VPN.

Zoals we je zullen gaan uitleggen kan het gebruik van een kostenlose VPN zelfs leiden tot een nog onveiliger internet dan surfen zonder VPN. Sterker nog, het kan je echt slachtoffer maken van cybercriminaliteit.

Gelukkig bestaan er premium VPN’s die alles kunnen doen tegen een kleine betaling en zonder verborgen gevaren.

Risico’s van het gebruik van VPN voor niets

We zullen gelijk maar bij het gevaarlijkste aspect van het gebruik van deze VPN’s beginnen. Het grootste gevaar is namelijk je digitale veiligheid. In de meeste van dit soort VPN’s zit malware geprogrammeerd. De meeste malware is advertentie-gerelateerd, wat ook vrij logisch is.

Deze VPN’s willen je natuurlijk bombarderen met reclame. Zo kunnen zij lekker winst maken met al hun ad-views terwijl jij allerlei irritante pop-ups en spam krijgt. Gelukkig hebben betaalde, premium VPN’s ingebouwde adblockers en malware bescherming. Ook hebben betaalde VPN’s geen bandbreedte-limieten, maar hierover later meer.

Een van de ergste dingen die een VPN kan doen, en het gebeurd helaas veel, is het volgen van je dataverkeer. Juist dit is een van de belangrijkste zaken die een premium VPN voor je voorkomt. De VPN’s doen trackingsoftware van derde partijen in je PC of ander toestel.

Dus, premium VPN’s zorgen er juist voor dat je niet meer gevolgd kan worden online. De overige VPN’s daarentegen verzamelen juist je informatie en verkopen dit aan de hoogste bieder. Sommige van dit soort VPN’s verbergen heel goed dat ze je data verkopen, maar anderen zijn er juist eerlijk in en vermelden het ergens in de kleine lettertjes.

Netflix onblokkeren met VPN

Geen enkele van deze kostelose VPN kan Netflix deblokkeren. Netflix is continu in oorlog tegen VPN’s en gebruikt dan ook de best beveiligde geografische content blokkades ter wereld. Het is gewoon een feit dat het deblokkeren van Netflix de laatste VPN-technologie nodig heeft. Gratis VPN’s kunnen dit dan ook nooit voor je doen, al adverteren ze er wel mee.

De meeste van deze VPN’s hanteren een datalimiet. Dit wil zeggen dat je na een bepaalde tijd toch een betaald VPN-abonnement zal moeten afsluiten. Vaak doe je dit uit frustratie en dit weten de VPN-aanbieders maar al te goed.

Tegenwoordig is er nog een andere manier om geld op je te verdienen. De VPN’s verkopen tegenwoordig je bandbreedte en de computerkracht van je toestel. Dit doen zij om cryptocurrency te minen zonder dat jij dit door hebt. Hoewel je kan genieten van een semi onbetaalde VPN die de batterij van je toestel supersnel opmaakt, zitten zij geld op je te verdienen in de vorm van Bitcoin en andere digitale valuta.

vpn amerika

VPN USA 30 dagen gratis proberen

Naar onze mening kan je de beste Amerikaanse VPN, ExpressVPN uitproberen. Dit gaat je geld kosten, maar  heel duur is dit echt niet. Het is een van de beste premium VPN op de markt die we hebben mogen testen en die een geweldige try before you buy guarantee aanbiedt.

Je kan ExpressVPN gratis uitproberen. Mocht je niet tevreden zijn met de aangeboden VPN-diensten van ExpressVPN, zeg je gewoon binnen de eerste je VPN-abonnement op, zal absoluut geen vragen stellen waarom je je VPN-abonnement hebt opgezegd. Vervolgens zullen zij overgaan tot terugbetaling.

Voordelen van een betaal versie

Nu je alle nadelen van gratis Amerikaanse VPN’s weet, zullen we het gaan hebben over de voordelen van een betaalde, premium VPN Amerika. Zo kan je ten eerste met een betaalde VPN wel Netflix deblokkeren. Als je dus in de States woont, kan je gewoon Nederlandse Netflix kijken met een premium Amerika VPN.

vpn amerika

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Naast alleen Netflix deblokkeren kan je een betaalde VPN ook gebruiken om andere Nederlandse streamingdiensten te kijken in de Verenigde Staten. Denk bijvoorbeeld aan Kijk.nl, Videoland, NPO Start Plus en dergelijke. Ook kan je een betaalde VPN gebruiken om digitale censuur te vermijden of om torrents te downloaden.

Het inloggen op gratis, publieke Wi-Fi netwerken is normaliter vrij gevaarlijk. Als er toevallig een hacker op hetzelfde netwerk zit kan deze in wezen alles van je zien, volgen en eventueel misbruiken. Gelukkig hebben de meeste premium VPN’s hier allerlei beveiligingsfuncties voor.

Een van de mooiste functies van een betaalde, premium VPN USA, is dat deze no log policies voeren. Deze premium services houden dus geen enkel logboek-bestand bij van je dataverkeer en surfgedrag. Op deze manier kan de Amerikaanse overheid geen inzage krijgen in wat je allemaal doet en gedaan hebt online.

Amerika VPN instellen

Als je eenmaal een VPN-aanbieder hebt uitgekozen, dien je de bijbehorende VPN app of software te downloaden. Vaak is hier een aangewezen downloadpagina voor, maar dat spreekt vrij voor zich. Download de software op je PC of laptop of de app op je mobiele toestellen.

Bij de meeste premium VPN’s kan je een toestel of vijf beschermen, dus je kan net zo goed de app op allemaal installeren. Vaak hebben de VPN-aanbieders zowel Mac als Windows applicaties beschikbaar, dus dit hoeft geen probleem te zijn.

Beste Amerikaanse VPN software Instellen

Zodra je eenmaal de software en/of app geïnstalleerd hebt, vul je je gekozen gebruikersnaam en wachtwoord in. Dit zijn de inloggegevens die je zelf in hebt gesteld tijdens het afsluiten van je VPN-abonnement. Sommige VPN-aanbieders bieden 2-factor-authentication aan. Dit wil zeggen dat je je login nog even met je smartphone dient te bevestigen.

Als je ingelogd bent, kiest de VPN vaak de VPN-server die het dichtste bij je is. Dit doet de VPN zodat je een supersnelle VPN-verbinding hebt. Als je liever van land of server wilt veranderen kies je simpelweg een andere server uit en verbindt je daar mee.

Mocht je VPN-verbinding om wat voor reden komen stil te vallen, log je gewoon weer in op de VPN en herverbind je met een server naar keuze.  Sommige VPN’s hebben een ingebouwde kill switch functie. Dit wilt zeggen dat als je per ongeluk zonder VPN surft, al je internet wegvalt.

Dit is in het begin soms even heel vervelend, maar dit is uiteindelijk een functie juist om je te beschermen. Eigenlijk is het gebruiken van een VPN zonder kill switch functie niet echt aan te raden. Het kan namelijk nog vrij gevaarlijk zijn als je ineens geen actieve VPN-verbinding hebt en je bezig bent met bepaalde zaken op het internet.

Je wilt immers niet hebben dat je internetaanbieder kan zien wat je doet tijdens het surfen op het web met een VPN.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

VPN Amerika – Conclusie

Zoals je hebt geleerd uit dit artikel is het dus echt niet aan te raden een gratis VPN te gebruiken. Als je gewoon een betaalde, premium Amerika VPN gebruikt, ben je optimaal beschermd tegen hackers en andere vormen van cybercriminaliteit. Bovendien kan je ongecensureerd surfen zonder dat je bespied wordt door de overheid en andere bedrijven. Immers is digitale privacy een recht, helaas een die men zelf in eigen handen dient te nemen.

Eigenlijk is internetten zonder VPN al bijna een ding uit het verleden. Zeker als je in de Verenigde Staten woont en ongestoord wilt internetten of juist toegang wilt hebben tot bijvoorbeeld Amerikaanse Netflix vanuit het buitenland. Er is geen andere mogelijkheid dit te doen zonder VPN.

Bovendien kost een VPN-abonnement maar een paar dollar of euro per maand. Het is niet meer zo dat een VPN-abonnement honderden kost, zoals een paar jaar geleden. De meeste premium VPN’s komen ook nog eens met allerlei extra functies. Zo bevatten de meeste een ingebouwde password manager, password generator, kill switch en hanteren ze een no log policy.

Ons oprechte advies is dan ook gewoon te gaan voor een betaalde, premium VPN Amerika. Kies gewoon een ExpressVPN uit de VPN USA top ranking lijst van dit artikel en je zit safe. Meer info over VPN aanbieders ga dan naar onze homepage

levi

Levi, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelordiploma in technologie, heeft meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. In die tijd heeft hij diepgaande kennis en expertise opgebouwd in verschillende aspecten van de IT-industrie, met name op het gebied van cyberbeveiliging. Al vanaf het begin van het internet is hij gepassioneerd door alles wat met het online wereldje te maken heeft. Tegenwoordig concentreert hij zich voornamelijk op het schrijven over internetveiligheid, omdat hij vindt dat onze beveiliging vaak te kort schiet en dat er te veel openheid is. Levi wil mensen bewust maken van de uitdagingen op het gebied van internetbeveiliging en oplossingen bieden om hun digitale veiligheid te verbeteren. Hij gelooft dat het vergroten van het bewustzijn over online bedreigingen en het nemen van passende maatregelen cruciaal zijn in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. U kunt contact opnemen met Levi via e-mail: levi@privacyenbescherming.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl