Beste VPN server Nederland

Beste VPN server Nederland…….Een virtual private network is een goede investering als het gaat om het beschermen van je gegevens. Voorkom dat hackers je gegevens stelen, snoopers en surveillance-bureaus je buitensluiten en om censuur te omzeilen met slechts één software.

Als je op zoek bent naar de beste recensies van versleutelde verbindings service of waar je VPN kunt kopen, is dit artikel speciaal voor jou geschreven. Ik zal ook enkele veelgestelde vragen beantwoorden over wat, wie, wanneer, waarom en waar je de beste VPN providers Nederland kan kopen.

BIJGEWERKT: 20 september 2020

Ga naar ExpressVPN
ExpressVPN - de beste VPN voor Nederland!

Wanneer je op zoek bent naar een veilig en betrouwbare VPN aanbieder

Gevaren van openbare Wi-fi

“Wat is een Beste VPN Nederland en hoe werkt het?”

Voordat ik de beste VPN Nederland aanbeveel, moet je eerst begrijpen hoe een van de beste VPN server Nederland werkt. Kort gezegd is een gecodeerde verbinding (ook bekend als een ‘tunnel’) maakt tussen je computer en een versleutelde verbinding service. Oorspronkelijk werden VPN’s gebruikt om thuis te kunnen werken en op afstand toegang te krijgen tot bedrijfsbestanden. Dus zelfs als werknemers op reis zijn kunnen ze op het bedrijfsnetwerk blijven alsof ze zich fysiek op kantoor bevinden.

Deze versleutelde verbinding zorgt ervoor dat je traffic de juiste bestemming bereikt. Het verbergt ook al je activiteiten van jouw internet service provider (ISP). Zoals je waarschijnlijk weet, vertragen ISP’s opzettelijk je bandbreedte om je te ontmoedigen te streamen en torrents te gebruiken

Beste VPN server Nederland

Als je het nog steeds moeilijk hebt om te begrijpen hoe het werkt, stel je dit eens voor: internet is een supersnelweg waar jij met je auto rijdt rijdt, samen met tal van andere voertuigen. Alle andere voertuigen kunnen je zien. Iedereen kan je volgen naar waar je ook heen gaat en tot je naar huis terugrijdt, zodat ze ook weten waar je woont. Ze kunnen ook door je autoramen gluren en zien wat je in je auto hebt. Behoorlijk eng, toch?

Een versleutelde verbinding is net zoiets als een eigen tunnel hebben waar geen ander voertuig doorheen kan. Niemand anders kan zien waar je naartoe gaat, wanneer je naar huis gaat, wat je van plan bent, of wat er ook in je auto zit.

De beste VPN voor Nederland geven geen all in one verdediging tegen allerlei soorten kwaadaardige bedreigingen. Het kan je niet beschermen als je per ongeluk een malware hebt gedownload of als je valt voor een phishing-scam. Daar is een andere tool voor: een goede anti-malware software en gezond verstand. Als iets verdacht lijkt, is het dat waarschijnlijk. Maar wanneer je op internet surft en je veilig en anoniem wilt blijven, is een versleutelde verbinding service jouw eerste verdedigingslinie.

De beste VPN voor Nederland kan jouw gegevens beschermen tegen hackers die het in hun voordeel willen gebruiken en aan bewakingsagentschappen en mensen die je willen bespioneren. Websites die cookies gebruiken (dat zou praktisch elke website betekenen) en jouw gegevens gebruiken om advertenties over je te bombarderen, zijn ook geen partij voor de beste VPN Nederland. Bekijk onze versleutelde verbinding providers Nederland reviews om te weten wat de beste VPN providers Nederland. En als je daar geen tijd voor hebt, hier is onze ranglijst:

beste VPN server Nederland

“Heb ik een goede VPN nodig?”

Gebruik je het internet regelmatig? Ga je online winkelen, doe je betalingen en aan internet bankieren? Heb je sociale media en e-mailaccounts? Dan is het antwoord een grote JA. Je hebt absoluut een beste VPN Nederland nodig, ongeacht hoeveel je zegt dat je niet vaak op het internet gaat. Zolang je een mobiel of een PC gebruikt die je gebruikt om online te gaan, is het kopen van een beste VPN voor Nederland een van de beste investeringen die je kunt doen voor jouw veiligheid.

Als je een e-mail- of social media-account hebt zoals Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn, zal het kiezen van de beste versleutelde verbinding App jouw identiteit beschermen. Jouw berichten kunnen gemakkelijk worden onderschept, opgeslagen en tegen je gebruikt worden als je niet beschermd bent. Je kunt ook getraceerd worden vanwege jouw IP-adres, maar de beste VPN service zal jouw IP-adres verbergen en je een ander toewijzen zodat je anoniem kunt blijven terwijl je met jouw online-activiteiten bezig bent.

Zakenmensen, reizigers, expats en journalisten gebruiken ook versleutelde verbinding providers om censuur en geo-restricties te omzeilen wanneer ze zich in een ander land bevinden. Sommige landen, zoals de VAE, China en Cuba hebben extreem zware censuur. Zelfs apps die je normaal regelmatig zou gebruiken, zijn verboden. Mensen gebruiken een versleutelde verbinding dienst voor toegang tot websites en apps die niet in een ander land mogen worden gebruikt.

Voor mensen die P2P-bestanden willen delen, staat de beste versleutelde verbinding aanbieder voor software ook het streamen toe. Zorg ervoor dat de VPN service die je kiest, P2P biedt, anders zou het gewoon verspilling van geld zijn, omdat niet alle VPN services dit toestaan.

“Hoe kies ik de best betaalde VPN?”

In tegenstelling tot voorheen, toen er slechts een handvol versleutelde verbinding service beschikbaar waren, kon het kiezen ervan gemakkelijk worden beperkt. Tegenwoordig zijn er echter zoveel merken die beweren de beste VPN Nederland of ter wereld te zijn. Het is moeilijker geworden om te kiezen welke jou het beste kan beschermen en een grote waarde heeft voor je geld. Tot overmaat van ramp zijn er zelfs nep-VPN service die arme klanten misleiden die op zoek zijn naar het ontwijken van het toezicht.

Sommige van de factoren die je altijd moet overwegen bij het verkrijgen van een beste versleutelde verbinding aanbieder, ongeacht wat jouw behoeften zijn, zijn de volgende: de reputatie van het merk (is het een gevestigde VPN service die al jaren bestaat?); coderingssterkte (de meeste van beste VPN server Nederland gebruiken codering van militaire kwaliteit); aantal servers (hoe meer opties, hoe beter); geen registratie van logs (er zijn dus absoluut geen gegevens over jouw gebruik opgeslagen); makkelijk te gebruiken; en klantenondersteuning.

Er zijn ook gratis versleutelde verbinding diensten, als je eerst de wateren wilt testen voordat je begint. Aangezien je niet betaalt, moet je echter advertenties bekijken, kiezen uit slechts enkele server locaties, een beperkte gegevensallocatie hebben en zelfs jouw gebruikslogboeken laten opnemen.

Als je de volledige suite van betaalde versleutelde verbinding  wilt, kijk dan eens of ze een gratis proef- of geld-teruggarantie bieden. Je kunt genieten van de functies van een betaalde VPN zonder dat je je nog volledig hebt ingespannen. Abonneren voor een korte periode van tijd zal je ook helpen beslissen of de beste VPN aanbieder die je kiest de juiste was voor jou

“Kan een VPN me beschermen tegen alles op internet?”

Ik heb het al eerder genoemd, maar wil graag nader ingaan op de reikwijdte en beperkingen van een VPN. Natuurlijk, het is een robuuste en uiterst efficiënte technologie, maar het is geen all in one oplossing voor elk probleem.

versleutelde verbinding -services mogen niet worden gebruikt als vervanging voor anti-malwaretools. In plaats daarvan moet het elkaar aanvullen omdat ze jouw gegevens en bestanden op verschillende manieren beschermen. Een VPN kan je niet beschermen tegen virussen, ransomware en adware. Op dezelfde manier kan een anti-malwaretool jouw verkeer niet versleutelen. Beide zijn nodig om ervoor te zorgen dat er geen gegevens worden gestolen en dat er geen schadelijke bestanden worden gedownload op jouw computer.

Als je volledig anoniem wilt blijven wanneer je op internet surft, gebruik je best de Tor-browser. Het vertraagt ​​je verbinding en het laadt niet erg snel, maar het is een efficiënte manier om verborgen te blijven. Tor werkt door rond vrijwillige knooppunten te springen voordat hij zijn bestemming bereikt. Het kan ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot het deep web, wat je normaal gesproken niet kunt doen met een versleutelde verbinding .

Een versleutelde verbinding service kan ook DNS-aanvallen en phishing-zwendel tegengaan, maar soms zitten er nog steeds mensen in deze val. Dit is waarom je nooit zelfvoldaan moet zijn, alleen omdat je al een VPN hebt. Gezond verstand en zorgvuldigheid zijn nog steeds de meest goedkope manier om veilig te blijven. Bezoek alleen HTTPS-websites (websites met een hangslotpictogram voorafgaand aan de URL) en wees op je hoede als het gaat om onbeveiligde sites waarvoor je formulieren moet invullen.

“Moet ik kiezen voor een gratis VPN of een betaalde VPN ?”

De meeste beste VPN aanbieders zijn betaalbaar en de kosten variëren van $ 6 – $ 12 per maand, afhankelijk van het type abonnement. Als je jouw uitgaven wilt verlagen, zijn er ook gratis VPN providers waarvoor je niets hoeft te betalen. Het is gratis voor jou om te gebruiken en te downloaden, maar er is altijd een probleem.

Een van de nadelen van het gebruik van een gratis Best VPN service is de vervelende stroom van advertenties. Omdat je niet betaalt voor de VPN app, moeten de ontwikkelaars op een andere manier inkomsten genereren, en dat is door middel van advertentieplaatsing. Als je het niet erg vindt dat de constante advertenties op jouw scherm verschijnen, dan is dat goed voor je. Sommige VPN’s geven je zelfs credits of punten voor het bekijken van een videoadvertentie.

Free VPN

Een ander nadeel van het gebruik van gratis versleutelde verbinding  is de beperking. Of het nu gaat om beperkte servers, beperkte gegevensallocatie, beperkte bandbreedte of beperkte functies. Je zult nooit de volledige VPN-suite met de betaalde versie kunnen gebruiken. TunnelBear, een van de populairste gratis VPN aanbieders, heeft bijvoorbeeld geen server beperkingen maar geeft jou slechts 500 MB aan gegevens (je kunt meer gegevens verdienen door TunnelBear aan te bevelen aan jouw vrienden). De gratis versie van Hotspot Shield heeft geen limiet op het aantal gelijktijdige verbindingen, maar je kunt alleen verbinding maken met Amerikaanse servers. Je zal ook onze Hotspot Shield review kunnen lezen

Als deze voorwaarden in orde zijn, kan je met een gratis versleutelde verbinding geld besparen. Zorg er echter voor dat je altijd de kleine lettertjes leest voordat je op ‘Abonneren’ klikt. Sommige gratis VPN services houden logboeken bij van jouw gebruik. Het is beter om te betalen voor een veilige service dan om geld te besparen.

Wil je een goede VPN kopen? Bekijk onze beoordelingen!

We zijn voortdurend bezig met het beoordelen van de beste VPN 2019. Houd je ogen open voor aanbiedingen en kortingen op door gebruikers favoriete merken en tips en tricks van ons.

Pauliene

Paulien is de jongste van ons team. Sinds haar afstuderen aan de Univeristeit van Amsterdam, waar ze rechten studeerde, maakt ze deel uit van ons team. Ze ondersteunt ons part-time door onderzoek te doen. Als een recreatie blogger is ze, net als velen van haar generatie, snel vertrouwd geraakt met de voor- en nadelen van het (voorheen) vrije internet. Met haar artikelen waarschuwt ze ons voor de gevaren die het internet met zich mee brengt!

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Privacy en bescherming