Online NHL kijken in 2024 doe je met deze oplossing!

In Nederland kennen we natuurlijk allemaal veldhockey, maar in Amerika en Canada is ijshockey juist populair. De National Hockey League is de belangrijkste competitie in de wereld. Ieder jaar gaan hier 31 teams de strijd met elkaar aan en ook dit jaar belooft het weer spannend te worden. Wil jij NHL kijken? Lees dan hier hoe je dat voor elkaar krijgt!

Probeer ExpressVPN!
Denk jij dat NHL kijken in Nederland onmogelijk is?

Met ExpressVPN is online NHL content voor altijd beschikbaar voor jou! Het maakt niet uit waar je bent, je kunt iedere wedstrijd bekijken. Daarbij krijg je ook nog eens toegang tot de content die beschikbaar is in het buitenland met goed geld terug garantie!

Het artikel is bijgewerkt op: 19 juli 2024

Waar kan je NHL kijken in Nederland?

NHL kijken in Nederland is niet zo heel populair en daarom heb je beperkte opties.

Heel soms kan je tijdens het Sportjournaal van de NOS een korte samenvatting van een wedstrijd bekijken, maar alleen de echt belangrijke of bijzondere wedstrijden komen daar voorbij.

Fans moeten het doen met de zender ESPN. Deze is alleen toegankelijk voor mensen die een betaald abonnement hebben. Er is geen gratis NHL live stream beschikbaar in Nederland.

Zij zenden een deel van de competitie uit op hun televisiezender en voor de rest is er de NHL livestream. Hiermee kun je alle wedstrijden volledig bekijken.

online NHL

Op de website van ESPN krijg je ook toegang tot video’s, artikelen en andere extra informatie met betrekking tot de competitie.

Maar helaas komt het soms ook voor mensen met een abonnement voor dat ze geen toegang tot de online NHL content krijgen.

Hier onder zullen we je uitleggen waarom dat is en hoe je dit probleem kunt oplossen!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juli 2024

Waarom online NHL kijken soms niet mogelijk is

Je baalt er natuurlijk enorm van als je een abonnement hebt op ESPN, maar nog steeds geen toegang tot de livestream NHL krijgt.

Gelukkig kunnen wij je vertellen wat hier de reden van is. Je toegang wordt namelijk geblokkeerd vanwege de uitzendrechten van ESPN.

Zij hebben deze namelijk gekocht en in ruil daarvoor mogen zij als enige zender in Nederland de wedstrijden laten zien.

Jouw ESPN abonnement werkt dus alleen als je binnen het uitzendgebied bent. Wanneer je toegang tot een livestream NHL probeert te krijgen in een gebied waar een andere zender de uitzendrechten heeft, wordt jouw toegang geblokkeerd.

Om te achterhalen waar je bent, gebruikt ESPN zogenaamde geo-tracking. Een techniek die op basis van jouw IP-adres bepaalt wat jouw locatie is.

Zodra je IP-adres aangeeft dat je buiten het toegestane uitzendgebied bent, krijg je niet langer toegang tot de online NHL content.

Gelukkig hebben wij dé oplossing voor dit probleem en het is gemakkelijker dan je denkt!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juli 2024

Toegang krijgen tot online NHL kijken

De oplossing om toch toegang te krijgen tot de online NHL content is een VPN. Dit is een software waarmee je je internetverkeer kunt omleiden via een andere server.

Al jouw internetverkeer wordt versleuteld, waardoor het heel moeilijk wordt om te achterhalen wie je bent, waar je bent en wat je online doet.

Heel veel mensen gebruiken deze software al om hun online veiligheid en privacy te waarborgen. Zodra zij online gaan, gebruiken ze hun VPN.

Voor NHL kijken Nederland moet je er dus voor zorgen dat jouw internetverkeer wordt omgeleid via een server op de juiste locatie.

De geo-tracking zal dan denken dat jij ook echt op die locatie bent, waardoor jouw toegang tot de hockey live stream NHL niet langer geblokkeerd zal worden.

Volg hiervoor het simpele stappenplan:

  1. Kies een aanbieder uit onze lijst met beste VPNs voor NHL kijken in Nederland
  2. Sluit een abonnement af
  3. Download en installeer de software
  4. Kies uit de lijst een server in Nederland
  5. Zoek een livestream NHL hier
  6. Veel plezier met online NHL kijken!

Beste VPNs voor NHL

NHL kijken in Nederland met een VPN is heel simpel, maar je hebt wel een goede VPN nodig.

Je moet zeker weten dat je voldoende data hebt, dat er servers in de juiste landen zijn en dat je de aanbieder kunt vertrouwen.

Om het voor jou wat gemakkelijker te maken om een geschikte VPN te vinden, hebben we hier een lijst met de beste aanbieders voor je samengesteld.

Wij hebben al deze aanbieders persoonlijk getest in combinatie met de NHL live stream online, zodat we je kunnen garanderen dat je een goede ervaring zal hebben.

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Waarom NHL met een gratis VPN geen goed idee is

Wanneer je online op zoek gaat naar een VPN voor NHL kijken in Nederland, zal je al snel zien dat er ook veel gratis aanbieders zijn.

We kunnen ons voorstellen dat dat een verleidelijke aanbieding is. Je kunt genieten van alle voordelen van een VPN en de livestream NHL bekijken, zonder dat je daarvoor hoeft te betalen!

Toch zullen we altijd afraden om dit te doen. Er zitten namelijk een aantal beperkingen en risico’s aan het gebruik van een gratis aanbieder.

In de eerste plaats zal een gratis aanbieder namelijk altijd proberen om op een manier toch geld aan je te verdienen. Hiervoor kunnen jouw gegevens verkocht worden.

Reclamebureaus die advertenties uitzetten willen bijvoorbeeld weten wat voor websites jij bezoekt, zodat zij meer gerichte advertenties kunnen laten zien.

Het komt ook voor dat jouw bandbreedte wordt verkocht aan andere gebruikers van de gratis VPN. Dit klinkt heel onschuldig, maar als zij deze gebruiken voor illegale activiteiten, kan je flink in de problemen komen.

Tot slot kunnen ook belangrijke gegevens gestolen worden terwijl jij de livestream NHL aan het kijken bent. Zonder dat je het door hebt worden op de achtergrond je betaal-, adres- en inloggegevens van je computer gestolen.

NHL kijken in Nederland

Ten tweede zijn er de beperkingen van een gratis aanbieder. Voor NHL kijken in Nederland heb je voldoende data nodig. Bij gratis aanbieders mag je vaak maar een beperkt aantal MBs gebruiken, waardoor de livestream NHL vaak niet volledig afgespeeld kan worden.

Ook hebben gratis aanbieders vaak maar een beperkt aantal servers waardoor er een kans bestaat dat de server die jij nodig hebt niet beschikbaar is.

Doordat er zo weinig servers zijn, is er ook een grote kans dat een server overbezet raakt. Als gevolg wordt de livestream NHL erg traag of start hij helemaal niet op.

Het plezier dat je hebt verkregen van de gratis VPN, is hiermee al snel vervlogen.

Wil je toch online NHL kijken in Nederland met een betaalde VPN, maar niet meteen betalen? Probeer dan eens onze nummer 1 VPN,ExpressVPN, waarbij je de eerste 30 dagen je geld terug krijgt als je niet tevreden bent!

De voordelen van een VPN

Naast het feit dat je gemakkelijk vanuit Nederland naar de wedstrijden van de NHL kunt kijken, heeft een VPN nog veel meer voordelen.

In de eerste plaats kun je heel veel andere Amerikaanse sporten bekijken, zoals de NBA (hier) en NFL (hier). Wanneer je al een abonnement op ESPN hebt, zitten deze ook allemaal bij je pakket inbegrepen.

Daarbij heb je ook veel meer opties voor ander entertainment. Als er even geen livestream NHL beschikbaar is, kun je jezelf vermaken met de bibliotheken van Netflix, Hulu, Amazon Prime en HBO Max.

livestream NHL

Wanneer je via je VPN je internetverkeer laat omleiden via een server in bijvoorbeeld Amerika of Japan, kun je bij deze aanbieders hele andere content zien.

Ten tweede is een VPN ook bijzonder geschikt om je online privacy en veiligheid te kunnen waarborgen. Ook als je niet met NHL bezig bent, kun je de VPN aanzetten om je internetverkeer te versleutelen.

Zo is het voor anderen onmogelijk om te achterhalen wat jij online allemaal uitvoert. Het gebruik van gratis wifi op een openbare plek is zo bijvoorbeeld veel veiliger.

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juli 2024

NHL kijken in Nederland: het kan!

Met onze slimme oplossing, de VPN,  is het bekijken van de livestream NHL niet langer onmogelijk.

Het enige wat je moet doen is een abonnement afsluiten, de software installeren en verbinding maken met de juiste server. Daarna kan je niet alleen heel gemakkelijk toegang krijgen tot de online NHL content.

Naast deze handige toepassing, kan je met een VPN ook genieten van vele andere voordelen. Zo zijn andere sporten toegankelijk, maar ook internationale bibliotheken van alle grote streamingdiensten.

Tot slot willen we je nogmaals op het hart drukken om nooit een gratis VPN te gebruiken. De risico’s en beperkingen hiervan zijn te groot en het zeker niet waard.

Gebruik altijd onze nummer 1 VPN, ExpressVPN. Hierbij loop je geen risico en weet je zeker dat je binnen 30 dagen je geld terug krijgt als je toch niet tevreden bent.

Charlotte

Charlotte, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelorgraad in Informatietechnologie van de Technische Universiteit Delft, is een gepassioneerde internetliefhebber en is altijd al gefascineerd geweest door de online wereld. Haar bijzondere voorliefde ligt bij veiligheid en privacy op internet, en ze begrijpt het belang van privacy als het ultieme beschermingsmiddel. Als ervaren beveiligingsexpert blijft Charlotte voortdurend up-to-date op het gebied van beveiliging en bescherming op internet, en ze zet zich in om haar kennis te delen met onze lezers. Ze gelooft dat bewustwording van online bedreigingen en het nemen van de juiste maatregelen essentieel zijn in de digitale wereld van vandaag. U kunt contact opnemen met Charlotte via e-mail: charlotte@privacyenbescherming.nl.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl