Disney plus Amerika kijken: Een oplossing die werkt in 2024

Wil je direct toegang hebben tot de gehele bibliotheek van Disney plus Amerika? Door Disney+ Amerika zal je direct toegang hebben tot Pixar, Marvel movies, National Geographic, Star Wars en alle films! De meest efficiënte manier om snel en gemakkelijk Disney Plus USA? Dat lees je hieronder!

Ga naar de aanbieding
Disney Plus USA kijken met ExpressVPN 49% korting

Kies dan voor ExpressVPN, de beste VPN dienst voor Disney Plus. Nu met hoge kortingen en speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS. 30-dagen geld-terug garantie.

Het artikel is bijgewerkt op: 24 mei 2024

Waarom is Disney plus Amerika interessant

Disney Plus is vergelijkbaar met de andere giganten zoals Amazon Prime, Hulu, Netflix en HBO. Dit zijn ook allemaal streaming film en serie bedrijven. Het grote verschil echter is dat Disney een zeer grote producent is in de filmindustrie. Bovendien bezit Disney zelf filmstudio’s en heeft het veel eigen producties uitgebracht en is nog steeds bezig met het produceren van nieuw materiaal.

Het is daarom ook een zeer divers bedrijf wat niet voor 100% alleen geld verdient met het produceren van films. De Disney Company is op dat vlak niet te vergelijken met zijn competitie en vormt dan ook absoluut een bedreiging voor andere providers zoals Netflix omdat ze vrij eenvoudig de competitie zouden kunnen wegblazen.

disney plus amerika

Het enige grote verschil tussen de competitie is het genre van films en series welke ze uitbrengen. Disney is meer het kinderkanaal, wat we wellicht allemaal nog wel herinneren van vroeger, terwijl de competitie van Disney zich meer focust op de ‘’grote mensen films’’. Denk aan Falcon and the Winter Soldier.

Verder zijn ze pas sinds november 2019 beschikbaar in Nederland met een gelimiteerd aanbod aan films en series. Helemaal als je het vergelijkt met Disney+ Amerika. De verwachting is dat Disney Plus in steeds meer regio’s en gebieden beschikbaar zal worden. Maar zoals we wel vaker zien, ook bij andere streaming diensten, heeft Amerika altijd het beste en meest uitgebreide pakket aan content.

De geografische beperkingen op Disney plus Amerika

Wat betekenen deze geografische beperkingen precies en hoe kom je hier omheen? Dit zal betekenen dat je per definitie niet Disney+ Amerika kan streamen tenzij je jezelf werkelijk in Amerika bevindt. Iedereen die dus niet op het web surft onder een Amerikaans IP-adres zal geen toegang krijgen tot de Disney plus USA films die Disney aanbiedt.

disney plus usa

Dit heeft alles te maken met de lokale filmrechten die zijn uitgegeven aan de lokale televisiekanalen. In het contract is opgenomen dat Amerika Disney plus alleen uitgezonden mag worden in een bepaalde regio. Dit moet daarom opgevolgd worden of er zullen fikse boetes volgen voor de streaming dienst. Door middel van jou IP adres kan het systeem zien of jij je bevindt in de juiste regio. Als dit niet zo is krijg je geen toegang tot de content.

Disney plus Amerika streamen met een VPN is dus je enige optie als je toegang wilt krijgen tot de gehele bibliotheek van Disney. Wil je niet geblokkeerd worden? Gebruik dan een Disney plus USA VPN verbinding!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

Hoe is Disney plus USA in Nederland te bekijken

Je kunt gemakkelijk Disney+ Amerika kijken met een VPN. Naast het omzeilen van de geografische restricties zorgt een Disney plus USA VPN er ook voor dat de gebruikers privacy online gewaarborgd wordt. Daarnaast ben je met een VPN online ook veel veiliger. Hieronder is een stappenplan gemaakt voor het deblokkeren van geografische blokkades.

  1. Allereerst moet je kiezen welke VPN aanbieder je wilt kiezen. Wij raden je aan om voor ExpressVPN te kiezen, de beste VPN op de markt.
  2. Daarna is het tijd om de applicatie te downloaden of naar de website van de gekozen VPN provider te gaan. Hier kan je inloggen of een nieuw account aanmaken als je dit nog niet gedaan had.
  3. Wanneer je succesvol hebt ingelogd moet je een abonnement kiezen. Ga voor een maandelijks opzegbaar abonnement of bijvoorbeeld een 1 jarig abonnement. Bij ExpressVPN kan je 30 dagen de service uitproberen en ontvang je je geld terug als de VPN niet naar wens is.
  4. Hierna is het handig om de instellingen te checken zodat je zeker weet dat alle benodigde functies ingeschakeld zijn.
  5. Als de boven genoemde stappen zijn afgerond kan je verbinding maken met een server naar keuze die past bij wat je wilt gaan doen. Wanneer je de Amerikaanse Disney plus wilt kijken moet je verbinding maken met een Amerikaanse server.
  6. Zodra er verbinding is gemaakt met de server ben je klaar om te genieten van Disney Plus content.

Disney Plus Amerika instructie video

In de onderstaande video kan je uitgebreid zien hoe we met een VPN dienst kunnen inloggen in de Disney player. Disney Plus Amerika online kijken met VPN was nog nooit zo makkelijk en in de video nemen we je er uitgebreid doorheen. Eerst proberen we de site zonder VPN dienst en daarna met de VPN service.

