Videoland in het buitenland kijken 2024

Videoland kijken in het buitenland? Ik neem aan dat je deze streaming provider kent.  anders was je vast niet op deze pagina belandt. Via deze streamingdienst kun je uitzendingen gemist van je favoriete televisie programma’s on demand terugzien. Ook kun je je favoriete films en series kijken tegen een vast bedrag per maand.

Het zou natuurlijk kunnen dat je een keer op vakantie gaat naar het buitenland. Als je dan toch Videoland in het buitenland kijken wilt, hebt je wat heet een VPN Videoland nodig. Wat dit precies is gaan we uitgebreid bespreken in dit artikel.

Wees niet bang, je hebt geen enkele technische ICT kennis nodig om dit te bereiken.

BIJGEWERKT: 21 juli 2024

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Nederland!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

Videoland kijken in het buitenland – Wat is een VPN?

Allereerst even een korte uitleg over wat een VPN precies is. VPN staat voor Virtual Private Network en is eigenlijk een soort software waarmee je je locatie kan veranderen of verbergen. Dit kan doordat de VPN je toegewezen IP-adres veranderd.

Dit is ontzettend handig voor als je dus bijvoorbeeld Videoland in het buitenland kijken wilt. Door namelijk je Nederlands IP-adres te vervangen of te verbergen door een ander IP-adres, bijvoorbeeld eentje in het buitenland, kun je gewoon inloggen op je Videoland account. Voor Videoland lijkt het namelijk alsof je je niet in Nederland bevind. Zo kun je toch Videoland kijken in het buitenland.

VPN Videoland – Aanbieders

Er zijn natuurlijk diverse VPN Videoland aanbieders. Deze heb ik voor je in een handige tabel gezet zodat je precies ziet bij welke aanbieder je Videoland streamen kan. Bij al deze betaalde, premium VPN-aanbieders kun je dus met een gerust hart Videoland in het buitenland kijken.

Ik zeg er graag bij dat ik al deze VPN-providers persoonlijk getest heb. Ik heb vervolgens uitgebreide VPN-reviews geschreven van iedere VPN-aanbieder. Zo kun je precies lezen wat nu de voor- en nadelen zijn van de verschillende VPN Videoland aanbieders.

Best Allround 1 ExpressVPN review 2024
9.8
2 CyberGhost VPN review 2024
9.3
3 Private Internet Access (PIA) VPN review 2024
9.2
4 IPVanish Review 2024
9
5 NordVPN review 2024
8.8

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juli 2024

Videoland kijken in het buitenland met de beste VPN

Van al deze VPN-providers die goed werken om Videoland te streamen, vind ik persoonlijk ExpressVPN de beste. Dit heeft natuurlijk enkele redenen en die zal ik je eens goed uitleggen waarom.

Onze uitgekozen VPN-aanbieders zijn alle perfect om Videoland in het buitenland kijken mogelijk te maken. Ten eerste komt dit doordat de providers honderden servers hebben. Daarnaast hebben deze aanbieders vele speciale functies die helpen bij bescherming.

Denk als het gaat om functies aan zaken als een ingebouwde Kill switch, een password generator om goede passwords te bedenken en het feit dat onze aanbevolen aanbieders een no log policy hanteren. Wat een no log policy of geen logboek beleid inhoudt, is dat de provider geen logboek bijhoudt van je dataverkeer en surfgedrag.

videoland in het buitenland kijken

Op deze manier kunnen overheden en copyright waakhonden als Stichting BREIN niet je data opvragen en dus niet zien wat je doet. Hierdoor is natuurlijk je digitale privacy goed beschermd.

Wat een Kill switch doet is eigenlijk ook best makkelijk uit te leggen. Dit is een mechanisme wat begint te werken als om wat voor reden dan ook je huidige VPN-verbinding uit zou vallen. Wat er dan gebeurd, is dat al je internetverkeer direct wordt afgebroken.

Op deze manier voorkom je dat je per ongeluk zou surfen, streamen of downloaden zonder actieve VPN-verbinding. Maar toch als dit irritant klinkt, is dit om jezelf te beschermen. Je kunt namelijk de VPN-verbinding gewoon weer activeren en je internetverbinding en zo door gaan met waar je mee bezig was.

VPN Videoland 30 dagen gratis uitproberen

Wist je dat je ExpressVPN 30 dagen gratis uitproberen kunt? Dit werkt met een soort ”trucje”, die ik zelf de 30 dagen gratis VPN-truc noem. Dit werkt simpel. ExpressVPN hanteert wat heet een 30 dagen niet goed, geld terug garantie.

Dit wilt zeggen dat je dus nadat je je VPN-abonnement hebt afgesloten, nog 30 dagen de tijd hebt om deze kosteloos op te zeggen. Wat er dan gebeurd, is dat je je betaalde lidmaatschapsgeld gewoon terug krijgt gestort op je bankrekening.

ExpressVPN stelt geen vragen waarom je je VPN-abonnement hebt stop gezet en betaalt altijd keurig je geld terug. Dit terugbetalingsproces kan wel tot 5 werkdagen duren, dus houdt daarmee rekening.

Videoland streamen in het buitenland – Conclusie

Als je tot hier hebt gelezen weet je dus hoe je video in het buitenland kijken kan. Je hebt hiervoor dus altijd een VPN Videoland voor nodig. Ik heb je gelukkig de naar mijn mening beste VPN’s voor Videoland verteld.

Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen over hoe je het beste Videoland kijken in het buitenland kan met een VPN.

Met zo’n verbinding mis je nooit meer je favoriete televisie programma’s, films en series in het buitenland. Niet alleen is Videoland streamen met een VPN hiervoor de oplossing. De verbinding maakt het ook mogelijk om RTL XL, Netflix USA, Kijk.nl te streamen.

Zoals je nu ook weet kun je een VPN-dienst ook voor veel meer zaken gebruiken en bescherm je je digitale privacy er uitstekend mee.

Wanneer je meer wilt weten over versleutelde verbindingen en het gebruik van een VPN over veiligheid en bescherming ga dan naar onze homepage.

videoland kijken in het buitenland

Videoland in het buitenland kijken – Veel gestelde vragen

Ik zal hier nog even de vragen beantwoorden die ik het vaakste binnenkrijg via zowel de email als via de comments over Videoland streamen, zowel in binnen- als buitenland.

Kan ik Videoland kijken in het buitenland met een gratis VPN?

Ja, natuurlijk zou je Videoland in het buitenland kijken kunnen met een gratis VPN of via een illegale streamingwebsite. Of dit echter verstandig is, is natuurlijk nog maar de vraag. Het eerlijke antwoord is: nee, absoluut niet. Gratis VPN-diensten en illegale streamingwebsites zitten vol met spam en andere ongewenste zaken.

Er zijn namelijk gevallen bekend waar de persoonsgegevens van mensen die een gratis VPN gebruikten zijn verkocht aan cybercriminelen en hackers. Zeker vandaag de dag is bijna niets op het internet gratis, dus er bestaan dus bijna geen gratis VPN’s.

Het slimste om te doen is een betaalde, premium VPN service gebruiken van wereldklasse. Zo weet je zeker dat je niet gehackt wordt en dat je veilig bent online. Dit kost een paar Euro per maand, maar het is het dubbel en dwars waard.

Moet ik apart betalen om Videoland streamen te krijgen?

Ja, Videoland streamen on demand kost geld. Er zijn drie verschillende abonnementsvormen, te weten Basic, Plus en Premium. Bij het Basis-abonnement kun je series, films en documentaires kijken met reclame op een alleen toestel of apparaat tegelijkertijd. Je kunt geen series downloaden of offline bekijken. Dit basisabonnement kost € 4,99 per maand.

Dan is er nog het Plus-abonnement. Hiermee kun je series, films en documentaires zonder reclame bekijken. Ook kan dit op twee apparaten of toestellen tegelijkertijd. Daarnaast kun je de Download to Go functie gebruiken om series offline te bekijken. Dit type abonnement kost € 7,99 per maand.

Als laatste is er het Premium-abonnement. Ook hiermee kun je series, films en documentaires zonder reclame bekijken. Dit kan op maar liefst vier apparaten of toestellen tegelijkertijd. De Download to Go functie is voor dit type abonnement beschikbaar om series en films offline te kunnen kijken. Maandelijks kost dit Premium-abonnement € 9,99.

Gelukkig kun je Videoland als je het de eerste download wel 14 dagen gratis uitproberen. Hiervoor dien je een storting te doen van € 0,01 om wel alvast je betaalgegevens bekend te maken.

videoland kijken in het buitenland

Ga naar ExpressVPN
Exclusieve aanbieding tot het einde van juli 2024

Hoe werkt de gratis proefperiode van Videoland?

De gratis proefperiode van Videoland werkt vrij voor de hand liggend en is te vergelijken met die van Netflix. Als je voor de eerste keer een Videoland account aanmaakt krijg je eenmalig gratis toegang tot de contentbibliotheek van Videoland. Het maakt niet uit welk abonnement je wilt hebben (Basic, Plus of Premium). Je dient hiervoor een verificatiebetaling over te maken van € 0,01.

Je zit nu nog nergens aan vast en je kunt ieder gewenst moment opzeggen. Als je binnen de proefperiode van 14 dagen je abonnement opzegt, wordt er verder nooit meer iets van je bankrekening afgeschreven.

Als je na 14 dagen, tellende vanaf de dag dat je je Videolandaccount hebt aangemaakt en de € 0,01 hebt overgeschreven niet hebt opgezegd, wordt er geld van je rekening afgeschreven en gaat je betaalde abonnement in. Dit betaalde abonnement kun je natuurlijk wel iedere maand, iedere dag opzeggen, wanneer je maar wilt.

levi

Levi, een cyberbeveiligingsexpert met een bachelordiploma in technologie, heeft meer dan 10 jaar ervaring als freelancer in de IT. In die tijd heeft hij diepgaande kennis en expertise opgebouwd in verschillende aspecten van de IT-industrie, met name op het gebied van cyberbeveiliging. Al vanaf het begin van het internet is hij gepassioneerd door alles wat met het online wereldje te maken heeft. Tegenwoordig concentreert hij zich voornamelijk op het schrijven over internetveiligheid, omdat hij vindt dat onze beveiliging vaak te kort schiet en dat er te veel openheid is. Levi wil mensen bewust maken van de uitdagingen op het gebied van internetbeveiliging en oplossingen bieden om hun digitale veiligheid te verbeteren. Hij gelooft dat het vergroten van het bewustzijn over online bedreigingen en het nemen van passende maatregelen cruciaal zijn in onze steeds meer gedigitaliseerde wereld. U kunt contact opnemen met Levi via e-mail: levi@privacyenbescherming.nl

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

PrivacyEnBescherming.nl