Hoe live stream Eredivisie van overal 2024

Het kijken van de Eredivisie live stream in het buitenland is vrijwel onmogelijk. Maar we weten ook wel dat je niets wilt missen van deze voetbal competitie! Daarom hebben wij een oplossing gevonden om de live stream van overal te kunnen kijken! Lees snel verder en kom erachter hoe je de livestreams kunt ontgrendelen!

Probeer nu!
Kijk de Eredivisie van overal met ExpressVPN tot 49% korting!

Met VPN van ExpressVPN krijg je toegang tot de live stream van de Eredivisie wedstrijden. Je kunt de dienst 30 dagen zonder zorgen uitproberen met de geld terug garantie. Wanneer je onze exclusieve korting gebruikt krijg je een speciale actie, wacht dus niet langer! Speciale actie: 12 maanden + 3 maanden GRATIS

Het artikel is bijgewerkt op: 19 juli 2024

Waar is de Eredivisie live stream beschikbaar?

Zit je binnen Nederland en wil je graad de live stream Eredivisie wedstrijden willen kijken? Dan kun je dit via de volgende zender doen!

 • ESPN

ESPN is een zender die in Nederland de rechten heeft om de Eredivisie live stream uit te zenden, Deze zender heeft de rechten tot en met 2025 om alle wedstrijden van de Eredivisie uit te zijden. Naast het Eredivisie live kijken, kun je hier ook een aantal keuken kampioen divisie wedstrijden kijken!

Het is helaas niet mogelijk om gratis Eredivisie kijken. Je zult dus altijd voor een abonnement moeten betalen. Ook zijn deze diensten enkel beschikbaar in Nederland, dus de mensen die op vakantie zouden willen gaan zullen de livestreams niet meer kunnen volgen. Maar gelukkig hebben we een oplossing voor je voorzien zodat je de Eredivisie stream van overal kunt kijken! Lees snel verder en kom er alles over te weten.

live stream eredivisie

Waarom kan ik de Eredivisie livestream niet in het buitenland kijken?

Wanneer je in het buitenland naar de website van de Eredivisie livestream gaat en de live stream Eredivisie probeert te openen, zul je vaak de melding krijgen dat de Eredivisie live stream niet beschikbaar is in het land waar je je op dat moment bevindt.

Dit komt doordat ESPN of andere streaming diensten vaak de uitzendrechten niet hebben om de Eredivisie wedstrijden in het buitenland uit te zenden. Het zal in het buitenland dus niet mogelijk zijn om naar jouw vertrouwde Eredivisie livestream te kunnen kijken.

Wanneer je Ip adres buiten de toegestane zone ligt zal de toegang tot de Eredivisie stream worden geblokkeerd!

Je bent op vakantie of woonachtig in het buitenland. Ook dan is het mogelijk een live stream Eredivisie te ontvangen via live stream. Het is eigenlijk heel simpel: wanneer je een VPN provider aanschaft kun je de geografische blokkades omzeilen die worden opgelegd door streaming kanalen.

eredivisie stream

Een van de kenmerken van een VPN is namelijk het veranderen van je Ip adres, vaak gaat dit gepaard met het veranderen van de locatie van je IP adres naar een locatie binnen de toegestane zone!

Een VPN zoals ExpressVPN verandert je IP-adres, waardoor u voortaan anoniem kunt surfen op het internet. Voordat je inlogt kun je zelf bepalen welke locatie dit zal zijn. je VPN provider zal u een aantal opties aanbieden. Het zal afhankelijk zijn van de uiteindelijke provider die je kiest hoeveel optie er zijn.Lees in het volgende deel hoe je de geo-blokkers van de Eredivisie stream kunt omzeilen!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juli 2024

Zo kijk je de Eredivisie livestream met een VPN

We hebben namelijk een kort stappenplan voorzien waarmee jij zonder problemen naar de Eredivisie livestream zult kunnen kijken.

 1. Sluit een abonnement af bij een betalende VPN, om de live stream Eredivisie te kijken raden wij de diensten van ExpressVPN aan!
 2. Download en installeer de VPN software op je apparaat.
 3. Open de applicatie en verbind met een server.
 4. Je moet met een server in Nederland verbinden om de Eredivisie live stream te kunnen volgen!
 5. Bezoek dan het streamingplatform van ESPN en bekijk de wedstrijden en hoogtepunten!

Indien je dit stappenplan gebruikt, zul je binnen enkele minuten naar elke Eredivisie stream van overal buiten Nederland kunnen kijken!

ExpressVPN gratis proefperiode van 30 dagen

Wanneer je gaat opzoeken welke VPN dienst je best kunt gebruiken voor het live Eredivisie kijken, zul je een heel aantal verschillende opties krijgen. Hier zullen ook een aantal gratis opties tussen staan. We raden dus altijd aan om gebruik te maken van een betalende VPN dienst.

Zit je in het buitenland en wil je graag de livestream Eredivisie volgen en heb je hier een VPN voor nodig? Dan kun je best gebruik maken van de diensten van ExpressVPN. Je kunt deze VPN dienst namelijk 30 dagen zonder zorgen uitproberen en wanneer je een jaar abonnement afsluit zul je met onze exclusieve korting tot wel 49% besparen! Indien je niet tevreden bent van de diensten kun je binnen de eerste 30 dagen gewoon je geld terug vragen.

De beste VPN providers om Eredivisie in het buitenland te streamen

Wil je graag de Eredivisie live stream in het buitenland kijken en wil je hier een VPN voor aanschaffen? Wij hebben de verschillende VPN diensten met elkaar vergeleken en uitgetest welke het beste zijn om de Eredivisie livestream te kunnen volgen!

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

zoals je kunt zien zijn de diensten van ExpressVPN verkozen tot een van de beste VPN diensten om de Eredivisie stream te kunnen volgen. Maak vandaag nog een account aan en geniet van het kijken naar de live stream Eredivisie wedstrijden in het buitenland!

Andere voordelen van een VPN

eredivisie livestream

Naast geografische blokkades ontwijken om een live stream Eredivisie te kunnen streamen heeft een VPN tal van andere handige eigenschappen die u kunnen beschermen in het dagelijkse leven.

 • Bescherming wanneer u gebruik maakt van gratis Wifi netwerken. De VPN zal je gegevens versleutelen zodat niemand deze op het netwerk kan vinden.
 • Censuur ontwijken hoort onder het kopje “geografische blokkade ontwijking”. Sommige landen blokkeren nieuwssites. Met een VPN kunt u dus de live stream Eredivisie ontgrendelen in het buitenland!
 • Je IP-adres wordt herkend door shopping sites, deze herkenning kan invloed hebben op de prijs van het product.
 • Je ISP (Internet Service Provider) kan, doordat u gebruik maakt van een versleutelde verbinding, niet meer meekijken.
 • Wanneer u een Netflix abonnement heeft is het mogelijk in te loggen in Netflix VS. Dit betekent dat u toegang heeft tot het volledige Amerikaanse filmaanbod.
 • Volledige anonimiteit bij het surfen: ook de overheid (Openbaarministerie en politie) heeft niet de middelen om de versleutelde verbinding te kraken
 • Ook kun je verschillende streams van andere voetbal evenementen zoals: De premier league, de Champions league, La liga van Spanje en de Italiaanse serie A wedstrijden kijken!
 • Een versleutelde / encryptie  verbinding tussen A en B, een zogenaamde “end 2 end” encryptie. Deze versleutelde verbinding is bijna niet te hacken. je bent nu niet alleen anoniem maar ook bevrijd van pottenkijkers die je persoonlijke gegevens willen stelen!

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juli 2024

Conclusie

Het kijken van de livestream Eredivisie wedstrijden is niet mogelijk in het buitenland. De meeste uitzenders hebben namelijk de rechten niet om deze streams in het buitenland te voorzien. De geo blokkers van de stream zullen de locatie van je IP adres achterhalen en de stream blokkeren als je in het buitenland zit.

Een VPN dienst kan je helpen bij het ontgrendelen van de Eredivisie stream. Een VPN zal namelijk jouw gegevens versleutelen en de locatie van je IP adres aanpassen! Door de locatie van je Ip adres aan te passen naar een locatie die binnen Nederland ligt zul je de geo blokkers van de stream kunnen omzeilen en toch naar de Eredivisie livestream kunnen kijken!

Wil je graag een VPN gebruiken die je echt kan vertrouwen, maar wilt u deze eerst uitproberen? Dan kun je best gebruik maken van de diensten van ExpressVPN deze VPN dienst kun je namelijk 30 dagen zonder zorgen uit proberen. De VPN dienst geeft namelijk nieuwe klanten de kans om binnen de 30 dagen hun geld terug te vragen indien ze niet tevreden zijn van de diensten. Met deze VPN dienst kun je ook overal de Eredivisie livestream kijken!

levi

Levi, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelordiploma in technologie, heeft meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. In die tijd heeft hij diepgaande kennis en expertise opgebouwd in verschillende aspecten van de IT-industrie, met name op het gebied van cyberbeveiliging. Al vanaf het begin van het internet is hij gepassioneerd door alles wat met het online wereldje te maken heeft. Tegenwoordig concentreert hij zich voornamelijk op het schrijven over internetveiligheid, omdat hij vindt dat onze beveiliging vaak te kort schiet en dat er te veel openheid is. Levi wil mensen bewust maken van de uitdagingen op het gebied van internetbeveiliging en oplossingen bieden om hun digitale veiligheid te verbeteren. Hij gelooft dat het vergroten van het bewustzijn over online bedreigingen en het nemen van passende maatregelen cruciaal zijn in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. U kunt contact opnemen met Levi via e-mail: levi@privacyenbescherming.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl