Beste VPN server Nederland

Beste VPN server Nederland…….Een virtual private network (VPN) is een goede investering als het gaat om het beschermen van je gegevens. Voorkom dat hackers je gegevens stelen, snoopers en surveillance-instanties je buitensluiten en omzeil censuur met slechts één stukje software.

Als je op zoek bent naar de beste recensies van versleutelde verbinding services of waar je VPN kunt kopen, is dit artikel speciaal voor jou geschreven. Ik zal ook enkele veelgestelde vragen beantwoorden over wat, wie, wanneer, waarom en waar je de beste VPN providers Nederland kan kopen. Dus als je wilt weten wat de beste VPN voor Nederland is, lees vooral verder.

BIJGEWERKT: 9 januari 2022

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Nederland!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

Met beste VPN voor Nederland zijn er geen gevaren op de openbare Wi-fi meer

In de onderstaande video zie je dat met “beste VPN server Nederland” je geen gevaar meer hoeft te lopen op het internet.

“Wat is de Beste VPN Nederland en hoe werkt het?”

Voordat ik de beste VPN Nederland aanbeveel en de beste VPN server Nederland aanbeveel, moet je eerst begrijpen hoe zo’n VPN server werkt. Kort gezegd maak je een gecodeerde verbinding (ook bekend als een ’tunnel’) tussen jouw computer en een versleutelde verbinding service. Oorspronkelijk werden VPN providers Nederland gebruikt om thuis te kunnen werken en op afstand toegang te krijgen tot bedrijfsbestanden. Dus zelfs als werknemers op reis zijn kunnen ze op het bedrijfsnetwerk blijven alsof ze zich fysiek op kantoor bevinden. Omdat er vanuit de consument ook behoefte kwam aan een dergelijke dienst, kwamen er ook publieke VPN providers Nederland. Iedereen kan die gebruiken en wij kunnen een ranglijst maken van de beste VPN Nederland. Want al die consumenten willen dus graag weten wat nu de beste VPN server Nederland is.

Zo’n versleutelde verbinding zorgt ervoor dat je traffic de juiste bestemming bereikt zonder dat anderen meekijken. Het verbergt ook alle activiteiten voor jouw internet service provider (ISP). Zoals je waarschijnlijk weet, vertragen ISP’s opzettelijk je bandbreedte om je te ontmoedigen te streamen en torrents te gebruiken. Met de beste VPN server Nederland is al je internetverkeer anoniem en heeft je ISP geen reden om je verbinding te vertragen. Ook kunnen overheidsinstanties en andere mensen die graag meegluren dat niet meer doen als je via de beste VPN voor Nederland met het internet verbindt.

Beste VPN server Nederland

Goed, wat is nu de beste VPN voor Nederland? Om het label ,,beste VPN server Nederland” te krijgen hebben wij tientallen VPN aanbieders uitgebreid getest. Hierdoor kan je de beste VPN server Nederland vinden in de lijst hieronder. Zoals ik al vertelde hebben wij deze VPN aanbieder stuk voor stuk zelf getest en kan je ervan uitgaan dat dit de beste VPN Nederland zijn.

Als je het nog steeds moeilijk vindt om te begrijpen hoe het werkt, die VPN providers Nederland, stel je dit eens voor: internet is een supersnelweg waar jij met je auto rijdt rijdt, samen met tal van andere voertuigen. Alle andere voertuigen kunnen je zien. Iedereen kan je volgen naar waar je ook heen gaat en tot je naar huis terugrijdt, zodat ze ook weten waar je woont. Ze kunnen ook door je auto ramen gluren en zien wat je in je auto hebt. Behoorlijk eng, toch?

Een versleutelde verbinding is net zoiets als een eigen tunnel hebben waar geen ander voertuig doorheen kan. Niemand anders kan zien waar je naartoe gaat, wanneer je naar huis gaat, wat je van plan bent, of wat er ook in je auto zit. Dus als je de beste VPN Nederland gebruikt om online te gaan, kan niemand meer zien waar je naartoe gaat of wat jij meeneemt.

De beste VPN voor Nederland geven geen all in one verdediging tegen allerlei soorten kwaadaardige bedreigingen. Het kan je niet beschermen als je per ongeluk malware hebt gedownload of als je valt voor een phishing-scam. Daar is een andere tool voor: goede anti-malware software en gezond verstand. Als iets verdacht lijkt, is het dat waarschijnlijk ook. Maar wanneer je op internet surft en je veilig en anoniem wilt blijven, is een versleutelde verbinding service jouw eerste verdedigingslinie.

De beste VPN voor Nederland kan jouw gegevens beschermen tegen hackers die het in hun voordeel willen gebruiken. En tegen overheidsinstanties en mensen die je om wat voor reden dan ook willen bespioneren. Websites die cookies gebruiken (dat zou praktisch elke website betekenen) en jouw gegevens gebruiken om advertenties over je heen te bombarderen, zijn ook geen partij voor de beste VPN Nederland. Bekijk onze versleutelde verbinding providers Nederland reviews om te weten wat de beste VPN providers Nederland zijn. En als je daar geen tijd voor hebt, hier is onze ranglijst:

beste VPN server Nederland

“Heb ik echt de beste VPN voor Nederland nodig?”

Goed, de beste VPN Nederland dus. Maar waar heb je zoiets voor nodig? Is het de moeite je verder te verdiepen in VPN providers Nederland? Of is de beste VPN voor Nederland eigenlijk een beetje weggegooid geld? Ik heb een paar vragen voor je die dit kunnen helpen beantwoorden.

Gebruik je het internet regelmatig? Ga je online winkelen, doe je betalingen via internet bankieren? Heb je sociale media en e-mailaccounts? Dan is het antwoord een dikke vette JA. Je hebt absoluut een beste VPN Nederland nodig, ook al denk je dat je niet zo’n internetter bent. Zolang je een mobiel of een PC gebruikt om online te gaan, is een van de beste VPN voor Nederland een van de beste investeringen die je kunt doen voor jouw veiligheid.

Als je een e-mail- of social media-account hebt zoals Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn, zal het kiezen van de beste VPN voor Nederland jouw identiteit beschermen. Jouw berichten kunnen gemakkelijk worden onderschept, opgeslagen en tegen je gebruikt worden als je niet beschermd bent. Je kunt ook getraceerd worden vanwege jouw IP-adres. Maar de beste VPN voor Nederland zal jouw IP-adres verbergen en je een ander toewijzen, zodat je anoniem kunt blijven terwijl je met jouw online-activiteiten bezig bent.

Zakenmensen, reizigers, expats en journalisten gebruiken ook versleutelde verbinding providers om censuur en geo-restricties te omzeilen, wanneer ze zich in een ander land bevinden. Sommige landen, zoals de VAE, China en Cuba hebben extreem zware censuur. Zelfs apps die je normaal regelmatig zou gebruiken, zijn verboden. Mensen gebruiken een versleutelde verbinding dienst voor toegang tot websites en apps die niet in een dergelijk land mogen worden gebruikt. De beste VPN server Nederland kan hier zeker een handje bij helpen.

Voor mensen die P2P-bestanden willen delen, staat de beste versleutelde verbinding aanbieder voor software ook het streamen toe. Zorg ervoor dat de VPN service die je kiest, P2P biedt, anders zou het gewoon verspilling van geld zijn, omdat niet alle VPN providers Nederland dit toestaan.

“Hoe kies ik de beste VPN voor Nederland?”

In tegenstelling tot voorheen, toen er slechts een handvol VPN providers Nederland beschikbaar waren, zijn er tegenwoordig echter zoveel merken die beweren de beste VPN Nederland of ter wereld te zijn. Het is moeilijker geworden om te kiezen welke jou het beste kan beschermen en een grote waarde heeft voor zijn geld. Tot overmaat van ramp zijn er zelfs nep-VPN service die arme klanten misleiden die op zoek zijn naar het ontwijken van het toezicht. En ook zij claimen natuurlijk de beste VPN server Nederland te zijn.

De volgende factoren moet je altijd in je achterhoofd houden bij het kiezen van de beste VPN Nederland, ongeacht wat jouw online activiteiten zijn:

De reputatie van het merk (is het een gevestigde VPN service die al jaren bestaat?); coderings sterkte (de meeste van beste VPN server Nederland gebruiken codering van militaire kwaliteit); aantal servers (hoe meer opties, hoe beter); geen registratie van logs (er zijn dus absoluut geen gegevens over jouw gebruik opgeslagen); makkelijk te gebruiken; en klanten ondersteuning.

Er zijn ook gratis versleutelde verbinding diensten, als je eerst even wilt testen voordat je begint. Aangezien je niet betaalt, moet je echter advertenties bekijken, kan je kiezen uit slechts enkele server locaties, een beperkte gegevens allocatie hebben zal jouw gebruikersdata gelogd worden.

Als je de volledige suite van betaalde versleutelde verbinding wilt, kijk dan eens of ze een gratis proef- of geld-terug garantie bieden. Je kunt genieten van de functies van een van de betaalde VPN providers Nederland, zonder dat het je veel moeite kost. Abonneren voor een korte tijd kan je ook helpen beslissen of de beste VPN Nederland die je kiest de juiste was voor jou.

“Kan de beste VPN voor Nederland me beschermen tegen alles op internet?”

Ik heb het al eerder genoemd, maar wil graag nader ingaan op de reikwijdte en beperkingen van een VPN. Natuurlijk, het is een robuuste en uiterst efficiënte technologie, maar het is geen all in one oplossing voor elk probleem.

De beste VPN providers Nederland kunnen niet worden gebruikt als vervanging voor anti-malwaretools. In plaats daarvan moet het elkaar aanvullen, omdat ze jouw gegevens en bestanden op verschillende manieren beschermen. Een VPN kan je niet beschermen tegen virussen, ransomware en adware. Op dezelfde manier kan een anti-malwaretool jouw verkeer niet versleutelen. Beide zijn nodig om ervoor te zorgen dat er geen gegevens worden gestolen en dat er geen schadelijke bestanden worden gedownload op jouw computer.

Als je volledig anoniem wilt blijven wanneer je op internet surft, kan je ook de Tor-browser gebruiken. Het vertraagt je verbinding en het laadt niet erg snel, maar het is een efficiënte manier om verborgen te blijven. Tor werkt door rond vrijwillige knooppunten te springen voordat hij zijn bestemming bereikt. Het kan ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot het deep web, wat je normaal gesproken niet kunt doen met een versleutelde verbinding.

Een versleutelde verbinding service kan ook DNS-aanvallen en phishing-zwendel tegengaan, maar soms zitten er nog steeds mensen in deze val. Je moet echt altijd scherp blijven, ook als je gebruik maakt van een van de beste VPN Nederland. Gezond verstand en zorgvuldigheid zijn nog steeds de meest goedkope manier om veilig te blijven. Bezoek alleen HTTPS-websites (websites met een hangslotpictogram voorafgaand aan de URL) en wees op je hoede als het gaat om onbeveiligde sites waarvoor je formulieren moet invullen. Dat zijn dingen waar zelfs de beste VPN server Nederland je niet mee kan helpen.

“Moet ik kiezen voor een gratis VPN of een betaalde VPN ?”

De meeste beste VPN aanbieders zijn betaalbaar en de kosten variëren van $ 6 – $ 12 per maand, afhankelijk van het type abonnement. Als je zo min mogelijk uit wilt geven, zijn er ook gratis VPN providers waarvoor je niets hoeft te betalen. Het is gratis voor jou om te gebruiken en te downloaden, maar er is altijd een probleem.

Een van de nadelen van het gebruik van een gratis VPN service is de vervelende stroom van advertenties. Omdat je niet betaalt voor de VPN app, moeten de ontwikkelaars op een andere manier inkomsten genereren, en dat is door middel van advertentieplaatsing. Als je het niet erg vindt dat de constante advertenties op jouw scherm verschijnen, dan is dat natuurlijk prima. Sommige VPN’s geven je zelfs credits of punten voor het bekijken van een video advertentie.

Free VPN

Een ander nadeel van het gebruik van gratis versleutelde verbinding  is de beperking. Of het nu gaat om beperkte servers, beperkte gegevens allocatie, beperkte bandbreedte of beperkte functies. Je zult nooit de volledige VPN-suite met de betaalde versie kunnen gebruiken. ExpressVPN, een van de populairste gratis VPN aanbieders, heeft bijvoorbeeld geen server beperkingen maar geeft jou slechts 500 MB aan gegevens (je kunt meer gegevens verdienen door ExpressVPN aan te bevelen aan jouw vrienden). De gratis versie van Hotspot Shield heeft geen limiet op het aantal gelijktijdige verbindingen, maar je kunt alleen verbinding maken met Amerikaanse servers. Je kunt ook onze ExpressVPN review lezen

Als deze voorwaarden in orde zijn, kan je met een gratis versleutelde verbinding geld besparen. Zorg er echter voor dat je altijd de kleine lettertjes leest voordat je op ‘Abonneren’ klikt. Sommige gratis VPN services houden logboeken bij van jouw gebruik. Het is beter om te betalen voor een veilige service dan om geld te besparen.

Wil je een goede VPN kopen? Bekijk onze beoordelingen!

We zijn voortdurend bezig met het beoordelen van de beste VPN server Nederland 2022. Houd je ogen open voor aanbiedingen en kortingen op door gebruikers favoriete merken en tips en tricks van ons.

Meest gestelde vragen over VPN providers Nederland

Wat is de beste VPN server Nederland

Dit is een eenvoudige vraag maar geeft een gecompliceerd antwoord. Iedereen heeft andere online activiteiten, dus niet voor iedereen is dezelfde VPN ook de beste VPN Nederland. Wanneer ik uitga van mijn eigen behoefte is dat 80% streamen (Netflix en P2P) en 20% gamen. Dit is de basis van mijn ranking met als nr. 1 VPN aanbieder ExpressVPN.

Waarom moet ik geen GRATIS VPN gebruiken?

GRATIS VPN aanbieders kunnen niet vergeleken worden met betaalde versies. Ik zal ook nooit een gratis VPN aanbieder aanraden als zijnde beste VPN voor Nederland. Wil je geen gezeik hebben met haperingen, vertragingen en schijn bescherming zal je moeten kiezen voor een betaalde versie van een VPN.

Is de VPN aanbieder de beste bescherming van dit moment?

Het is zeker een van de middelen die je als internetgebruiker niet mag negeren. Maar zelfs met de beste VPN providers Nederland heb je meer hulpmiddelen nodig. Een VPN op zich is niet voldoende, want niks is 100% waterdicht. Er zijn andere middelen zoals virusscanners die ook niet mogen ontbreken op je computer. En met alleen een virusscanner ben je er dus ook niet, want dan heb je nog één van de VPN providers Nederland nodig om veilig en anoniem online te zijn. Gezond verstand mag ook niet ontbreken. Of je nu online bent via de beste VPN Nederland of niet, je hebt altijd je gezonde verstand nodig om jouw data veilig te houden. Ik kan je met de beste wil van de wereld geen VPN providers Nederland noemen die jouw gezond verstand vervangen.

Pauliene is de jongste van ons team. Sinds haar afstuderen aan de Univeristeit van Amsterdam, waar ze rechten studeerde, maakt ze deel uit van ons team. Ze ondersteunt ons part-time door onderzoek te doen. Als een recreatie blogger is ze, net als velen van haar generatie, snel vertrouwd geraakt met de voor- en nadelen van het (voorheen) vrije internet. Met haar artikelen waarschuwt ze ons voor de gevaren die het internet met zich mee brengt!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Privacy en bescherming