Walt Disney weet niet wat hem te wachten staat! Er is een duidelijk verschil te zien omdat we met de dienst heel gemakkelijk en zonder enige haperingen de Disney Plus USA VPN kunnen openen!

De beste Disney plus USA VPN

Hebben wij hieronder een lijstje opgesteld die de top 5 Disney+ VPN benoemd. Deze virtuele privé netwerken zijn de meest betrouwbare VPN diensten van dit moment. Disney+ Amerika streamen via een VPN is hierdoor super eenvoudig en betrouwbaar! Natuurlijk zijn deze VPN’s ook geschikt om te gebruiken bij de concurrenten van Disney plus USA.

Onze Disney plus USA VPN ranking is als volgt:

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

De ranking is voort gevloeid uit een reeds testen dat is uitgevoerd door ons team. Hierbij werd gekeken naar belangrijke factoren zoals aantal servers beschikbaar, stabiele servers, verbindingssnelheid, betrouwbaarheid, veiligheid, etc. Hiernaast werden de test resultaten geanalyseerd en vergeleken met de uitkomsten van verschillende andere VPN aanbieders.

Gratis Disney Plus USA VPN kunnen gevaarlijk zijn

Het wordt jou aanbevolen om gratis Disney Plus USA VPN’s zo veel mogelijk te ontwijken. Ze zijn niet voor niks gratis en bieden vaak veel minder functies aan die je nodig hebt om veilig op het internet te surfen. Verder is het zo dat ze toch op een manier geld willen verdienen. Dit gebeurd vaak door middel van het verkopen van de gebruikers hun data aan derde partijen. Daar kunnen gevoelige gegevens zoals gebruikersnamen, wachtwoorden, zoek resultaten, adressen, etc tussen zitten. Dat wil je natuurlijk niet. Ook niet tijdens het Disney Plus USA kijken.

TIP: Wil niet direct te veel geld uitgeven?

Test GRATIS ExpressVPN voor een maand! ExpressVPN is een van de weinige VPN providers op de markt die zonder problemen en opgave van een waardige reden je geld terug retourneren na 30 dagen. Dit komt door hun soepele 30-dagen-geld-terug garantie, waarbij je gratis 30 dagen de services van ExpressVPN kunt gebruiken, kosteloos!

Maak gratis gebruik van een volledig functionerende en één van de meest betrouwbare VPN dienst op de markt. Je zal zien dat Disney+ Amerika streamen met een VPN erg makkelijk gaat en geen problemen zal opleveren. Ik kan geen betere versleutelde verbinding opnoemen.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van mei 2024

De voordelen van het gebruiken van een Disney plus VPN USA

Allereerst zorgt een Disney Plus USA VPN er voor dat je de geografische restricties kan omzeilen omtrent de uitzendrechten. Hierdoor kan je toegang krijgen tot Disney+ Amerika content dat, in het land waar je je begeeft, normaal gesproken niet beschikbaar is.

disney plus usa vpn

Daarnaast verhoogd het de beveiliging van jou privacy online en bezorgd het jou anonimiteit op het internet. Dit komt doordat jou IP adres verborgen is zodat niemand weet wat jou locatie is. Ook wordt alle data versleuteld waardoor niemand er achter kan komen wat je precies op het internet doet. Je zult dan veel meer aanbod krijgen dan bij Disney Plus Nederland.

Conclusie

Om Disney Plus Amerika inloggen mogelijk te maken moet je een paar simpele stappen opvolgen. Namelijk Disney plus Amerika kijken met VPN bij de Amerikaanse versie.

Ik kan natuurlijk niet je financiële situatie bekijken en de beslissing voor je maken. Een eerlijk advies geven is iets wat ik natuurlijk wel kan doen!

Kies dan een versleutelde verbinding die de eerste maand gratis is, zoals ExpressVPN die hiervoor benoemd is, en test de verbinding zelf! Mocht je niet tevreden zijn dan kun je altijd gebruik maken van het geld terug garantie.

Je hebt niets te verliezen. Dit is een makkelijke keuze!

levi

Levi, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelordiploma in technologie, heeft meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. In die tijd heeft hij diepgaande kennis en expertise opgebouwd in verschillende aspecten van de IT-industrie, met name op het gebied van cyberbeveiliging. Al vanaf het begin van het internet is hij gepassioneerd door alles wat met het online wereldje te maken heeft. Tegenwoordig concentreert hij zich voornamelijk op het schrijven over internetveiligheid, omdat hij vindt dat onze beveiliging vaak te kort schiet en dat er te veel openheid is. Levi wil mensen bewust maken van de uitdagingen op het gebied van internetbeveiliging en oplossingen bieden om hun digitale veiligheid te verbeteren. Hij gelooft dat het vergroten van het bewustzijn over online bedreigingen en het nemen van passende maatregelen cruciaal zijn in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. U kunt contact opnemen met Levi via e-mail: levi@privacyenbescherming.nl

2 Opmerkingen
  1. Gisteren werkte het inloggen maar vandaag wanneer ik probeer in te loggen werkt het niet. Ik gebruik Expres overigens

    • Ja , klopt gebruikt USA of Canada. NL is op dit moment lastig. Ik heb geen idee of ze het gaan oplossen.

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl