Disney Plus Nederland streamen in het buitenland

Wij als Nederland waren een van de eerste landen in de wereld na Amerika en Canada waar het Disney Plus video platform is gelanceerd! We werden zelfs heerlijk getrakteerd met een maand lang gratis Disney plus, waar ik dan natuurlijk ook met veel plezier van heb weten te profiteren. Het mooie was dat ik niet eens in Nederland zat tijdens mijn proefperiode bij Disney, maar in Spanje! Wil je weten hoe ik toegang kreeg tot Disney+ Nederland? Lees dan snel verder hoe ik dat doe!

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Nederland!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

De streamingdienst Disney Plus NL

Het Disney+ een video platform met nieuwe series die je kunt bekijken. Disney + NL is vergelijkbaar met andere streaming giganten zoals Hulu, Amazon Prime, Netflix en HBO. Het verschil is echter dat Disney+ NL een videoplatform is en ligt in het verlengde van de nevenactiviteiten van Disney.

Disney plus VPN

Voorheen waren er al veel Disney titels te vinden op andere diensten zoals Netflix, toen Disney plus Nederland nog niet bestond. Geleidelijk heeft Disney dan ook deze titels teruggetrokken en kunnen wij als trouwe kijker geen Disney s meer kijken op Netflix, waar wellicht al veel een abonnement op hebben.

Hierdoor zijn ze alleen nog maar te streamen via de Disney streaming dienst.

Welke titels zijn er te streamen? Het bedrijf is natuurlijk veel meer dan alleen maar Mickey Mouse en Donald Duck, dat overigens wel titels zijn die we graag zouden willen zien. De nostalgia zal toeslaan. Wie hebben deze iconen vroeger niet gezien?!

In het verleden zijn er een paar opzienbare overnames geweest vanaf de kant van Disney zoals die van Lucas Studio’s. Deze produceerde de wereldberoemde Star Wars titles. Ook is Disney nu de eigenaar van Marvel, Disney Pixar (Toy Story reeks). Naast deze beroemdheden is ook zelfs National Geographic te bewonderen. Enkele nieuwe Disney titels zullen zijn: Lady en de Vagebond, The Lion King, Dumbo, the mandalorian en nog veel meer!

Volop keuze dus en ideaal voor een gezin met opgroeiende kinderen. Als jij er mee bent opgegroeid, gun je kinderen dan dezelfde leuke ervaring die alle iconen ons vroeger gaven!

Disney+ Nederland is geografisch beperkt

Helaas is Disney+ NL alleen maar te ontvangen wanneer je in Nederland bent. Wanneer je buiten de Nederlandse grenzen bent zal je dan ook geblokkeerd worden van het platform.

We noemen deze problemen geografische beperkingen. We kunnen helaas geen toegang krijgen in het buitenland, toch? Waar kennen we dit ook van? Met andere streaming giganten zoals Netflix hebben we hetzelfde probleem.

Het is dan ook niet zo raar dat we precies dezelfde technische truc gaan hanteren die we ook toepassen bij Netflix, HBO en alle andere streaming giganten.

Het probleem is duidelijk onze fysieke locatie, waardoor we geografisch geblokkeerd zullen worden. De enige manier om deze blokkade op te heffen is met een versleutelde verbinding. Dit verbinding kan gelegd worden met behulp van een geavanceerde en tevens betrouwbare VPN dienst.

Walt Disney zal niet weten wat hem overkomt!

Ga naar ExpressVPN
30 dagen volledige VPN Gratis

Video bewijs: Disney+ voor streaming vanuit het buitenland

Hoe ik buiten Nederland toch nog Disney plus Nederland kon streamen was allemaal dankzij het gebruik van een virtueel privé netwerk!

Tip van de dag: 1 maand gratis ExpressVPN

Nu denk je misschien dat dit helemaal niet mogelijk is of heb je juist gelezen dat de meeste betrouwbare diensten een 30 dagen geld terug garantie hebben.

Dit is wellicht wel waar maar de meeste providers zullen moeilijk doen om je geld te retourneren na deze periode van 30 dagen. ExpressVPN niet. Daarom is het de perfecte Disney+ VPN om uit te proberen voor Disney Plus. Ben je niet tevreden? Dan zal ExpressVPN zonder enige moeite je geld retourneren. Het is dus een fantastische aanbieding omdat je geen risico loopt en voor een maand lang een volledig functionerende en betrouwbare. Enige middel is de Disney Plus Nederland VPN!

Disney Plus VPN: Onze ranking voor best VPN Disney+

Er zijn zoveel VPN providers (ook die zeggen een Disney Plus Nederland VPN te zijn), maar welke moet je kiezen. Ik zal je hierbij helpen. Omdat wij al jaren over dit onderwerp bloggen durf ik te zeggen dat we er wel iets van afweten.

Maar natuurlijk ben je vrij om een eigen keuze te maken maar door de jaren heen zijn er wel enkele hele betrouwbare VPN diensten boven komen drijven. Met deze onderstaande selectie was de belangrijkste criteria of je ermee in Disney Plus mee kon streamen wanneer je bijvoorbeeld in het buitenland zat.

Conclusie

Met onze oplossing was het nog nooit zo eenvoudig om naar Disney+ in het buitenland te kijken. Gebruik eenvoudig een VPN om uw IP-adres te wijzigen en geografische beperkingen te omzeilen.

In de wereld van de VPN providers is er gigantisch veel keuze. Als consument weet je dan wellicht niet welke je moet kiezen en zie je door de bomen het bos niet meer.

Wij al jaren over dit onderwerp bloggen en durf dan ook met zekerheid te zeggen dat ik de kennis heb om jouw te assisteren en een accurate recommandatie te geven betreft de best VPN Disney+.

Wil je Disney plus gemakkelijk streamen? Maak dan gebruik van één van de bovenstaande best VPN diensten, ExpressVPN, en Disney+ Nederland is binnen no-time voor jouw beschikbaar!

Bovendien kunt u met dezelfde tool ook de Amerikaanse catalogus bekijken.

Jesper is een absolute tovenaar als het gaat om informatie vinden van de VPN’s, en alles wat daarmee te maken heeft. Tegenwoordig gebruikt Jesper zijn kwaliteiten voor ons als onderzoeker. Met Jesper als sterke aanvulling van ons team maakt hij het mogelijk de meest relevante informatie voor u te analyseren.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl