Amazon Prime Video USA Kijken

Amazon Prime Video Amerika, misschien heb je er al wel eens van gehoord. Amazone Prime Video Amerika is de Amerikaanse tegenhanger van Netflix.

Echter, dit kan je in Nederland niet zomaar een Amazon Prime account aanmaken. Wil je toch Amazon Prime kunnen kijken op je smart tv of ander toestel? Lees dan vooral verder!

In dit Prime Video Amerika artikel gaan we het namelijk hebben over hoe je dit toch kan doen. Het vereist misschien een kleine omweg, maar het is zeker mogelijk.

Ga naar ExpressVPN Gratis Testen
ExpressVPN Gratis Testen - de beste VPN voor Nederland!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

Bijgewerkt:  23 juli, 2021

Prime Video USA – Wat is het?

Amazon Prime Video Amerika is een streaming platform. Je kan hier de nieuwste series en films kijken in de hoogste kwaliteit. Echter, heb je wel een Amazon Prime VPN nodig om dit te kunnen doen. We gaan het hebben over Prime Video USA VPN services en andere methoden. Als je nog niet bekend bent met VPN services maakt dit niet uit. Ik zal je haarfijn uitleggen hoe deze werken.

Dus, wat een VPN nu eigenlijk precies? Welnu, VPN staat voor Virtual Private Network. Een VPN werkt eigenlijk heel simpel. Het is een software programma of app, waarmee je je locatie kunt veranderen of verbergen. Aangezien we het in dit artikel hebben over een Amazon Prime VPN, zullen we het voornamelijk hebben over je locatie veranderen naar ergens in Amerika.

Met de premium VPN services die ik zelf uitgebreid getest heb, kan je doen alsof je in Amerika bent of woont, zonder dat dit daadwerkelijk zo is. Dit werkt natuurlijk ook vrij gemakkelijk. Je logt gewoon in op de VPN software of app en selecteert een van de beschikbare Amerikaanse servers.

Vervolgens denkt iedere website of ander programma wat je gebruikt, dat je je in Amerika bevind. Een handige tool dus om je locatie te verbergen!

Je kan met een VPN service gelukkig nog veel meer dan alleen je IP-adres veranderen, maar dat bespreken we allemaal later in dit artikel.amazon prime video amerika

Ga naar ExpressVPN Gratis Testen
30 dagen volledige VPN Gratis

De Beste Prime Video USA VPN

Van alle VPN diensten die ik persoonlijk getest heb, is ExpressVPN Gratis Testen de beste Amazon Prime VPN. ExpressVPN Gratis Testen heeft namelijk ontzettend veel servers over de gehele wereld. Ook heeft deze premium VPN aanbieder een ingebouwde kill switch functie en een no log policy.

Daarnaast kan je ExpressVPN Gratis Testen gebruiken als software of VPN app op al je toestellen. Je kan deze VPN dus gebruiken voor veel meer dan alleen een Amazon Prime VPN. Denk bijvoorbeeld aan beveiligd internetten op openbare Wi-Fi spots, torrents downloaden en Netflix streaming.

ExpressVPN Gratis Testen

Het mooiste is nog dat je deze premium VPN 30 dagen gratis kunt uitproberen. Hoe dit precies werkt? Eigenlijk heel simpel!

Je koopt een van de beschikbare VPN abonnementen op de ExpressVPN Gratis Testen website. Vervolgens zeg je dit abonnement stop binnen de eerste 30 dagen. Je krijgt vervolgens je betaalde geld gewoon teruggestort op je bankrekening. Dit terugbetalen kan tot een week duren. Wel is het mooi dat ExpressVPN Gratis Testen totaal geen vragen stelt waarom je het abonnement hebt stopgezet.

Als je gekozen heb voor een andere betaalmethode als iDEAL, krijg je je geld op die gekozen betaalmethode terug gestort. Hoelang dit precies duurt, hangt af van de gekozen methode.

Ga naar ExpressVPN Gratis Testen
30 dagen volledige VPN Gratis

Wel kan ik zeggen dat je eigenlijk niet moet besparen op je digitale privacy.  De VPN kost maar een paar Euro per maand en is het zeker waard. Daarnaast kan je hem zoals ik zei dus voor veel meer gebruiken dan alleen als Prime Video USA VPN.

Amazon Prime Video Amerika VPN verbinding instellen

Je Prime Video USA VPN instellen is heel simpel. Bij vrijwel iedere VPN aanbieder komt het op het volgende neer:

1. Je download de VPN software of app op je gewenste toestel(len).
2. Je start je VPN op en verbind met een van beschikbare servers in de Verenigde Staten.
3. Controleer of je IP-adres daadwerkelijk veranderd is door even op onze site te kijken.
4. Open Amazon Prime en begin je favoriete film of serie te kijken.

Let op dat als je nog geen Amazon Prime account hebt, kan je het beste via de VPN verbinding aan te maken. Ook is het niet aan te raden hiervoor per bank of iDEAL te betalen. Gebruik bij voorkeur PayPal of een prepaid credit card van Mastercard of Visa.

amazon prime vpn

Amazon Prime VPN – Conclusie

Hopelijk ben je in dit Amazon Prime VPN artikel veel te weten gekomen. Je weet dat je een VPN dienst nodig hebt en dat je op een Amerikaanse server moet inloggen. Ook weet je dat je een Amazon Prime abonnement moet hebben, welke je bij voorkeur betaalt met PayPal of een prepaid credit card. Als het even kan zet je dit account of de kaart op een adres ergens in de Verenigde Staten voor de zekerheid.

Als je eenmaal je Amazon Prime abonnement hebt afgesloten en een lidmaatschap op een VPN dienst, open je simpelweg de VPN. Daarna verander je je IP-adres en kan je alle films en series op Amazon Prime Video Amerika kijken.

Amazon Prime Video Amerika – Veelgestelde Vragen

Omdat ik toch wel veel vragen binnen krijg per email over Prime Video USA VPN, beantwoord ik hieronder een aantal veelgestelde vragen.

Kan ik een gratis Prime Video USA VPN gebruiken?

Ja, je zou een gratis Amerikaanse VPN kunnen gebruiken. Echter, dit raad ik dit heel erg af. De reden dat ik het gebruik van gratis VPN’s afraad is eigenlijk heel simpel: niets is gratis.

Gratis VPN’s zitten niet alleen vol met spam en andere ongewenste reclame. Ook verkopen zij vaak je dataverkeer aan derde partijen. Zo verdienen zij op een slinkse manier dus toch geld aan je. Bovendien is het gevaar dat je gehacked wordt of je persoonsgegevens gestolen worden aanzienlijk groot.

Bespaar dus niet op je digitale privacy en kies gewoon een van de premium VPN’s die ik uitvoerig zelf getest heb. Een VPN kost maar een paar Euro per maand, dus iedereen zou er een kunnen betalen. Bovendien ben je gewoon optimaal beschermd op al je toestellen, als je gebruikmaakt van een VPN.

Is Amazon Prime Video Amerika toegang gratis?

Nee, helaas is Amazon Prime Video Amerika niet gratis. Toegang tot de streaming services kost $12,99 per maand of $119 per jaar. Hiervoor krijg je wel toegang tot meer dan 25,000 films en series voor terug. Ook kan je live sportwedstrijden streamen als NFL Football, NBA Basketball en PGA Golf.

Nogmaals: let op dat als je een Amazon Prime Video Amerika account aanmaakt, je dit doet op een Amerikaans adres en betaald met PayPal of een prepaid credit card, uitgegeven door Mastercard of Visa!

prime video usa vpn

Ga naar ExpressVPN Gratis Testen
30 dagen volledige VPN Gratis

Zijn er Amazon Prime Video Amerika alternatieven?

Ja, die zijn er zeker. Echter zijn ook deze streaming providers niet gratis. Hieronder heb ik een handig overzicht van alternatieven voor je gemaakt:

– Netflix
– Hulu
– Disney+
– HBO Max
– Apple TV+
– Paramount+
– Peacock
– Discovery+

Weet wel dat je om het meeste te kunnen genieten van deze streamingdiensten je toch een VPN nodig zal hebben. Dit omdat de Amerikaanse versies altijd veel meer films en series beschikbaar hebben dan de Nederlandse versies.

Niet alleen hebben ze de nieuwste films en series eerder, ook is hun contentbibliotheek gewoon groter. Dit heeft te maken met zogenaamde geografische content blokkades en licenties. Maar, zoals je hopelijk nu weet, kan je deze met een VPN dus gemakkelijk omzeilen!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Privacy en bescherming