Hoe Nederlandse Disney plus in het buitenland kijken 2024

Ga je op vakantie en wil je graag Nederlandse Disney plus in het buitenland kijken? Dan zul je er waarschijnlijk snel achterkomen dat je niet naar je normale programma’s zult kunnen kijken of dat het streamen zelfs volledig onmogelijk is. Om je toch te helpen hebben we een oplossing voor je gevonden, lees snel verder.

Probeer ExpressVPN
Disney+ buitenland kijken met ExpressVPN - Bespaar 49%

Met de diensten van ExpressVPN kun je de Disney plus streams ontgrendelen in het buitenland! Probeer het nu zonder zorgen uit met een 30 dagen geld terug garantie! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS.

Het artikel is bijgewerkt op: 21 juni 2024

De streamingdienst Disney plus in Nederland

Disney plus is een streaming platform zoals Netflix waar je op terecht kunt voor het volgen van jouw favoriete Disney shows. Net zoals andere platformen zul je voor de streaming diensten moeten betalen. Je kunt ervoor kiezen om maandelijks of jaarlijks voor de diensten te betalen. Disney plus is ook beschikbaar in het buitenland, maar wanneer je de diensten van Disney plus in buitenland probeert te gebruiken zul je niet dezelfde shows kunnen kijken als in Nederland!

disney plus buitenland

Kan ik Nederlandse Disney+ in het buitenland kijken?

Nee, het Nederlandse Disney+ kijken in het buitenland is mogelijk in verschillende andere landen, maar je zult hier niet dezelfde shows en films op kunnen kijken als wanneer je thuis bent. Dit komt doordat Disney+ in het buitenland niet altijd dezelfde rechten heeft om bepaalde shows uit te zenden! De streaming dienst zal dus restricties in het buitenland moeten opleggen waardoor Nederlandse Disney plus buitenland kijken niet mogelijk is!

De website of de Disney plus stream zal de locatie van jouw IP-adres controleren en kijken of deze binnen de toegestane zone ligt. Indien dit niet het geval is krijg je ofwel een ander aanbod te zien of de toegang tot de streaming dienst zal worden geblokkeerd. Gelukkig hebben we een oplossing gevonden waardoor!

disney plus in buitenland

Het enige wat je nodig hebt om Nederlandse Disney plus in het buitenland kijken te kunnen, is een VPN en een abonnement op Disney plus!! Met een VPN dienst kun je namelijk de locatie van je IP adres aanpassen naar een locatie die binnen de toegestane regio ligt. Op deze manier kun je de geo restricties, die Nederlandse Disney plus in buitenland moet opleggen, omzeilen!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

Hoe kun je Nederlandse Disney+ kijken in het buitenland

We hebben namelijk een kort stappenplan voorzien waarmee jij zonder problemen naar de Nederlandse Disney+ van overal kijken.

  1. Sluit een abonnement af bij een betalende VPN, om de Nederlandse Disney+ te kijken raden wij de diensten van ExpressVPN aan!
  2. Download en installeer de VPN software op je apparaat.
  3. Open de applicatie en verbind met een server.
  4. Je moet met een server in Nederland verbinden om de Disney plus in buitenland kijken!
  5. Bezoek dan het streamingplatform van Disney plus (hier)

ExpressVPN gratis proefperiode van 30 dagen

Wil je graag Nederlandse Disney+ en wil je hier een VPN voor gebruiken? Wanneer je de beste VPN op zoekt op Disney plus buitenland te kunnen, zul je een hele hoop verschillende oplossingen vinden. Een aantal van deze oplossingen zullen ook gratis zijn. We raden echter af om deze gratis oplossingen te gebruiken om Nederlandse Disney plus te streamen!

De gratis VPN diensten hebben vaak niet de budgetten om de juiste bescherming aan te bieden en houden vaak je gegevens bij wanneer je Nederlandse Disney plus streaming bezig bent! Deze data verkopen ze dan aan derde partijen die hiermee kunnen doen wat ze willen!

Wil je er zeker van zijn dat jetijdens het Nederlandse Disney+ kijken in het buitenland volledig beschermd wordt en je je geen zorgen hoeft te maken om je online privacy? Dan kun je best gebruik maken van de diensten van ExpressVPN. Deze dienst helpt je namelijk bij het versleutelen van je gegevens en zal ervoor zorgen dat je Nederlandse Disney plus in het buitenland kijken kunt! Je kunt de VPN dienst nu zonder zorgen uit proberen met de 30 dagen geld terug garantie voor nieuwe gebruikers!

Welke VPN is het beste om Nederlandse Disney+ kijken in het buitenland?

Om Disney+ te kijken zul je een VPN nodig hebben. Wanneer je echter opzoekt welke VPN je best kunt gebruiken om Nederlandse Disney plus te streamen, zul je veel verschillende oplossingen vinden. Om je te helpen hebben we een aantal van deze VPN diensten getest en met elkaar vergeleken. Met de resultataten van deze test hebben we de volgende ranglijst kunnen maken:

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Zoals je kunt zien zijn de diensten vanExpressVPN verkozen tot een van de beste VPN diensten om Nederlandse Disney plus kijken te kunnen! Sluit vandaag nog een abonnement af voor deze VPN dienst en zorg ervoor dat je Nederlandse Disney plus kijken in buitenland kunt!

Voordelen van VPN diensten naast Nederlandse Disney plus Buitenland ontgrendelen!

Naast het Nederlandse Disney plus streamen zijn er ook nog verschillende andere voordelen die je hebt wanneer je een VPN dienst gebruikt. Zo kun je tijdens het Nederlandse Disney plus in Buitenland streamen er zeker van zijn dat een betaalde VPN jouw persoonlijke gegevens zal versleutelen en beschermen!

disney+ kijken in het buitenland

Ook zul je naar het omzeilen van de geo blokkers om Nederlandse Disney plus van overal te kijken, de geo blokkers van andere streaming diensten zoals Netflix en Hulu kunnen omzeilen!

Het gebruik van een VPN is ook handig om terwijl je Nederlandse Disney+ in het buitenland kijken bent, je je online privacy en je persoonlijke gegevens kunt beschermen!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juni 2024

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als we geen VPN gebruiken in een land waar Disney+ beschikbaar is?

Als je in het buitenland bent en je besluit geen VPN te gebruiken in een land waar deze streamingdienst beschikbaar is, zul je genoodzaakt zijn om het lokale aanbod van Disney+ te kijken. Als je je bijvoorbeeld in de VS bevindt, heb je alleen maar toegang tot de shows en series in het amerikaanse aanbod van Disney+. Hier kan het ook zijn dat sommige Nederlandse inhoud niet beschikbaar is. Daarom is het gebruik van een VPN vaak erg handig!

Kun je Disney plus voor 1 maand krijgen

Je hebt verschillende prijsplannen waar je uit kunt kiezen om je te abonneren op de diensten van Disney plus. Zo kun je ervoor kiezen om een maandelijks contract aan te gaan of om een jaarlijks contract aan te gaan. Het maandelijkse contract kun je na 1 maand al stoppen!

Conclusie

Het kijken van Nederlandse Disney plus in buitenland is niet altijd even gemakkelijk! Zo zijn er verschillende landen waarin Disney de rechten niet heeft om deze diensten te streamen. In deze gebieden zullen de geo-blokkers van de website de toegang tot jouw stream blokkeren.

Met een VPN dienst kun je deze geo blokkers omzeilen zodat je de stream toch kunt kijken! Een VPN helpt je ook bij het beschermen van je online privacy en je persoonlijke gegevens!

Wil je graag een VPN gebruiken om Nederlandse Disney plus buitenland te ontgrendelen, maar weet je niet welke dienst je hier best voor kunt gebruiken? Dan raden we je aan om de diensten van ExpressVPN te gebruiken! Hiermee kun je 30 dagen zonder zorgen de VPN dienst uit proberen. De dienst heeft namelijk een 30 dagen geld terug garantie!

Jesper Blogger

Jesper is een cyber security expert met een master in informatica. Hij heeft buitengewone expertise als het gaat om het vinden van informatie over VPN's en alles wat daarmee verband houdt. Met Jesper aan boord kunnen we de meest relevante informatie voor u analyseren en presenteren. Zijn diepgaande kennis en vaardigheden maken hem als onderzoeker een waardevolle aanwinst voor ons team. Jesper zorgt ervoor dat je goed geïnformeerd bent en de juiste keuzes kunt maken in de wereld van VPN's. U kunt contact opnemen met Jesper via e-mail: jesper@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl