De Beste VPN Disney+ in 2024

Bij Disney Plus kan je onbeperkt naar de nieuwste films van Marvel en Pixar kijken, maar ook naar documentaires van National Geographic en alle films en series die door 20th Century Fox worden aangeboden. Er is voldoende vermaak voor het hele gezin en met een Disney Plus VPN zorg je ervoor dat iedereen altijd en overal kan kijken! Op deze pagina vind je hoe je de beste VPN Disney+ kunt vinden, welke door ons als beste getest zijn en hoe je de VPN op je apparaat installeert.

Gratis Download ExpressVPN
Wil je overal en meer Disney Plus deblokkeren?

Door een ExpressVPN te gebruiken, kan je altijd en overal toegang krijgen tot je account. Daarbij krijg je ook nog eens toegang tot de content die beschikbaar is in het buitenland met goed geld terug garantie!

De beste Disney Plus VPN

De beste VPN Disney plus heeft voldoende servers, snelheid en dataverbruik. Zo weet je zeker dat jij altijd toegang hebt tot de content die je wil zien.

Zelf op zoek gaan naar wat voor jou de beste optie is, kan erg lang duren. Er zijn veel verschillende VPN aanbieders op de markt, waardoor je al snel door de bomen het bos niet meer ziet.

Daarbij is het ook moeilijk om vanaf een website te beslissen of een VPN ook echt goed zal werken met Disney Plus. Om te voorkomen dat jij bij meerdere aanbieders een abonnement moet afsluiten en de software moet downloaden, hebben wij dat alvast voor je gedaan!

De VPN aanbieders uit de onderstaande lijst zijn allemaal grondig getest en met elkaar vergeleken, waarbij ExpressVPN als onze nummer 1 uit de test kwam.

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

De beste Disney Plus VPN kiezen

Tijdens je zoektocht naar de beste VPN Disney+, zal je er al snel achter komen dat iedere aanbieder weer andere kwaliteiten heeft.

Dit kan best verwarrend zijn, omdat je daardoor niet goed weet wat er nu echt belangrijk is. Om het voor jou wat gemakkelijker te maken, hebben we de verschillende eigenschappen van een goede VPN voor je uitgelicht.

Disney plus VPN

Op deze manier kan je voor jezelf gemakkelijk bepalen wat je belangrijk vindt en waar je tijdens je keuze op wil letten. Gebruik deze eigenschappen dus tijdens je zoektocht naar de beste Disney+ VPN.

Wereldwijde serverdekking

Via een VPN maak je verbinding met servers over de hele wereld. Hoe meer servers je hebt, vanaf hoe meer locaties je Disney Plus kunt ontvangen.

Dit is in sommige gevallen handig omdat het aanbod van Disney+ niet in ieder land hetzelfde is. Als jij via je VPN vanuit Amerika kijkt, is er een grote kans dat je hele andere content te zien krijgt dan vanuit Nederland.

Een goede Disney VPN heeft dus servers in alle landen waar de streamingdienst beschikbaar is. Zo weet jij zeker dat je altijd toegang hebt tot alle content.

Daarbij zorgt een groot aanbod aan servers er ook voor dat servers minder snel overbelast raken. Bij een VPN waarbij er slechts een paar servers beschikbaar zijn, moeten namelijk veel gebruikers hun verkeer via dezelfde server omleiden. Hierdoor kan je verbinding traag worden of zelf helemaal verbreken.

Snelheid van de verbinding van een Disney plus VPN

Bij Disney Plus wil je natuurlijk films, series en documentaires kijken en daar heb je een snelle verbinding voor nodig. Een verbinding die niet snel genoeg is zal haperen of vastlopen.

Sommige VPNs zijn zo traag dat ze helemaal geen verbinding met Disney Plus kunnen maken.

De beste VPN Disney+ is snel genoeg om de content in de hoogste kwaliteit en zonder onderbrekingen te streamen. Alle VPNs uit onze lijst zijn gegarandeerd snel genoeg voor Disney Plus!

Vooral onze nummer 1 VPN, ExpressVPN heeft ontzettend snelle servers, waarmee je zonder bufferen naar alle content van Disney Plus kunt kijken.

Privacy

Je account bij Disney Plus heeft veel persoonlijke informatie over jou. Niet alleen je adres- en betaalgegevens, maar ook je gebruikersnaam en je wachtwoord.

Bij een goede VPN worden al jouw gegevens versleuteld, waardoor het voor een hacker veel minder makkelijk is om deze te achterhalen.

Daarnaast wil je natuurlijk ook dat je veilig online kan gaan als je geen Disney Plus via VPN aan het kijken bent. Bijvoorbeeld tijdens het internetbankieren of online shoppen.

Een goede VPN beschermt jou ook als je buiten je huis gebruik wil maken van een openbaar wifinetwerk. Je gegevens worden namelijk altijd versleuteld en je IP-adres blijft verborgen.

Klantenservice

De klantenservice van een VPN Disney+ moet altijd bereikbaar zijn. Er is namelijk niets zo vervelend als wanneer je VPN niet werkt en er niemand beschikbaar is om dit voor jou op te lossen.

Sommige aanbieders hebben op hun website een live chat die 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar is. Daarbij weet je zeker dat je meteen geholpen wordt als Disney plus met VPN niet werkt.

Andere aanbieders hebben op hun website alleen een contactformulier. Daarbij kan het vaak voorkomen dat je een aantal dagen moet wachten voordat je antwoord op je vraag over je Disney plus VPN krijgt.

Prijs

De prijs-kwaliteit verhouding van een Disney plus Nederland VPN is erg belangrijk. Het is natuurlijk normaal om voor een VPN te betalen, maar let op dat het niet te veel wordt.

Een groot deel van de aanbieders maakt een abonnement goedkoper als je voor een langere tijd afsluit. Het is dan goedkoper om je VPN Disney+ voor een jaar af te sluiten dan per maand te betalen.

Let ook goed op of er aanbiedingen zijn, dat kan namelijk aanzienlijk in het totaalbedrag schelen.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Geen gratis Disney Plus VPN gebruiken

Als je op zoek bent naar een goede VPN om Disney Plus mee te kijken, zal je al snel zien dat er ook veel gratis aanbieders op de markt zijn.

Dit lijkt misschien aantrekkelijk, maar wij zullen je altijd afraden om deze te gebruiken.

Er zitten namelijk een aantal risico’s en beperkingen aan het gebruik van een gratis VPN.

VPN Disney+

In de eerste plaats moet de aanbieder ergens zijn inkomsten vandaan halen. Een van de manieren waarop er inkomsten kunnen worden gegenereerd is door jouw gegevens door te verkopen aan derden.

Daarbij kunnen gegevens over welke websites jij bezoekt worden verkocht aan bedrijven die advertenties aanbieden, maar het kan ook om je betaal- en inloggegevens gaan.

Ook kan al je online activiteit worden bijgehouden en worden verkocht aan je internetprovider. Deze weet dan precies op welk moment jij veel data verbruikt en vervolgens zullen ze je verbinding op die momenten langzamer maken.

Op die manier weet je internetprovider zeker dat het internet snel genoeg blijft voor iedereen met een abonnement, maar kan het wel gebeuren dat jij tijdens het kijken van The Mandalorian opeens een hele trage verbinding krijgt.

Daarbij is een gratis VPN Disney+ vaak ook niet snel genoeg. Je mag vaak maar een beperkt aantal data gebruiken, waardoor je niet genoeg hebt om een film of aflevering volledig af te kijken.

Tot slot worden IP-adressen van gratis aanbieders ook vaak geblokkeerd. Zodra heel veel mensen gebruik maken van hetzelfde IP-adres, wordt het IP-adres gemarkeerd als vreemd en krijg je niet langer toegang.

Wil je wel graag een betaalde VPN proberen, maar weet je nog niet of je het waard vindt om voor een abonnement te betalen? Probeer dan eens onze nummer 1 VPN Disney+, ExpressVPN, deze kan je  30 dagen lang gratis proberen.

De voordelen van een Disney Plus VPN

Als je denkt dat een VPN alleen handig is om Disney Plus mee te kijken, heb je het mis. Er zijn namelijk nog veel meer voordelen van het gebruik van een VPN.

In de eerste plaats kan je ook toegang krijgen tot de buitenlandse bibliotheken van andere streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime.

Met een VPN gaat er een online wereld voor je open die tot nu toe altijd verborgen was! Je omzeilt de geografische restricties als je vanuit het buitenland toegang wil krijgen tot Nederlandse content en andersom.

Daarbij ben je met een VPN altijd beschermd, dus ook als je geen Disney+ aan het kijken bent. Je gegevens worden versleuteld en je IP-adres wordt verborgen, waardoor je privacy altijd wordt gewaarborgd.

Zo hoef je je geen zorgen te maken als je online wil winkelen of bankieren. Je gegevens zijn ontoegankelijk en niet tot jou te herleiden.

Door een VPN te gebruiken kan je bijvoorbeeld ook veel veiliger gebruik maken van gratis openbare wifinetwerken. Deze zijn vaak niet goed beveiligd en met een VPN kan je ervoor zorgen dat jouw gegevens toch beschermd worden.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Disney Plus VPN installeren op je apparaat

Een VPN installeren op je apparaat is erg gemakkelijk. Om te beginnen ga je altijd eerst naar de website van de aanbieder. Hier maak je een account aan en sluit je een abonnement af.

Houd er hierbij rekening mee dat het vaak goedkoper is om een abonnement voor een langere periode af te sluiten. Per jaar betalen is vaak goedkoper dan per maand.

Op de website van de aanbieder vind je de Disney Plus VPN software die geschikt is voor jouw besturingssysteem. Deze hoef je nu alleen nog te downloaden.

Vervolgens draait het gehele programma zich vanzelf af. Wij raden altijd aan om de software op deze manier te installeren, in plaats van het zelf te doen.

Bij het manueel instellen van een VPN moet je namelijk in de instellingen zelf de informatie als het serveradres, gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Dit is erg gevoelig voor foutjes en duurt bovendien veel langer.

Je begint met je VPN Disney+ door in de lijst met servers een land te kiezen. Klik vervolgens op verbinden om al je internetverkeer via deze server om te leiden.

Het is verstandig om nu online je IP-adres te checken. Hiervoor zijn verschillende websites waarbij je te zien krijgt of je ook echt verbonden bent met de server van je keuze. Als alles goed is, kan je met een gerust hart verder!

Disney Plus in de Verenigde Staten kijken

We hebben al eerder verteld dat je met een Disney plus VPN toegang kunt krijgen tot Disney+ bibliotheken die normaal gesproken niet beschikbaar zijn.

Het aanbod van Disney+ Amerika is bijvoorbeeld heel anders dan in Nederland en dat geldt ook voor de series en films die je kunt zien in andere landen.

De Amerikaanse bibliotheek ontgrendelen is heel eenvoudig. Het enige wat je moet doen is via je VPN verbinding maken met een server in de Verenigde Staten.

Vervolgens log je gewoon in op je Nederlandse Disney+ account. De geo-tracking denkt dan dat jij in de Verenigde Staten bent en daarom krijg je de Amerikaanse content aangeboden.

Disney plus VPN

Disney Plus Nederland vanuit het buitenland kijken

Als je een abonnement op Disney+ hebt en wil kijken vanuit een land waar de dienst niet wordt aangeboden, heb je ook een VPN Disney+ nodig.

In dit geval doe je dus precies het omgekeerde. Je maakt vanuit het buitenland verbinding met een server in Nederland, waardoor de geo-tracking denkt dat jij gewoon in Nederland bent.

Vervolgens krijg je niet langer een melding dat Disney+ niet beschikbaar is, maar kan je gewoon de content van Disney+ Nederland bekijken.

Disney Plus VPN

Een Disney Plus VPN is dus een goede aanvulling op een Disney Plus abonnement. Je krijgt niet alleen vanaf iedere locatie toegang tot de content in Nederland, maar ook andersom. Met een VPN Disney+ haal je het meeste uit je abonnement, doordat je ook content uit andere landen kunt bekijken.

Daarbij heeft een VPN in het algemeen ontzettend veel voordelen. Zo kan je bijvoorbeeld ook meer content van andere streamingdiensten bekijken en ben je altijd en overal goed beveiligd.

Als je op zoek bent naar een goede aanbieder, vind je op deze pagina een aantal eigenschappen waar je op moet letten. Wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt? Ga dan voor onze nummer 1 VPN, ExpressVPN. Zo weet je zeker dat je VPN Disney+ zal werken. Daarbij kan je de VPN ook voor 30 dagen proberen en als je niet tevreden bent krijgt je gewoon je geld terug!

Charlotte

Charlotte, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelorgraad in Informatietechnologie van de Technische Universiteit Delft, is een gepassioneerde internetliefhebber en is altijd al gefascineerd geweest door de online wereld. Haar bijzondere voorliefde ligt bij veiligheid en privacy op internet, en ze begrijpt het belang van privacy als het ultieme beschermingsmiddel. Als ervaren beveiligingsexpert blijft Charlotte voortdurend up-to-date op het gebied van beveiliging en bescherming op internet, en ze zet zich in om haar kennis te delen met onze lezers. Ze gelooft dat bewustwording van online bedreigingen en het nemen van de juiste maatregelen essentieel zijn in de digitale wereld van vandaag. U kunt contact opnemen met Charlotte via e-mail: charlotte@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl