Live stream eredivisie vanuit buiten Nederland 2022

Betaald voetbal competitie kijken buiten Nederland met een eredivisie stream is mogelijk wanneer je geografische blokkade ontwijkt. Zo kan je de uitslagen betaald voetbal, Keuken Kampion Divisie competitie blijven volgen doormiddel van de live stream eredivisie. Dit is alleen mogelijk wanneer je een VPN provider aanschaft.

Het zal met een versleutelde verbinding mogelijk zijn live uitslagen betaald voetbal te kunnen volgen via de eredivisie stream en wie wil dit nu niet!!

BIJGEWERKT: 16 januari 2022

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Nederland!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

Eredivisie stream kijken buiten Nederland

U bent op vakantie of woonachtig in het buitenland. Ook dan is het mogelijk een live stream eredivisie te ontvangen via een eredivisie live stream. Het is eigenlijk heel simpel: wanneer u een VPN provider aanschaft kunt u de geografische blokkades omzeilen die worden opgelegd door streaming kanalen.

U zult wel een abonnement moeten hebben bij een van de partijen die de uitzendrechten heeft om de eredivisie live kijken (Keuken kampion competitie) mogelijk te maken bijvoorbeeld Ziggo of Fox TV voetbal. Voor de online voetbal uitslagen en samenvatting is NPO ook een van de zenders waar je terecht kan voor eredivisie stream.

Waarom kan ik niet de Keuken competitie niet volgen in het buitenland?

eredivisie

We hebben hier te maken met de uitzendrechten van de voetbal eredivisie. Deze gelden alleen voor binnen Nederland. Ben je dan ook om een of andere reden buiten de Nederlandse landsgrenzen dan is het niet mogelijk om eredivisie voetbal te ontvangen.

Met een versleutelde verbinding is dit wel mogelijk?

Ja, wanneer je een VPN provider aanschaft kan je de blokkade omzeilen en de eredivisie live kijken, omdat een van de kenmerken van een VPN het veranderen van het IP adres is. Een eredivisie stream zal geen probleem zijn.

Wat betekent dit?

Een VPN verandert uw IP-adres, waardoor u voortaan anoniem kunt surfen op het internet. Voordat u inlogt kunt u zelf bepalen welke locatie dit zal zijn. Uw VPN provider zal u een aantal opties aanbieden. Het zal afhankelijk zijn van de uiteindelijke provider die u kiest hoeveel optie er zijn. Voor de eredivisie live stream zal  je natuurlijk een provider moeten kiezen met Nederlandse servers.

Er is geen enkele VPN provider die precies zal aansluiten bij uw wensen. Uw keuze zal afhangen van uw behoefte. Wij hebben een selectie gemaakt van de meest up to date VPN aanbieders en hun gebruikersgemak. Die werken om de eredivisie stream zonder problemen te kunnen streamen.

Wat is een VPN

Van oorsprong is een VPN beveiliging software. Dat wil zeggen een VPN provider verzorgt een versleutelde / encryptie  verbinding tussen A en B, een zogenaamde “end 2 end” encryptie. Deze versleutelde verbinding is bijna niet te hacken. U bent nu niet alleen anoniem maar ook bevrijd van pottenkijkers.

Veel mensen zijn er niet van op de hoogte dat hun internet service provider gewoon over hun schouder kan meekijken. U leest het goed. Uw totale surfgedrag tot het lezen van uw e-mails ligt binnen hun mogelijkheden. Dit wilt u toch niet?

Het gaat er daarom ook niet om of u iets te verbergen heeft of niet, het gaat om uw privacy. Veel mensen zijn hiervan onvoldoende op de hoogte. Gelukkig zijn er instanties zoals “Bits of Freedom” die opkomen voor onze burgerrechten.

Een VPN provider nog meer dan alleen maar ere divisie live stream verzorgen?

eredivisie

Naast geografische blokkades ontwijken om een live stream eredivisie te kunnen streamen heeft een VPN tal van andere handige eigenschappen die u kunnen beschermen in het dagelijkse leven. Vroeger was het dagelijks leven is je wassen, koffie drinken, hond uitlaten enz. Nu zijn we in het tijdperk aangekomen dat we een VPN provider hieraan moeten toevoegen om ons in onze dagelijkse beslommeringen te beschermen.

Samenvatting handige eigenschappen VPN:

  • Bescherming wanneer u gebruik maakt van gratis Wifi netwerken. U weet tenslotte niet wie de beheerder van dit netwerk is en wat er met uw data gebeurt. Het is op deze manier heel simpel om uw telefoon te hacken en uw gegevens te stelen.
  • Censuur ontwijken hoort onder het kopje “geografische blokkade ontwijking”. Sommige landen blokkeren sommige nieuwssites of applicaties zoals nu in Turkije gebeurt. Dit is niet nieuw want in China gebeurt dit al jaren. Onschuldiger is dat overheden pornosites en goksite blokkeren zogenaamd voor uw eigen bescherming. Mogen we dit zelf niet bepalen dan? Met een VPN bepaald je inderdaad zelf!
  • Uw IP-adres wordt herkend door shopping sites, deze herkenning kan invloed hebben op de prijs van het product.
  • Uw ISP (Internet Service Provider) kan, doordat u gebruik maakt van een versleutelde verbinding, niet meer meekijken
  • Wanneer u een Netflix abonnement heeft is het mogelijk in te loggen in Netflix VS zodat uw geen last meer heeft van lokale rechten. Dit betekent dat u toegang heeft tot het volledige Amerikaanse filmaanbod.
  • Volledige anonimiteit bij het surfen: ook de overheid (Openbaarministerie en politie) heeft niet de middelen zowel op technisch als op wettelijk gebied om de versleutelde verbinding te kraken.

VPN vooroordelen

Vaak weten mensen niet precies waar ze het over hebben en dit kan verwarring veroorzaken. Een van de belangrijkste argumenten om geen VPN te nemen is dat het geld kost. Dit argument klopt in principe want u zult een VPN moeten aanschaffen en dit kost geld, maar het kan u op de langere termijn geld besparen omdat u vanaf het moment van aanschaf beschermd bent.

De verbinding wordt iets langzamer. In de meeste gevallen is dit ook zo, maar onder normale omstandigheden merkt u hier niets van. U zult hier alleen maar last van hebben wanneer u al op een trage en onstabiele verbinding zit. Er zijn zelfs gevallen bekend dat de verbinding sneller wordt. De gemiddeld duurdere VPN providers kopen bandbreedte op populaire routes: hierdoor zal u geen kleine vertraging merken. Om van live eredivisie kijken te kunnen genieten is dit natuurlijk van belang.

Eredivisie live kijken vanuit het buitenland met een VPN

Live voetbal kijken is een fluitje van een cent met de onderstaande VPN aanbieders.

De prijs van een VPN

Wanneer u een VPN provider zou willen aanschaffen raden wij u af een gratis aanbieder te kiezen. Er zijn verschillende aanbieders op de markt en ook al lijkt de aanbieding interessant en dat is “gratis” eigenlijk altijd, maar u weet niet wat deze aanbieders precies met uw gegevens doen.

Schaft u een VPN provider aan omwille van privacy dan is dit dus geen optie. Wanneer u alleen maar “geografische blokkades” zou willen ontwijken is “gratis” ook geen optie. Een gratis VPN provider zal u nooit de maximale snelheid gegeven of uw data beperken.

De prijs van een VPN zal variëren tussen 3-8 USD. Heel globaal kan gezegd worden dat een goedkopere VPN minder flexibel is dan een duurdere. Verder zal een duurdere VPN provider meer server landen hebben en misschien zelfs opties in server landen. De service gerichtheid van een duurdere VPN provider zal ook hoger zijn met live chat mogelijkheden.

Wij raden u ook aan een jaarabonnement de kiezen in plaats van een maandabonnement. U bent hierdoor aanzienlijk goedkoper uit. U loopt ook geen risico omdat er bij vrijwel alle VPN providers een “niet goed geld terug” garantie is. Tevens hebben wij alle VPN providers zelf getest u loopt geen risico meer bij uw beslissing.

De best geteste VPN providers

Al de VPN providers zijn persoonlijk getest door ons en hier is een ranking uit ontstaan op basis van de eisen die voor ons belangrijk waren. De criteria waren om eredivisie live stream mogelijk te maken:

  • Gebruikersgemak
  • Service gerichtheid
  • Aantal NL server-landen

Ik ben Levi en heb al meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. Al sinds de start van het internet ben ik altijd super geïnteresseerd geweest in alles wat met het internet te maken heeft. Nu schrijf ik over internetbeveiliging omdat onze beveiliging echt slecht is en alles zo op straat ligt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Privacy en bescherming